Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

v-am zis ca s-a activat vaccinul alexandrei abia acum...coincidenta sau nu faptul ca de atunci e mai frichinita? ea e un copil tare linistit si vesel da' de cand cu buba e mai plangacioasa...si nu reusesc sa o scot dintr-o iritatie de la pampers...de vreo 4 saptamani ne chinuim cu ea...i dispare 1-2 zile si iar o luam de la capat. am schimbat si firma pampersului, si servetelele umede, o dau si cu avene si cu galbenele si cu ceai de galbenele...si nic...idei? aaa...a reactionat f bine la albastru de metilen...da' parca nici sa o fac baitel nu as vrea :P

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

avem si poze noi cu abby pink

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

io nu stiu daca acolo la voi aveti pentru fundulet "crema petrini", e preparata in farmacii!!!si e si lesne e 5 ron aici vreo 50 g!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

pt iritatie, m-a invatsat asistenta si sa asha fac :
-spal dupa fiecare pishu/kaka cu apa la chiuveta (adica io o spal cand o schimb)
-si o las cu fundu gol pe un cerceaf abosrbant cate 20-30min.

La aer se vindeca cel mai bine.

Iritatia apare si de la caldura.... si de la un kaka mai acid... ce o sa ne fie la diversificare, nu stiu. Vai de kuru nostru.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, super ca ti-ai luat sandalute de miresica! sa ne pui pozici cand vine aparatul din Italia..pt tati...eu stiu ca au reduceri la Steilmann, si-a luat sotul pantaloni. poate gasiti ceva misto
Mayitrei f frumoasa minunea de la Dumnezeu...
Fetelor, cred ca puiul meu trece prin puseul de 3 luni, cam devreme...
sau o fi de la consitpatie, ca face kk destul de tare...cu bulgarasi, asa..
Sau o fi de la caldura??ooooof!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Reallaura

Cleo, super ca ti-ai luat sandalute de miresica! sa ne pui pozici cand vine aparatul din Italia..pt tati...eu stiu ca au reduceri la Steilmann, si-a luat sotul pantaloni. poate gasiti ceva misto
Mayitrei f frumoasa minunea de la Dumnezeu...
Fetelor, cred ca puiul meu trece prin puseul de 3 luni, cam devreme...
sau o fi de la consitpatie, ca face kk destul de tare...cu bulgarasi, asa..
Sau o fi de la caldura??ooooof!

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

ca capritsa?

io nu am vazut puseul de 3 luni. Desi sambata facem 3 luni . Mai am timp sa il vad.

dada, sandalutsele is luate cu ocazia evenimentului, dar nu sunt de seara, ci de zi.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

n-am citit nimic din urma (am ramas la capitolul trecut), dar scriu 3 randuri:
am avut sambata botezul. bine ca a trecut si ne-am luat o maaare grija de pe cap. gogoasa mea a zbierat cat o tineau rarunchii la inceput, pana m-a chemat preotul sa o tin eu in brate, ca nimeni nu reusea s-o calmeze. apoi a adormit si a fost totul ok... pana la final, cand a venit momentul imbracatului. ei bine, de ce mi-a fost frica, de aia n-am scapat: a imbracat-o nasa oribil!!!!!! am plans de m-am uscat cand am vazut frumusetea mea de fata in halul ala ... de groaza, nu ma pot exprima in cuvinte, kitsch-ul de pe lume, ce mai! m-a durut sufletul si ma doare si acum, chiar daca ziceti ca sunt nebuna... asa ca nu stiu ce poze sa pun, ca nu ma pot uita la ele. nici nu prea am facut, din cauza asta... sunt tare necajita, un eveniment asa de important stricat din cauza unor gusturi proaste... si e asa o femeie de treaba, mi-e asa de draga nasa, dar...
m-am descarcat (n-am indraznit sa spun nimanui pana acum faza asta, toti au crezut ca plang de emotie) si acum fug sa citesc din urma...

georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

simonacip si noi am avut igrasie inainte sa apara bb pe un colt de dormitor. Am luat o solutie anti-igrasie si am dat cu o perie jos tot mucegaiul am aplicat solutia si s-a dus igrasia. Nu stiu de la ce firma era ca am uitat din pacate dar am cumparat-o din Praktiker.

Cred ca si noi am trecut prin puseul de la 3 luni, din pacate nu am salvat postarea cu puseurile deci daca o aveti cumva...

Aseara am tras iar o tura cu adormitul.Cum l-am pus in pat a inceput sa urle. Pana la urma l-am pus in patul mare si am stat cu el pana a adormit. Si asa s-a mai trezit de 2 ori.
Uoff.
Acuma eu m-am gandit. Cica tb sa ii invatam sa adoarma singuri si nu tinuti in brate sau in patul mare pentru ca sa ne fie mai usor mai tarziu.
Dar eu ma intreb daca trebuie sa ne fie noua usor sau copiilor? Daca copilul meu se sperie inainte de culcare, poate nu vrea sa adoarma, eu ca mama nu tb sa ii fac lui acest proces mai usor? trebuie sa ma gandesc cum imi e mie mai usor sau cum ii e lui mai usor?
Eu as zice ca el este mai important si sa il fac sa se simta confortabil. Si daca el se simte confortabil doar daca ma vede langa el sau daca il tin in brate atunci asa sa fie si gata. MAi tarziu vad eu cum evolueaza. Nu cred ca la 3 luni deja prinde obiceiuri pentru restul vietii.
Apropo de obiceiuri al meu toata ziua motzaie mai nou. Nu stiu de ce, dar e cam somnoros si nici o incercare de a-l tine treaz nu tine.

Sebastian

Mergi la inceput

chinabulina eeei, lasa acum, faptul e consumat!!! bine ca ai botezat gogo si ca e sanatoasa si frumoasa!!! pune poze ca promitem sa ne uitam numai la fata...
Cleo, bulgarasi pastosi, asa...

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Socratesi al meu la fel, cand nu plange, doarme, cred ca e molesala asta...
mda, ai dreptate, lor tr sa le fie bine.
eu nu incerc sa-l invat nimic acum. mi-e drag sa stau cu el si sper ca si lui cu mine. Si mi-e drag sa dormim in patul mare, si dc il adorm in brate nu-i nimic...imi place...

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput