Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Simona, si noi aveam mucegai in casa pe un colt inainte sa izolam. Dar am facut izolarea pe exterior. E drept ca se face ceva mizerie, dar e boierie asa iarna, totul uscat si cald in casa de am stat in maieu toata iarna aproape.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
deci la rapid asa ca mergem la dr. pun niste pozici cu noua freza, nu va speriati e doar decolorat parul, vopseaua doar vineri!!!
freza
Noi si fluturica Amelia
![](images/user_woman.png)
maitreyi spune:
o las si eu cu putzica la aer...si trece si iar revine...si eu experimentez in fiecare vara iritatii de genul asta asa ca o inteleg da' nu mai stiu ce sa ii fac...vom incerca si spalatul dupa fiecare pipi, caca, partz, martz...sa videm
chinabulina nu te stresa..bine ca e bebe botezat. sa ii fie de folos pe a mea a imbracat-o nasa tare dragut numa' ca rochita era pt prematuri
. o fi vazut preemie pe eticheta si s-o fi gandit ca e pt nou-nascuti...bine ca i-a venit macar cat sa ii acopere fundu oleaca [:P] noi cand am botezat i-am cumparat bebeului ce mi-a placut fara sa ma gandesc daca ii va placea cumetrei sau nu...tre sa lasi si nasa sa isi faca damblaua..na'...placerea femeii. hai
si nu mai fi suparata!
mie mi-a venit ieri menstra si sunt cam daramata. dupa 6 saptamani de lohii cum de curge atata acum? am fost sambata si la dr pt vizita de 6 saptamani si am uitat sa il intreb cand pot sa fac baia aia cu spume si sampanie . s-a cam sucarit ca nu vreau sterilet...ca cica daca raman pana in 2 ani nu mai ai niciun medic in evidenta niciun medic...nasc acasa. deci fetele cu cezariana...cand se poate face baie in cada
?
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne
Pozele Alexandrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Maitreyi eu am vazut in maternitate ca pe o bebica iritata rau la fundulet (mai era si prematura saraca) o dadeau cu Nidoflor (sper sa nu gresesc) si intr-adevar fara servetele umede pt copii - de cate ori o schimba o spala la "ghiveta". Deci asta era tratament de maternitate... sa fie bine!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
mihaser spune:
quote:
citat din mesajul lui Lorich
Maitreyi eu am vazut in maternitate ca pe o bebica iritata rau la fundulet (mai era si prematura saraca) o dadeau cu Nidoflor (sper sa nu gresesc) si intr-adevar fara servetele umede pt copii - de cate ori o schimba o spala la "ghiveta". Deci asta era tratament de maternitate...sa fie bine!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Da e foarte eficient nidoflorul...dar pe prospect scrie ca se aplica de la 2 ani...
Eu am trimis o reteta de crema ptr eritem de la o mamica pe contul comun parca...Noi nu am folosit-o (am dat cu Nidoflor), dar fetele spuneau ca-i buna...Se prepara in farmacie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Maitreyi, eu baie adevarata cu spume si alea-alea am facut ultima oara cred inainte sa raman gravida cu primul copil Am facut o tentativa, cam cand avea Andrei vreun an jumate si mi-a trecut. Ca a intrat asta mic peste mine (o sa va obisnuiti sa faceti pipi/baie/dus multa vreme cu spectatori
) si a inceput sa se balaceasca cu mainile linga mine in cada, a dat apa pe jos, a calcat pe urma in apa cu sosetele, a insirat-o prin baie si pe afara, am tipat dupa sot sa stearga si sa ia kupilu' si asa s-a dus naibi si chef si baie si tot. Acum, ca si atunci, dus la foc automat scrie pe mine.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
M-am inselat! E alta crema acolo...dar o sa pun deseara reteta ca e pe alt comp...sa pun sotu sa-mi dea pe mail!
Tare faza cu baia!...Si la noi e la fel...mai si aluneca pe apa de pe jos...vai si amar!
Abia astept sa plece la facultate!
cleo78 spune:
cred ca echivalentul lui nidoflor pt noi nascuti e Triderm. Asta ne-a dat noua.
insa nu ash recomanda niciuna din ele, sunt creme puternice, care contin si antibiotic, si antimicotic, si cortizon.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Cleo, merci mult pt dr ortoped si felicitari pt sandalute. Sa le porti sanatoasa langa pantofii maron ai tatei si costumatia crem a micutzei...Ce ai mai rez cu taxa pt biserica?
DanaH, Socrate, GAbitzamMerci tuturor pt sfaturi si incurajari. Noi am observat igrasia dupa ce ne-am mutat. Adica iNe-am mutat in februarie cind david avea 3 luni, igrasia a aparut in iarna urmatoare si am tot zis sa creasca david si izolam. Pana la urma a aparut si Matei. Cu solutia de care spui tu Socrate, am dat mereu, dar dupa un timp reapare scirba pe perete si ne-am saturat de miros, care persista si a doua zi cu toata aerisirea puternica..De altfel peretele incepe sa se cojeasca usor, deci nu e o solutie pe termen indelungat si noi pana ne-om construi si muta efectiv cred ca mai trec 2 poate chiar 3 ani...Gabitzam , am avut in vedere si izolarea pe afara dar noi cum stam la 3 nu cred ca-s multi zugravi care se catara pe fringhii...Noua ne-au spus ca ne pun poliesten de 2 sau 3 cm, deci nu vor lua mult din spatiu...si va fi doar un perete...
Sis, pup Mirciulica frichinit, lasa ca trece si caldura asta si isi revine baietul cumintel cum te obisnuiseisei. Se vede treaba ca unii rezista mai bine la caldura, altii mai putin.Trece...
Maitrey, popoul la aer e cea mai buna solutie, cum au zis si fetele..Sa speram ca scapati repede.
Chinabulina, sa va fie de bine crestinarea, sa pui pozici totusi ca vorba lui Sis noi vrem sa vedem fata nu hainele!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
maitreyi spune:
kk maka...nu dau copchilu' cu niciun cortizon la fund...am sa o tin cu putza la aer si o trece...bine ca-i vara. saru'mana fetili
stiu cum e cu facutu baii cu spectatori...sor-mea are 8 ani si pe la 3-4 ani vroia cu mine in cada daca se putea...ce sa iti tihneasca...da acu e mica si o las cu tat-su
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne
Pozele Alexandrei