Rahova sau apropiere (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Monica, saru'mana de creveti dar io o sa zic pas, nu de alta dar eu nu mananc fructe de mare. Dar mi-am bagat nasul prin pozele tale si am poftit si la alte minunatii de pe acolo.

gata, acum chiar fug la somn

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Monica, sunt la regim 2 sapt., asa ca poate esti tu asa draguta si mai prepari creveti atunci, nu de alta, dar imi plac tare mult!
Andreea, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, sarcina usoara in continuare.
Dory, trimis PM.
Alina, e greu de lucrat cu ei asa micuti, stiu ca si eu l-am dus pe Dani la o singura sedinta, cand avea 1 an, si pe urma m-am lecuit. Dar pozele au meritat din plin toata agitatia!
Azi am multa treaba, va si va doresc un wk placut!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Sunt in concediu medical de marti din cauza buboiului. Acum sunt spre bine, dar a fost cam nasol.
Andre_ea, felicitari pentru fetita si sper sa se resoarba chistul acela.
Dory , frumoase poze, dar mai ales protagonistii.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetelor
lexi, saraca de tine ai avut de tras din cauza bubei...sanatate multa
vicky...s-a facut
Alinutza, ma bucur ca ti-au placut pozicile si retetele
Dory, unde ai disparut iar
noi suntem bine, doar eu si ruxa pe=acasa...barbatii inca la scoala/serv...dar acus termina si ei si incepe distractia de we
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna seara fetelor!

Alina, ma bucur ca a fost ok la sedinta foto si piciul a rezistat eroic , te asteptam cu poze.
Vicky, ti-am trimis pm,
Monica, nu am disparut nicaieri, de multe ori deschid calc., zilnic dar nu apuc nici macar sa intru pe dc, din cauza de copil , nu stiu de ce ca parca de la un timp nu imi mai ajunge timpul... chiar si acum am niste aredei de tot felul pe foc ca vreau sa fac maine o zacusca si sa-i coc din seara asta, tot timpul gasesc cate ceva de facut iar alexa ar vrea sa stam numai afara .
Va pup pe toate si va doresc din seara asta un we. frumos,

Mergi la inceput

te cred Dory credeam ca ati plecat pe undeva(munte, tara, mare)

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Nu Monica, nu am mai plecat nicaieri cel putin deocamdata , sotul pleaca iar in delegatie de luni 3 sapt. iar maine si poimaine sunt in focurile "calcatului" si am si mancare de facut pe de-asupra,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Dory esti ca o furnicutza vad. Sa ai spor la treaba. He he, si piciul meu ar sta numai pe afara. Dimineata cand ii dau drumul prin casa direct la usa de la intrare se duce si se agata de clanta ca o maimuta.

Am fost in seara asta si am luat pozele de la pozar. Le gasiti in link-ul de la semnatura. Albumul este Studio - 4 Septembrie 2008. Au iesit frumusele, noua ne plac. Asa ca o sa il mai duc pe pici si cu alta ocazie (si daca nu o sa avem nici o ocazie speciala....atunci inventam una )

Eu sunt cam intoarsa pe dos. M-au invadat rusii si mi-a fost cam rau azi toata ziua. Si ma doare capul in continuu de azi dimineata. Sunt capie. Mai bine ma duc la culcare.

Va pup
Sa aveti un weekend placut

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Alina, sunt superbe pozele, sunteti tare frumosi toti 3
Merg si eu la ca mi se inchid ochii, noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Alinutza, foarte frumoase pozele...Tudor e frumushel foc, o sa faca rupere printre gagici
ce haios e cum rade el acolo...cum a reusit sa-l faca sa rada asa?
ruxandra cand am dus-o pe la 1 an jumate sa-i facem poza pentru pasaport a pozat-o nenea ala prin geam de afara...nu statea si pace de nici un fel...acum sta si in cap la pozat
Dory, spor la calcat si facut papita
pe toate

noi in seara asta am tras o tura in parc si la pizza hut...insa desertul tot acasa l-am papat...nu va mai arat ca va fac pofta si sunteti la cure

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput