Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 8

simonacip spune:
Gabitzam, , tare faza cu baia, eu pana sa fie MAteius ma inchideam in baie, si desigur il gaseam pe David tot in spatele usii incuiate...dupa ce obosise de strigat si incercat sa ma convinga sa deshid..nu d ealta dar el se suia peste mine in cada si am preferat sa nu...Cit despre spectatori, si eu am la dush, dar as vrea sa incerc incet incet sa nu mai am ca acusi merge baiatul la scoala si e destul de mare pt astfel de spectacole..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui simonacip
Gabitzam,, tare faza cu baia, eu pana sa fie MAteius ma inchideam in baie, si desigur il gaseam pe David tot in spatele usii incuiate...dupa ce obosise de strigat si incercat sa ma convinga sa deshid..nu d ealta dar el se suia peste mine in cada si am preferat sa nu...Cit despre spectatori, si eu am la dush, dar as vrea sa incerc incet incet sa nu mai am ca acusi merge baiatul la scoala si e destul de mare pt astfel de spectacole..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
moaaaama ce ne ashteapta!!!!

o

mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

MissParker spune:
Ieri am fost la pediatra. A fost cam expeditiva, era anticamera plina de mamici cu copii… Avem 5.260g si 58cm si diametrul de 40cm la capsor, deci ne dezvoltam de minune!! Ridicam deja capsorul cand ne pune cineva pe burtica si soldurile sunt ok, s-a vazut la ecografie ca totul e in regula. Si nici urma de icter de alaptare, bebe e sanatos, infloreste bine, e activ, deci nu e cazul sa-mi fac griji.
Acum tocmai a plecat de la mine o prietena, mama unui baietel minunat de 2 ani. Ea cica l-a pus pe Jamie in camera lui de la 5 luni si in prima noapte ala micul a dormit 8 ore neintors, se pare ca parintii il deranjau pe el la fel cum ii deranja si el pe ei Bine, asta e un caz fericit.
chinabulina, of, ce nasol ca ai fost asa dezamagita de hainutele alese de nasa pt. botez, au fost chiar asa urate?? Imi pare rau ca nu a iesit ceva de neuitat in sens pozitiv, dar ce sa-I faci, unii oameni nu au gust… iar tie nici nu ti-a trecut prin cap sa-i faci CTC-ul inainte de a veni ea cu hainele… Lasa, asta sa fie cea mai mare neplacere… Peste ani o sa razi… Oricum, felicitari pentru botez!
maitreyi, eu inca nu am facut baie in cada, oricum e mult prea cald pentru asta, imi pastrez optiunea deschisa pentru noiembrie, de ziua mea
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii

Vianne spune:
Mihaser, ai facut un super conspect, bravo! Da, Stefana asa are freza de cand s-a nascut.
Tare fain trebuie sa fie la tara..
Aelita, sa treci cu bine peste saptamana asta grea..
Simonacip, mare bataie de cap cu izolarea peretelui… dar merita! Va trece si asta!
DanaH, ce bine ca Teodora nu are nimic la sold… Cat despre suzeta versus pumn/deget ai dreptate dar chiar nu stiu ce sa fac sa accepte suzeta. De cate ori incerc o refuza strambandu-se. Pumnul in schimb e o delectare pt ea. Ce sa fac? Sa insist cu suzeta si poate o va accepta pana la urma?
Acum e si f haioasa. De ieri a inceput sa iti tina pumnul cam la 10, 15 cm de ochi si se uita cu atentie la el apoi incearca sa si-l duca in gura dar il duce la ochi… E un adevarat spectacol sa o vezi… Si e asa concentrata!!!!
Maitreyi, am vazut poze cu bebepink, tare dragutza Alexandra.
Chinabulina, sa va traiasca micutza crestina! Te inteleg ca ai fost necajita din cauza hainutzelor dar asta sa fie problema cea mai mare…
Mie nu imi vine sa cred ce nopti bune avem.. Sa o tina tot asa... Aseara am culcat-o pe la 11, s-a trezit la 4 pt papa si apoi la 8. Slava Domnului!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

cleo78 spune:
Missp, in 6 sapt a recuperat ce a pierdut dupa nastere + mai mult de 1 kil ? super tare!!! pai semn de sanatate!! sa iti traiasc puiul si sa mearga tot asha bine!!
cat despre ideea de pus in camera lui pe bebe, si io ma gandesc la asta. Din sept.- ne separam, pui mic... daca pot
Vianne, scumpa piticania ta!!! lasa ca invatsa repede ce si unde tre dus!!
Deci s-a spart frica de displazii! Am mai ramas io sa videm ce ne zice dr-ul.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

leeloo2004 spune:
ok, deci ariciul meu nu e singurul cu supt de miini si balosit la greu - acum m-am mai linistit ca si mie mi se pare ca pentru dintisori ar fi cam devreme...
Chinabulina - felicitari pentru mica crestina!
Noi am aramnjat botezul pentru data de 13 septembrie, acum ma ocupa de invitatii - vreau sa le fac tot eu, cum am facut si la Stefan.
Azi Tudor a dormit toata ziua - nu l-am socs din casa pe canicula asta si am avut surpriza sa doarma incontinuu - abia s-a trezit sa manince - ca uramre astazi va avea doar 4 mese in loc de 5 - acum tocami l-am hranit si l-am lasat la mine in pat - nu va inchipuiti ce chicoteli se aud de acolo!!
Nu retin cine spunea de suzeta vs. deget - mie mi-a explicat psiholoaga cu care Stefan face logopedie ca suzeta e mult mai buna decit degetul - asta trecind peste problemele cu dentitia - motivul pentru care copilul apeleaza la suzeta sau la deget este acelasi - confortul - avantajul suzetei este ca ea poate "disparea" la un moment dat, pe cind degetul e mereu la indemina - de aceea copilul va apela la el pina la virste mari...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Simonix spune:
Salutare fetele cochetele
Iaca si eu pe aici, am cam mult de lucru si nu prea am avut timp de forumeala. Suntem bine, raportam un weekend placut, in care am fost la Leuven, un oras nu departe de Bruxelles si m-am simtit ca pe vremuri cand cutreieram tarile in lung si in lat. BB a fot cuminte si somnoros Toate-s bune si frumoase pe aici, vremea s-a mai racorit, noi i-am luat lui piticot caditza cu suport incorporat -taaare faina este si bb e incantat ! Nu mai da din picioare ca agitatul, sta cu burta in sus si doar mangaie apa
Iar noi pe langa el :) Ce mai imi place este ca are caditza asta si un fel de recipient cu fundul ciuruit pe care il folosim pe post de mini-dush :D cand il clatim pe bebe :) Puteti vedea poze aici:
http://picasaweb.google.com/s.vilau/Leuven/photo#5230755611993235426
In rest, eu ma chinui cu sanii Mai fetelor, nu stiu cum sa fac sa evit pastilele de intarcat - am incercat sa ma mult raaar - dar fac niste noduli si se infunda canalele, imi vine sa ma urc pe pereti ! Acum incerc faza cu mulsul mai des dar putin de tot - nu va spun cum tzasneste laptele
In fine, mai vedem... Piticul papa deja o masa intreaga de formula, e f multumit, nu are nici o treaba :)
Melly - taaare dragutze mami si bebica !!! neaparat tre sa trecem pe la Baia Mare
Eritem fesier - fetelor, o sustin intru totul pe Cleo - apica dupa fiecare pipi, kk. Eu il schimb la max 4 ore, chiar si noaptea, chiar daca e numai pipi si chiar daca scutecele sunt super absorbante si sunt f multumita de ele. Si de asemenea, joaca in popoul gol (super faza cu soseta pe cuculetz - la asta nu ma gandisem :p) Va spun, am sacrificat o husa de canapea
dar bb are pielea curata si fara nici o bubitza. Mi-a facut al meu o iritatie asa urata de la servetele umede... Nu folosesc deloc. Sunt niste dischete ca alea de demachiat si cu alea il dau la funduletz, cu apa, apoi tamponez cu un servetel uscat.
Leeloo - si al meu suge la pumni mama mama ... Chiar, parca era un filmuletz cu fluturica de Melly - io zic sa ii cuplam pe piticii nostri, caci au aceleasi preocupari... amu, io inteleg ca o fata isi face manichiura cum poate ... dar si baietul meu?? Uitati aici:
http://picasaweb.google.com/r.vilau/Foaaaameeeeee/photo#5230602177167051570
Fetele cu intalneala - si eu am botez pe 06.09 :) Deci in weekendul acela nu prea poci :p Dar vin de pe 23 august si ar fi super pe la sfarsitul lui august ;) Dupa botez cred ca tragem o fuga la Mangalia si inca una pe la Breaza :p Da, chiar, mi-am adus aminte ! Alin - maine ma duc la doctor la spital cu piticul si intreb de clinica / operatie etc ;) Sper sa rezolv ceva ;) Oricum, daca e in Belgia ceva, sa stai linistita ca te putem caza la noi fara probleme Avem suficiente camere si ne-ar face placere :) Macar sa rezolv ceva :)
Dana - haha si al meu se intoarce dupa TV
Miss - hai, curaj, inca putin, nu o sa iti vina sa crezi cum se schimba bebe :) Au dreptate fetele, iesi afara cat mai mult, te ajuta, ti se limpezeste mintea nitel, zau asa. Felicitari pt David voinicel !
Chinabulina- imi pare rau si te inteleg la faza cu hainutele Si eu fac crize cand totul nu este asa cum mi-am dorit :( ce sa iti spun... asa mi-ai dat si mie niste emotii
Trebuie neaparat sa vorbesc cu nasha si sa mergem amandoua la cumparaturi ...
Si eu abia astept sa scap de dormitul cu bb :D de fapt eu stau in camera cu el din cauza de muls ... caci el oricum doarme in patutul lui. nu cred ca pt el conteaza ca sunt in aceeasi camera sau in camera vecina. Va invidiez ca noaptea la voi dureaza papa 15 minute si mai si dormiti in timpul asta hihi Eu cu muls si bibe, spalat etc... inainte imi lua 2 ore, acum reusesc sa termin intr-o ora ;) Inainte daca ma scula de 2 ori pe noapte
aia eram...
Haideti ca ma duc pe la bebe, s-a incheiat ziua de lucru si mi-e dor de puimic !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe

alina_anto spune:
Simonix, esti o scumpa! Multumesc!
Cleo, soacra-mea este bine intentionata, dar e obositoare... ce sa fac...
Fetelor, noi am facut azi o plimbare la Sinaia!! Era o caldura acolo!! Mai rau ca-n Breaza... Am stast 2 ore, apoi a trebuit s-o alaptez pe Sara si nu gasdeam o banca libera in tot parcul..asa ca m-am oprit la o terasa si acolo am alaptat-o...
Azi a stat la tzitzi toata ziua.....offf..n-am apucat sa mananc, sa-i calc hainutele..nimic....
Va pup. poate intru mai tarziu..
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria

melly23 spune:
simonix sa stii ca si noi avem acelasi tip de cadita atata ca a noastra e portocalie uite aici!!!botezul il facem si noi tot pe 6 septembrie!!!iar de pumni numa nu se mai satura!!!robertzel tot la fel de frumos e si in leuven!!!iar de pizza aia yammy yammy vreau si eu!!!!
Noi si fluturica Amelia

Simonix spune:
Hihi Melly - cam multe coincidente Auzi, dar fata ta de ce face baie imbracata ? :p Deh, fetitza... timida, nu ca smecherul de Robert :p
Ah si pizza aia aoleo ! Ma omoara soacra-mea, sa va zic: sambata o facut clatite dimineata, apoi pizza, apoi tartiflette (un fel de mancare frantuzesc cu cartofi si branza - o nebunie - i-a iesit bestial, desi a facut asta prima oara in viata, dupa retete de pe internet ) Seara a copt vinete si a tras o salata de vinete cu maioneza iar duminica a facut supa de rosii cu galuste !!! Intre timp, a scos cupilul la aer, a spalat vase etc ... ce sa mai zic, se duce naibii slabitul meu
ooooooooooofffffffff .....
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe