Rahova sau apropiere (46)
Raspunsuri - Pagina 11
Dory232002 spune:
Buna!
Multumim tuturor pentru urari, 
Noi nu am petrecut ziua de ieri foarte spectaculos, tati a fost plecat cu treburi toata ziua iar noi am servit toti copii de la bloc (care au fost in zona) cu fursecuri si suc.Alexa isi asteapta nerabdatoare cadoul pentru ca a cam intarziat (ia-m facut comanda de la quelle de un carucior pentru papusi), iar maine isi va face aparitia.
Acum sa o iau din urma:
In concediu am avut parte si de lucruri frumoase dar si urate.Sa incep intai cu cele urate:Alexa a reusit sa-mi faca rosu in gat si vreo 2 zile am cam tras- o cu ea
, in rest totul a fost ft. frumos si am fost multumiti de serviciile oferite de cei de-acolo, poate o sa va povestesc mai multe alta data si poate reusesc sa pun si cateva poze.
La intoarcerea acasa din bulgaria mi sa stricat calculatorul si 2 saptamani am fost in pana de pc., la o saptamana dupa intoarcerea acasa am plecat pentru inca o alta saptamana la tara, iar de cand am venit acasa stau mai mult in bucatarie(5 kg. de ardei capia copti si pusi la congelator, ardei capia taiati pt. ciorba si bagati si ei la congelator si rosii prunisoare puse si ele la locul lor, fireste tot in congelator), spal intr-o veselie, de maine trebuie sa ma apuc de calcat
.
Cam asa se justifica absenta mea de atata vreme.
Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta in continuare.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu n-am petrecut Sf. Alexandru in niciun fel. De fapt, daca nu-mi trimitea mama un sms cu "la multi ani", uitam. ![]()
Aici azi e ultima zi de reduceri din vara asta, asa ca ieri am fost la cumparaturi, e plin de promotii, bani sa ai. Seara am facut o "plimbare" pana la spital din cauza unui furuncul pacatos care mi-a aparut pe picior si care a trebuit operat. Asa ca nu m-am plicitisit in week-end-ul asta.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
monica-elizabet spune:
e deja a treia oara cand scriu mesaj aici si imi da eroare 
l-am tot redus pana ajung doar sa va salut si
pe toate si sa va urez o saptamana buna
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dory232002 spune:
Buna !
Lexi imi pare rau de ce ai patit, sper ca acum esti mai bine,
, Maria ce mai face?
Monica,
, am patit si eu de multe ori chestia cu scrisul mesajului si apoi eroare sau sa-mi dispara....
Noi suntem bine, cu treburi ca deobicei ![]()
Va pupam pe toate.
monica-elizabet spune:
sunt in zona dar nu prea am chef de nimik
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Alinutzaa spune:
Buna,
Si eu tot prin zona, rupta de oboseala.
lexi imi pare rau de ce ai patit. Nu ai avut la indemana nici un leac babesc sa pui acolo sa scapi fara taietura?
Dory bine ai revenit. Te asteptam cu poze si povesti.
Noi am fost in weekend la zoo. Ma asteptam sa gasesc mult mai dezastru, dar...era cat de cat ok. Probabil ca mi se pare ca era ok din cauza ca aveam asteptari foarte mici. Hmmmm. E loc de mult mult mult mai bine, asta e clar. Piciul meu a fost tare incantat. Nu mai stia ce sa imi arate cu degetul, asa era de disperat. Si cand ne opream in fata unei custi, ramanea uitandu-se la animalul respectiv de nici nu clipea. Cu gurita deschisa, ochii mari si fara sa clipeasca.
Gratarelul a fost scurt ca a venit vremea rea si urata peste noi. Macar piciul a apucat sa doarma la aer.
Cam atat de la noi, in rest nici o noutate.
Va pup 
Sa aveti o saptamana usoara
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
Alinutza,
ma bucur ca i-a placut piciului la zoo...si noi mergem f des, aici este o gradina maaare cu parcuri pentru cei mici, loc pentru picnic, terase, lac asta pe langa animalele care arata f bine si au spatii f mari...ti-e mai mare dragul sa mergi...
azi am dormit la pranz parca am mai iesit nitel din starea de kko ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
preda_vicky spune:
sa va salut.
Alina, ma bucur ca i-a placut piticului la Zoo.
Monica, sa vezi cum e gradina zoo de la New York... si cea mica din Central Park
... am ramas profund impresionata. Cred ca si la voi acolo e frumos, din ce ne povestesti tu.
Eu sunt foarte happy, de luni sunt la un nou regim si am pierdut deja 1 kg
. Semn ca rezist eroic tentatiilor si bunataturilor oferite de Monica
.
Va
si va doresc o zi minunata!
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
vicky tie iti trebuie regim? poate unul de ingrasare draga mea prietenuta
si ai grija de tine ca sexy esti deja
te vad eu la iarna cu blana rosie ![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Alinutzaa spune:
Ce parcuri, terase, locuri de picnic si alte minunatii din astea in mijlocul zoo povestesti tu acolo????? Vai de capul nostru!!!!! Nici nu vreau sa ma gandesc la cat de frumos este!!!
Noi abia abia daca putem sa intram pe iarba in parcuri, si nu sa ne intindem pe iarba sau mai stiu eu ce. Nuuuuuuu. Doar niste pasi acolo facuti cu copiii de manuta ca sa descopere si ei firul de iarba si furnica si gargarita!!! Repet: vai de capul nostru!!!
Gata, m-am plans destul
Regim? Ce regim? Care? Unde? Vreau si io!!!!!!
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor