Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 9

elenuca spune:
bune fete cucuiete !
uf... am scris un mesaj lung lung si... l-am pierdut la trimitere... mi-a dat eroare.
Va povesteam ca noi sambata ne-am crestinat si a fost galusca mea cuminte ca un ingeras. Pozici o sa pun sapt viitoare cand o sa le primesc de la fotografa.A fost o slujba frumoasa, preotii au cantat asa frumos, te ungea la suflet. Iar la petrecere Lizuca a fost o foarte buna amfitrioana, zambea tuturor, privea curios in toate partile, avea aere de vedeta spre deliciul celor prezenti ( mai multi decat ne-am fi asteptat).A fost o zi speciala, incununata cu o seara speciala, tati ne-a facut surpriza si tortul format din 7 tortulete avea fiecare cate o poza cu Lizuca. A fost super ! Nu ma asteptam, tati ne-a lasat masca !
Ieri am facut si noi Infarixul, totul a decurs bine, dar cu un mic tipat dupa care s-a linistit. Azi a fost cuminte, a dormit mult, a papat bine, sunt tare incantata de ea ! Maine merg sa rezolv cu alocatia pentru trusoul lui bebe si sa vad de ce nu am primit alocatia lui bebe pana acum.
In rest suntem bine, vrem sa mergem la tara la bunici, poate maine seara sau sambata, abia astept sa ies din orasul asta infernal.
Va pup dragele mele si va doresc toate cele bune !
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
Albumul meu

melly23 spune:
simonix chiar coincidente dar oare sa fie vreun semn!!! :-))) amelia nu are voie sa aiba poze indecente pe internet, deh... nu ne lasa tati!!!am vrut sa-i pun una in putzica goala si sa vedeti ce show o inceput!!!ca la ea nu-i vede nime curutzu decat el!!! moama si ce pofta mi-ai facut acu de vinete cu maionezaaaaaaaaa!!!!
cu lapticu ai incercat varianta fara mancare!!!adica putin dar des!!!sa nu mori asa de foame!!!cat sa gusti pentru vreo 4-4 zile!!!???iar daca va hotarati sa veniti la romania noi va asteptam si la baia mare
la o berioasa fara alcool!!!sau...merge si cu???
Noi si fluturica Amelia

Vianne spune:
Cleo, de dus stie unde sa duca pumnul, pusesem si o poza cu cateva pagini mai in urma. Uite aici Si uite-o si aici Dar cand se uita la pumn, si-l duce la ochi, daca nu se uita il duce direct in gura
Miss, ma bucur tare ca e bine David, asa iti mai revii si tu…
Leeloo2004, eu spuneam de suzeta versus pumn/deget. Teoretic stiu ca e mai buna suzeta dar nu stiu ce sa fac sa o accepte sis a nu isi mai suga pumnul.
Simonix, faina tare caditza dar si mai fain Robert
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

aelita spune:
CLEO-zilele astea sunt 40 de grade la umbra,asa ca iesim doar seara,de la 8 la 22.
dimineata nu am cand ca Sofia doarme pana la 10 si pana ii imbrac,deja e cald rau,asa ca iitin la racoare in casa.mai ales ca la 13 vine masa.
REALLAURA-se poate,vad ca si surioara Simo poate cu doi copii.
azi am calcat,cat au dormit ei la pranz.
cand s-a trezit Sofia i-am facut mamaliguta cu ou si branza si am lasat calcatul-si mai aaam ! poate reusesc diseara.
am mai adunat din hainelecare i-au ramas mici lui Andres si le pregatesc pe varste in cutii ca sa i le dau cumnatei care va naste in februarie
cand ne intoarcem de afara trebuie sa fac si cina.
trece ea si saptamana asta,ca inrest ne ajuta tati seara si in weekend foarte mult,desi oricum e plecat 12 ore pe zi.dar sambata si duminica el se ocupa de ei ,eu dorm mult.
LEELO-.nu dau dintii acum. asa face si Andres,cateodata face asa si cand a facut kk,si cand ii e sete ,si cand il doare burta,si cand ii e somn..eu rezolv cu suzeta.cateodata il pun iar la san si suge.
in plus,nu va speriati ca si cand le vor da dintii puteti sa alaptati fara probleme.
SIMONACIP-sa verminati repede zugraveala si sa scapati de igrasie !!!
DANA-ce bine ca poti lasa copiii cu soacra!
MISS-nu o lua nici ca pana acum,nici ca azi... Adica pana acum simveai ca nu te descurcisiacum vrei tu sa iti dovedesti ca te descurci singura ! asculta-ma ce iti zic: nu e cazul sa iti pui orgoliul in aplicare in cazul asta ! conjunctura e alta la tine,David se trezeste des,asa ca profita,te rog eu ,de ajutorul pe care vi-l da Mutti si nu o analiza,las-o sa gandeasca ce vrea ea,sa se martirizeze daca vrea,sa astepte de la 7 daca asa se simte bine,ASA E EA si nu iti face nici un rau daca o lasi in banii ei si tu nu te mai gandesti la ea,nu o pui sub lupa,te culci pur si simplu si o lasi sa iasa cu copilul.
esti obosita !!! si iti faci mai rau analizand-o pe ea,pierzi energie,te enervezi,in loc sa dormi ! dormi ,mult mult ca ai mare nevoie ! alvfel nu iti revii.
mie mi-a luat cateva luni sa imi revin dupa Sofia,ma omora cu diminetile ,si daca mi.ar fi luat-o cineva 2 ore dimineata ii pupam picioarele.
dar nu imi deschidea nimeni usa ..
daca Mutti nu ve deranjeaza fizic,daca ai incredere in ea,daca nu iti face galagie cand dormi( ca la mine cand a stat mama si paream nerecunoscatoare ca facea mancare si curatenie si statea sambata dimineata cu Sofia dar cu pretul neodihnei mele,si eu aveam nevoie de odihna mai mult decat de curatenie,dar nu ma lasa sa ma odihnesc,facea galagie,baga aspiratorul cand dormeam mereu si copilul aruncat in premergator).deci daca nu se intampla asa ceva,sa te deranjeze,lasa copilul la Mutti,si daca se martirizeaza e problema ei.si daca devine dependenta de David tot problema ei se numeste,copilul nu sufera din asta. insa el va simti in timp ca devii posesiva .imparte-l cu toti care au grija de el asa cum vrei tu,atunci and ai nevoie de somn.nu are sens sa iti demonstrezi ca poti,pt ca eu sunt convinsa ca poti,poti si cu trei desi tu zici ca nu !! poti,sigur ca da,dar nu e cazul sa iti arati acum,ca sufera David ca esti obosita si nervoasa ! simte !! las-o pe Mutti sa isi faca treaba ,ca el se simte bine daca e iubit de ea,nu ii fura energia,copiii in general fura de nu se vad adultii !!! el fura de la ea si ii e bine sa fie mangaiat si iubit.
nu o da din una in alta,te rog eu asculta-ma ,nu trebuie sa te descurci singura !!!! cine o face o face ca nu ar eincotro,dar asta vine asa in timp,te acomodezi cumva cu situatia,sau ai noroc cu un copil care doarme,dar cazul tau e altul si nu trebuie sa te uiti cum alta se descurca si tu nu !! cazul tau e altl !!!
iti spun doar ca Andres a avut nopti in care a dormit si a supt la 8 dimineata si a dormiv la loc si a supt la 12 ! sau azi noapte a supt la 4 si la 9. fara ragait,supv si direct aruncat in cos siadormit.nici kk nu face noaptea.
la Sofia era cam cum e la tine cu David.
deci cazuri diferite !
singurul lucru pe care trebuie sa il faci tu acum e sa te odihnesti. cand vei fi mai odihnita si David se va mai potoli,vei vedea lucrurile altfel.
ai grija de tine! acum esti importanta tu !!!! David e pe maini bune si cu tine si cu sotul si cu mutti.
p.s. eu nu zic sa ramai cu Mutti ca tu stii mai bine daca o suporti sau nu,dar daca nu e ea,ia pe cineva sa ve ajute in locul ei ,o perioada!
ma duc afara cu copiii .la mine e aproape 8.Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

simonacip spune:
Seara buna tuturor...Draga cuscra, ma bucur ca ne scrii si ca a fost bine la botez si la vaccin. Abia astept sa vad tortuletul, dar si pe voi bineinteles.Am vrut sa va sun dar m-am gindit ca ori nu vei auzi tel ori nu veia vea timp d eel,a sa ca am renuntat..Pupici Lizucai.
Simonix, tare faine pozicile, caditza, bb robetzel, invitatia..Doloress, mamicile de mladitze si mugurasi iti sunt profund indatorateSImonix, am vazut ca faceti botezul la biserica Popa Soare. Acolo am vrut si noi sa-l facem initial (nasa sta chiar pe strada respectiva), dar n-am gasit restaurant in zona...Super bisericutza, inalta si inconjurata de copacei..Despre intarcat...ce sa zic?Eu am rezolvat-o in 3 zile. Am purtat in permanenta sutien cu comprese reci, de la congelator, si foi de varza si seara m-am strins cu un prosop mare peste sini, inainte am asezat sinii in sus, sa nu-i fac praf de tot
Dar tu nu vrei sa-l intarci dintr-o data..nu stiu ce sfat sa-ti dau...doar compresele reci, poti sa le pui mai tot timpul cind stai in casa, sa ai mereu alte comprese in congelator, pui una, iei alta..Succes!!
Melly, pai dc nu mai maninca 3-4 zile, o pierdem din profilte uiti la ea ce talie a facut parca nici n-a nascut vreodata...Ti-am vzt freza...cind pui culoarea pe care o vrei? Si eu vreau s ama fac, dar as vrea sa faca toata operatiunea odata.Nu stiu dc tb decolorat si la mine, ma tem ca da
Vianne, nu stiu ce sa te sfatuiesc, David nu si-a tinut degetul in guritza..In schimb Matei da. Eu i-l scot mereu cind vad ca-l baga...Ideea e ca nu-l las sa-l suga, dc baga tot pumnul sau degetelele e ok, nu-l las sa-l suga insa ca sa nu-si creezereflexul asta..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

simonacip spune:
Aelita..nesuferita treaba sa calci pe caldurile astea...Acum daca tot vomavea nebunie in dormitor vreau sa sortez si eu hainute ce i-au ramas mici si lui Matei si sa le pun in saci, directia mama sa le pastreze pt Sis, la bb 2
Ai mare dreptate cu sfaturile catre Miss, din cate vad Daviducul merge bine, ia in greutate, totul e ok...putin mai multa odihna la mami si se rezolva situatia..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Vianne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip [ Vianne, nu stiu ce sa te sfatuiesc, David nu si-a tinut degetul in guritza..In schimb Matei da. Eu i-l scot mereu cind vad ca-l baga...Ideea e ca nu-l las sa-l suga, dc baga tot pumnul sau degetelele e ok, nu-l las sa-l suga insa ca sa nu-si creezereflexul asta.. Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Simona, multzam fain de raspuns!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

simonacip spune:
Vianne, si eu am tot insistat cu suzi, nu o vrea si pace. Ma gindesc ca dc isi suge pumnul nu e totuna cu a-si suge degetul, nu stiu exact, ma gindesc eu asa...poate nu am dreptate..Sper sa reusim sa-i dezvatam, desi deocamdata ei si-au descoperit manutele si de aceea le baga in gura..Si tot ce vor descoperi de acum inainte vor baga in gura..Cred ca va trece si faza asta..
Cred ca ma duc la nani, vad ca Sis nu da nici un semn nici pe mes, nici pe forum Ntz-ntz-ntz!!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

ciuf spune:
Vianne, habar n-aveam ca ai un bebelus. M-am uitat la pozele tale si mi-au incantat ochii. Ai fost o graviduta tare frumoasa, iar mica minune e o scumpete. Spor la papat pumnisorul si va transmitem cele mai calde ganduri. Felicitari pentru asa dar.
Mai cosi?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

ancaurn spune:
Buna seara mamici, ca bebicii precis sunt la culcarica deja.
Dragos doarme, asa ca am intrat sa va citesc si sa va salut.
Chinabulina nu fii trista pt hainute. Bine ca-i fata sanatoasa si a iesit restul bine la botez. Pana la urma, daca nu-ti plac, nu o mai imbraci cu ele.
Miss felicitari pt felul in care s-a dezvoltat David. Vezi ca nu ai de ce sa te stresezi? Copilul creste frumos, asa ca nu vad de ce ar trebui sa cazi in depresii. Oboseala zici? Ca si celelalte fete eu te sfatuiesc sa iesi mai mult si sa accepti ajutorul lui Mutti. Poate n-ar strica sa-i spui franc in fata exact ce simti referitor la relatia ei cu David. Daca ii explici frumos, cu argumente, poate o sa inteleaga si o sa fie altfel. Uite o si un
sa treaca toate relele.
DanaH ma bucur ca soldul Teodorei e ok. Cleo tinem pumnii sa fie bine si la voi.
Maitreyi am vazut pozicile cu Alexandra. E o scumpete! In ceea ce priveste baia...eu am preferat intotdeauna dusul, asa ca n-am vise dintr-astea.
Simonix ai un baietel tare, tare dulce. Si comentariile la poze sunt mortale. Tare imi place cum mergeti voi cu Robert peste tot. Si cu pizza aia m-ai dat gata. Si eu sunt la regim.....
Simonacip tin pumnii sa se termine repede, repede cu santierul si cu curatenia de dupa!(scuzati cacofonia)
Vianne nici Dragos nu e prea bun prieten cu suzeta. Dar cand e cazul, i-o tin eu in gurita un minut, doua, chiar daca el incearca sa o scuipe, nu-l las. Si dupa aia si-o tine singurel o vreme. De obicei am observat ca are nevoie de ea inainte de a adormi peste zi. Daca nu i-o dau isi suge degetele. Noaptea insa nu-i trebuie nimic.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)