Rahova sau apropiere (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!

multumesc frumos pentru raspunsuri

o sa ma duc intr-o zi pana acolo sa vedem cum se prezinta

dorim sanatate puiutilor bolnaviori

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
contrar asteptarilor ruxi a dormit bine azi noapte ne-am odihnit cu totii, a fornait doar un pic cu nasucul in rest ok...fara alte dureri...multum lui Dumnezeu...acum tot are muci...dar ce sa-i facem..asta e...
la 7,30 ne-a dat trezirea ca ea vroia la gradi
vicky, ce bine ca se plimba baietii si voi sunteti singurei ca doi porumbei
vio, multumim...mihnea ce mai face? aseara alex vb de pisica voastra
va pe toate sa aveti un we minunat

aaa...si vicky daca pleci in lumea larga sa ma iei si pe mine

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

monica ma bucur ca ruxita e bine
Alex nu stie ca pisicu nu mai e?
acum avem alta pisica...mitzu!

vicky,petrecere furmoasa...

eu fac teste de zor..da' n-am cef sa citesc legislatia pana la urma tot va trebui...bleeeeehhh

si fac vinete(salata),supa cu galusti si paine cu cereale...
n-am reusit sa plecam la Mihnea ca ne-a expirat RCA-ul(si azi n-am gasit sa cumparama)...asa ca il mai vad cand vine aici,pe 27 aug(cand o sa-l aduc ca plecam in excursie)...si asta pt ca taica-su o sa plece din tara pana la sf lui sept....

pt toate fetele multi pupici,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Azi avem sarbatorit in cartier: La multi ani Tudor!

Dory te-am azut on line, cum a fost la mare? Poze ne pui, impresii?
Monica, nu mai zic nimic de sensibilitati, nu stiu ce au copiii astia de prind toti virusii...
Weekendul trecut am reusit si eu sa ma vad cu Andreap si sa o vad pe Sara, nu reusisem pana acum, e o frumoasa, dulce de tot. Aseara l-am revazut si pe Tudor caci am fost la ziua lui (Ale a fost foarte incantata, de cand a auzit ca mergem la ziua cuiva a fost super in extaz), s-a schimbat foarte mult de cand nu ne-am vazut, Doamne ce repede trece timpul. Iar Andreea are o burtica tare frumoasa, arata foarte bine graviduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna dimineata la pranz.

Am intrat sa urez in primul rand La multi ani! lui Tudor. Sa cresti mare,sa fii sanatos, voios, voinic si sa le aduci numai bucurii parintilor. Andreea sa iti traiasca baiatul!

Vio limfangiomul apare din cauza unei malformatii congenitale a vasului limfatic intr-un anumit loc. Din aceasta cauza copilul se naste cu limfangiomul sau il dezvolta in general in primii doi ani de viata. Are tendinta naturala de a creste in dimensiuni si nu doare. Daca ce ai tu si Mihnea nu a crescut in dimensiuni, ma gandesc ca este posibil sa fie un lipom (o acumulare de grasime din cunostintele mele). Oricum un diagnostic exact va poate pune cel mai bine un chirurg.
Vicky distractie placuta copiilor tai care pe unde este si tie si sotului tau un weekend linistit. Ca ma gandesc ca daca vin copiii acasa...s-a cam dus linistea.

Haha, mi-am adus aminte Vio ca si noi am avut la un moment o pisica pe care o chema tot Mitzu. Cand l-a adus tata era un ghem mic cu niste urechi maaaari. Eu am vrut sa ii spunem Grigore da' n-a vrut mama. Ce scumpic era!

Noi am fost ieri la recoltat analize. A fost un cosmar. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie maine la pus branula si alte alea. Offf, sa treaca mai repede.

Va pup pe toate, sa aveti o duminica placuta si o saptamana usoara.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa beau o impreuna cu voi! Aseara a fost super, am petrecut tare bine, am fost la ziua unei nepotele, a implinit 2 anisori, am stat in curte, la un gratar si o , era taaare placut afara, sub o bolta de vita.
Nico, Mirela a fost multumita de cresa, din cate stiu, dar e cel mai indicat sa mergi si sa vezi tu cu ochii tai.
Monica, si eu care speram sa fug in lume cu o directie precisa... la tine. Acuma m-ai pus la treaba, sa caut alta destinatie.
Vio, spor la teste... si socrela a copt vinete si ardei, eu le-am curatat, abia astept sa ne asezam la masa.
Alina, va tin pumnii pt. maine.
Si nu in ultimul rand Tudorelului, sa creasca mare, sanatos si voios, sa aduca numai bucurii parintilor lui!
Acum sa ma asez, ma "infrumusetez"... duminica e ziua mea, cu dedicatie, sa ma fac.
fetele!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

La multi ani Tudor!

Vicky,in care duminia e ziua ? cea care vine?
ma bucur ca v-ati distrat....e f. bine afara la aer

Alina,da si eu m-am gandit ca ar fi lipom....da' tot e greu de operat la fata....
bafta la operatie..cand e? sa va tinem pumnii...

monica,azi n-ai dat raportul....da' mai e timp...

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Buna fetelor,

LA MULTI ANI! TUDOR
sa cresti mare si sanatos

Andre-ea si pe tine si burtika

vio, desi n-eam trezit de dimineata nu am apucat sa intru la raport
deci o sa pleci cu mihnea in excursie...distractie placuta de pe-acum

ieri dupa ce v-am scris ca ne-am trezit cu noaptea in cap am plecat la pescuit...a fost super fain, am ajuns acasa seara tarziu doar pentru baie/papa si culcare a mai fost timp
azi la 8 din nou trezirea...inca nus tim ce facem...nici cafeaua nu am terminat-o...cred ca mergem la zoo si apoi undeva la gratarel...langa piscina in apa nu o sa intram fiindca ruzi are in continuare muci si a si tusit de vreo 3-4 ori azi noapte

vicky, ma bucur ca v-ati distrat fain...pofta buna si spor la infrumusetzare
ce zi??? zi de infrumusetare nu? ca asa ziua ta stu ca-i prin iunie, nu?

Alinutza baietelul mic...Doamne ajuta, tin pumnii sa fie totul bine...imi pare tare rau ca l-au chinuit

cris ma bucur ca v-ati distrat la ziua lui tudorica...ce-as mai fi venit si eu
super ca te-ai intalnit si cu andreap din partea mea daca o mai vezi si pe cele doua printese

Mirela, Dory m lexi va asteptam cu vesti

pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Andreap e la mare de miercuri, we viitor cred ca ne revedem. Dar o sa o pup atunci!

Mergi la inceput

super, fata asta reuseste sa faca tot ce-si propune...bravo ei...

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput