Rahova sau apropiere (46)
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
Dory
imi pare tare bine ca v-am revazut, toti 3 sunteti niste frumosi mai ales piticuta voastra,va sta bine bronzati... foarte frumoase peisajele si locul unde ati fost...sa va fie de bine co acesta minunat
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
preda_vicky spune:
Monica, draga mea, de asta-iarna, de cand ne-am vazut noi, pana in vara... s-a depus ceva, nu mult, dar destul cat sa nu mai incap in pantaloni sau fuste
. Si cum nu pot umbla imbracata cu frunze de palmier
, ca s-a racorit afara, si nici garderoba nu pot sa o schimb, ca eu nu-s in crestere ca Dani
, e musai sa tin regim!
Alina, daca vrei sa citesti despre ce-i vorba, intra la racusoare, ca le-am povestit ieri ce si cum, sau da-mi PM si iti dau toate detaliile!
Dory, frumosi voi, frumoase locuri
... ma bucur ca ati avut un concediu minunat.
Saptamana viitoare trebuie neaparat sa merg cu Dani la cumparaturi, toate sunt mici, s-a lungit vara asta cu 4,5 cm
! Partea proasta e ca inca nu m-am hotarat in ce mall sa merg, as incerca Cora sau Carrefour, vad eu atunci, pe moment... Voi ce ma sfatuiti?
Va
si va doresc o zi buna.
http://community.webshots.com/user/viki39
Alinutzaa spune:
Dory sa va fie de bine concediul. Imi pare bine ca v-am vazut, aratati tare bine impreuna. Iar pitica ta....care pitica??? Ca e domnisoara in toata regula.
Vicky, saru'mana, am citit la racusori regimul dar dupa ce am mancat o banana. Asa ca...de maine vreau sa-l tin si eu.
Intre Cora si Carrefour in general eu aleg Carrefour.
Noi astazi mergem la o sedinta foto cu piciul. Abia astept sa vad ce iese.
Va pup, sa aveti o zi frumoasa
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
andre_ea spune:
Salutare!
Am intrat rapid sa va spun ca de data aceasta voi fi mamica de fetita. 
Din pacate medicul a gasit si un chist, dar care sper sa se resoarba intr-o luna.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
Alinutzaa spune:
Andreea felicitari pentru fetita din burtica! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si tu sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere usoara usoara usoara.
Iar cu chistul eu zic sa fii optimista. Eu cand m-am dus la dna doctor sa imi confirme sarcina, ca acasa imi iesisera testele pozitive, mi-a vazut un chist. Sarcina ioc. Dupa aceea s-a vazut si samburelul, ca prima data fusese prea mic. Nu l-a incomodat deloc pe pici acolo in burtica, drept dovada ca l-am nascut la 41 de saptamani, de 3900 si 53 cm, sanatos, voios, voinic. 
Un pici pe nume Tudor
Dory232002 spune:
Buna ziua fetelor!
Va multumim mult pentru aprecieri, 
Mai fetelor cand va aud ca voi suntei grase eu nici nu stiu cum sa ma descriu.....
Alina, sa aveti succes cu piticul la sedinta foto, 
Andreea, felicitari pentru bb fetita, 

Vicky, si eu astazi am fost la cumparaturi pt. Alexa si ia-m luat haine mai de toamna, la preturi ft. bune, daca vrei sa-ti dau mai multe detalii despre magazin iti trimit un pm. Eu ia-m luat un trening, un costumas (blug+bluza), o rochita cu maneca lunga si inca o bluza ma eleganta.
De Cristina mai stie cineva ceva?Da de Mirela?
andre_ea spune:
Alinutza, din pacate chistul nu e la mine, ci la bb. Este vorba de chist coroid. Va dau de veste peste o luna.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
monica-elizabet spune:
pe toate
andre-ea felicitari pentru fetiza din burtika si cu ajutorul lui Dumnezeu si al dr o sa fie totul f bine...
vicky, spor la cumparaturi
Dory, arati f bine te-am vazut in poze 
Alinutza
cum a iesit sedinta foto?
aimona, voi ce mai faceti? cum mai merge gradinita?
criiiissss...ma auzi? pe unde umblii toata ziulica si nu mai dai delok pe la noi
andreap, abia astept sa va vad 
pe vio nu o strig sa nu o eranjez in co ![]()

noi suntem ok maine astia mici au picnic la gradi si scoala apoi pe 7 este mare sarbatoare aici...
va
pe toate si va servesc cu crevetii mei pane umpluti Aici
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Alinutzaa spune:
Adreea, Doamne ajuta sa fie totul bine si chistul sa se resoarba pana la urmatoare ecografie. 
La sedinta foto a fost cat de cat ok. Piciul meu care azi nu a vrut nici sa manance nici sa doarma nu era tocmai in toane bune. I-a facut poze dar cand l-am schimbat pentru a treia oara de haine cred ca al meu copil si-a zis ca el isi cam baga picioarele in sedinta noastra foto. Ca nu vroia nicicum sa ii dea drumul lui taica-su de camasa. Se tinea scai. L-am chemat, l-am momit, i-am cantat... Nimic. In masina a adormit la mine in brate imediat. Si pentru ca si-a stricat somnul cu cele 10 minute de somn din masina, in seara asta a stat popandau si a bantuit pe aici prin casa pana pe la 10 seara.
Oricum pozele maine ne ducem sa le luam. Abia astept!
Gata, fug la somn ca abia imi tin ochii deschisi. Noapte buna tuturor!
Un pici pe nume Tudor