Rahova sau apropiere (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Monica, deja un borcan s-a "lins", din cele 5 care mi-au iesit.
O sa pastrez coji la congelator, si cand te urci in avion ma anunti, sa le pun la fiert, altfel nu cred ca ai sanse sa gasesti macar o lingurita! Singurul caruia nu-i place e Dani, mofturosul familiei. El nu agreeaza decat dulceata de capsuni si cea de visine.
Vio, azi Dani termina temele de vacanta! A lucrat din greu, acum in cele 2 sapt. ramase se vor juca, vor merge la muzee, in parcuri. Sa intre odihniti si relaxati in clasa a II-a!
, va doresc o zi buna si un wk minunat. Eu wk asta am de lucru, a luat socrela vinete si ardei, sa punem la congelator, sa faca zarzavat pt. iarna... bine ca s-a mai racorit afara.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor va multulesc pt urari
noi o sa plecam pe la 12 asa ca va pup si sa ne vedem sanatoasi peste 10 zile,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
vio iti doresc un concediu de vis sper ca ati ajuns deja cu bine
vicky, multumesc
eu am facut un tortulet pentru maine de ziua lui Alex sf Alexandru Broscuta va place?
pe toate sa aveti un we minunat

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara,

Monica arata super super bine broscuta. Mi-am mai bagat nasul prin pozele/retetele tale. Ce de bunataaaaaaaatiiiiiii Da' zi-mi si mie te rog: cum de reusesti sa arati asa de bine cand tu faci asemenea bunatati???? Ca banuiesc ca si mananci din ele, nu faci doar pentru ceilalti in timp ce tu rozi morcovi cruzi. Eu cred ca m-as face cat Casa Poporului!
La multi ani lui Alex de Sf.Alexandru!
Vio concediu placut si sper ca ati ajuns cu bine. Sa va distrati si sa va intoarceti cu bine acasa.
Vicky mai mai mai ce harnicut baiatul tau! Bravo lui! Sa o tina tot asa! Spor la treaba maine!

Noi maine mergem la ZOO sa ii aratam piciului animalele jegarite de la zoo bucuresti! Poate pana s-o face el mai mare si o pricepe ceva din animalele alea, s-o mai imbunatati situatia! Dupa care mergem la un gratarel la Palatul Mogosoaia. Bucuria piciului cand s-o vedea in atata spatiu liber si cu iarba.

Pup fetele si copilutii
Sa aveti un weekend minunat

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Alinutza ai dreptate eu nu-s decat cat parlamentul nu cat casa poporului draga mea nu sunt slaba de felul meu...doar sus
multumesc pentru aprecieri
distractie placuta maine la zoo s la gratarel

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelor!
Ma mai tineti minte??? , am aparut si noi dupa o absenta indelungata.
Repejor urez La multi ani! tuturor sarbatoritilor de astazi , asta ca sa nu uit.Sa nu ma trageti de urechi dar nu am avut timp sa citesc absolut nimic din urma, sper sa reusesc zilele urmatoare.
E musai sa inchid calc. acum si sa merg langa Alexa care doarme pentru ca vecinul meu de de-asupra gaureste intr-o veselie cu o bormasina si mi-e frica sa nu se trezeasca si sa se sperie.Revin diseara cu amanunte mai multe despre noi
Mire, si merci de urari, mi le-a transmis Anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani Alex de Monica, Alexa de Dory si Ale de aissa! Sa cresteti mari, fericiti si sanatosi!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani tuturor Alexandrilor si Alexandrelor!

Alex
Alexa
Ale

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

La multi ani! Alexandrilor si Alexandrelor

sa fiti sanatosi

noi am avut azi serbare "serbarea familiei"la scoala la alex a fost f frumos, apoi am mers la un restaurant mexican...mie mi-a placut tare mult sotul meu desi manca cu mare pofta zicea mancarea arabeasca e mult mai buna apoi acasa si am papat tortulet si shampanie...cam asa am serbat noi pe alexut
aaa...si aseara am fost la parcul de distractii si la mc(toate astea de la ora 19 fiindca atunci s-a trezit d-ra ruxa din somnul de frumusete de la pranz)
maine cred ca tragem un pescuit si cam asta-i we...

dory bine ai revenit, te asteptam cu vesti...cum a fost in co?
pe toate, restul fetelor cum ati serbat...ca-i plin de alex si alexe pe-aici

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput