Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui leeloo2004
Buna fetelor - iar am avut de citit o sumedenie de pagini..., dar cum Tudor inca nu s-a sculat sa manince, am putut citi si uite, am si timp sa scriu!
Monik - am vazut pozele cu scumpetea - ce mare a crescut - e o frumoasa!!
Vroiam sa va intreb ceva - Tudor baloseste la greu si isi tot suge/roade pumnuletzul, chiar si dupa ce a maincat si are burtica plina - oare i s-au imflamat gingiile de la dinti? E posibil asa de devreme? Va intreb pentru ca lui stefan primul dinte i-a dat la 8 luni si cu el nu prea am avut problema asta, sau poate fiind mai mare mi s-a parut normal...mai e vreun pitic cu "simptomele" astea?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
si noi baloshim si sugem degetele. Si pumnii. Si miinile pana la cot!!
Sper ca nu e vb de dinti, ca mi-e mila de tsatsele mele...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
simonacip spune:
quote:
citat din mesajul lui cleo78
Acu 4 ani, cand stateam cu chirie, intr-un apart cu perete plin de igrasie.....atunci mi-am dat alergiile peste cap. Si uite ca nu mi-au mai trecut deloc, si a dat si in astm.
povestea nashterii
Pai AIA E Cleutzule, ca pana ne vom construi casa vreau pe cei mici sa-i pun in dormitor si taman acolo e igrasia, nu mult, pe la coltul peretelui (noi stam pe colt)..Dar mult putin trebuie eradicata ca nu-mi convine...Si David are alergii si el, acum s-a potolit, dar a avut, stii cum sunt astea, nu-s permanente, mai vin, mai pleaca, apar altele noi...Nu vreau sa treaca si Matei prin asta..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Sis ...draga mea, nu ma mai compatimi, ca te obisnuiesti cu toate..c.e crezi tu...nu-ti da DUmnezeu mai mult decit poti duce, ai sa vezi si tu la al doilea, ca n-ai ce sa faci, le faci pe toate..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
Cleo, uite acum m-a sunat o prietena care are nevoie d eun medic ortoped pediatru bun..Poti sa ma ajuti cu un nr de tel si o adresa? please..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui simonacip
Cleo, uite acum m-a sunat o prietena care are nevoie d eun medic ortoped pediatru bun..Poti sa ma ajuti cu un nr de tel si o adresa? please..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
noi mergem la dr Fodor, il gasesti si la clinica Medicover, si la spital la gr Alexandrescu, are 2-3 zile pe sapt program de garda. Programul e afishat pe usha la garda la ortopedie. E destul de aglomerat, multa lume vine la el, dar e f. operativ si se poarta super fain cu toti copiii. Si cu calmatul mamicilor natange
A, si la camera de garda lua sugarii inaintea tuturor.
povestea nashterii
Reallaura spune:
Am fost si noi afara. Suuuper cald inca de la ora 9, m-am intors din drum. Am luat pepenele zilnic si fugi acasa. Bb doarme si acum in carutul lui, iar afara nu i-a placut deloc...cred ca de caldura.
Aerul conditionat e pus pe 23 si tot 28 de grade sunt de dimineata...ca sa nu mai zic ca daca ies din sufragerie...
leeloo, stai linistita, si al meu isi suge pumnii non stop, inainte de masa, dupa masa, la o ora dupa masa, ba chiar si in timpul mesei, cand mai scapta tzatza din gura. si balosheaza f mult. Nu cred ca-s dintii, ca nu le ies la toti copii de pe forum odata, nu? si sunt prea mici, la 3 luni...
Sis, taci din gura ca sunt mai mare si stiu ce vorbesc!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
DanaH spune:
'neatza fetele!
Noi am dormit bine, printzesa s-a trezit din nou de doua ori azi noapet sa pape, adica a mancat pe la 21:30, apoi pe la 2 si apoi la 7. nu ar trebui sa ma vait, ca mananca putin noapte, numai cate un san, si adoarme instantaneau. ma gandeam sa ii bag lapte preaf seara, paote doarme toata noaptea, dar am zis ca nu merita numai pt sfertul de ora din jurul orei 2-3. singura mea teama este ca o sa faca asta si cand o sa manance din biberon. alexandru stiu ca renuntzase la masa de noapte inainte de trei luni. in fine, om trai si om vedea.
aaa, am uitat sa va spun vestea cea buna: nu are nimic fata la sold. conform presimtirilor mele. acum, ca am si confirmarea, m-am linistit total.
in rest, este o dulce si nu mai pot de dragul ei. imi vine sa o mananc, sa o musc de obrajori sau de funduletz, sa o morfolesc. si imi este un dor de ea... de mor.
in continaure are orele de rasfat seara. nu mai vrea de nicio culaore sa stea in patutz. asta dupa ce ziua nici nu stii ca ai copil. si m-a capait cu uitatul in televizor. ma rog, catre televizor. nu avemd ecat sa oprim televizorul cand o luam in bratze ca este in stare sa isi suceasca gatul, numai sa se uite catre el.
Miss, imi pare tare rau ca ai starea asta. intr-un fel, cred ca tu esti ultima mamica de la care ma steptam sa treaca prin momente de genul asta. tu esti pt mine un exemplu de optimism si de vointza. sunt sigura ca o sa gasesti solutia si o sa iesi din starea asta. nu strica sa incerci sfaturile fetelor cu iesitul afara. nu fii stresata ca trebuie sa alaptezi in afara casei. sunt sigura ca gasesti o banca mairetrasa, un coltz de terasa. eu am alaptat si la restaurant, la botez. imi pun o esarfa peste umeri si nici nu se vede ca este copil acolo. poftim exemplu:
http://picasaweb.google.com/daniela.hanea/04BotezTeodora/photo#5229613381721111730
esarfa asta este non-stop in geanta teodorei, alaturi de pampers si de servetele. cand trebuie cuplata fata, imi scot camuflajul si prestez. si am facut asta cam de la 10 zile. stiu, mama nebuna, dar m-am descurcat.
eu zic ca david are nevoie mai mult de o mama linistita decat de alaptat in conditii ca la carte. hai, iesi la plimbare si daviduc si o sa vei ca o sa fie mult mult mai bine. pupici
chiar ca multa rokareala pe aici. eu am refuzat sa ma duc cu sotul, mare fan metallica,data trecuta la concert. si am regretat cand am vazut concertul al tv. acum daca as fi fost in romania el sigur s-ar fi dus. al fel si eu, desi nu sunt rokarita de felul eu. in schimb imi place ramstein, de se cruceste barbata-miu. nu paote sa inteleaga cum nu imi plac multe melodii de la metallica sau alte formatii rock, dar imi plac nebunii astia. ete asa, ca nici eu nu imi explic cum.
celo, asa ii spunea si fostul socru, tatal vitreg al sotului (intre timp a divortzat soacra-mea si bien a facut) sotului meu. nu avea pic de incredere in el. si pe sotz la- marcat mult chestia asta. inca se mai simt sechelele pe acolo. am luptat mult sa il fac sa aiba incredere in el. eu am foarte mult, ma bazez pe el in treburile mari, in grija copiilor. pot sa il las cu ei, sunt sigura, sic ateva zile. pe alex l-am lasat o saptamna cand avea 5 luni jumate. e drept ca l-a ajutat si sora-sa, dar oricum s-a descurcat. evident ca nu pot sa ii cer absolutul, adica o zi petrecuta cu copiii inseamana de cele mai mutle ori dezastru in casa. dar ma ajuta si la curatenie. cred ca din luna a cincea de sarcina eu nu mai stiu ce e acela aspirator. in fine, parintii astia nu isi dau seama ce semne adanci pot lasa in mintea si sufletul parintilor. sper ca noi sa nu facem la fel.
cenia, aprca povestesti de mine. si eu pot pelca oriunde cu teodora, dar nu pot cu alexandru. la fel ca tin,e il recuperez de sub rafturi prin amgazine, alearga printre rafturile cu sticle prin supermaket, de imi sta inima in loc, trage de mine sa cumparam toate prostiile. evident,a re si zile bune, dar nu stiu cum le nimeresc,a sa ca ma feresc cat pot sa fac cumparaturi cu el. in schimbm, cu teodora am planificat maine sa emrgem in amsterdam, sa ii plimb pe ai mei, daca ne lasa vremea. mergem cu trenul, ca e tare greu sa parchezi masina pe acolo, plus ca te costa de te rupe. mai vizitam un muzeu, doua. daca avem lapticul la purtator plus esarfa de camflaj de care povestea mai sus, nu e nicio problema.
vianne, si eu sunt pt suzeta in lupta cu degetul. parerea mea este ca e mai usor de dezobisnuit de suzeta decat de deget.
mihaser, felicitari pt rabdarea de a face un asa conspect. eu nu prea am timp, dar nici rabdare. acum sunt la munca, se vede, nu? :)
simona, spor la treaba in casa si sa terminati cat mai repede.
aelita, eu te invidiez pt energia pe care o ai. eu acum sunt o puturoasa, este mama acasa si face cam tot. si tot sunt supta de oboseala. iar cu tati plecat mai toata ziua.... eu abia il astept seara. iar alexandru este mai mult treba lui la culcare, spalare. bine, nici nu prea este in fiecare zi acasa. mai un baschet, mai conferintze cu saptamanile. in toamna asta pleaca pe 3 noiembrie din olanda si se mai intoarce pe 6 decembrie, are doua conferinte in america se sud, cu pauza de doua saptamani intre ele, in care ne-am gandit sa facem si noi o vacantza impreuna. norocul meu ca este soacra aici si ma ajuta cat e el pelcat si in plus pot sa ii las si pe copii cu ea cat plec eu acolo.
leeloo, si teodora baloseste si stiam si eu ca asta este semn de dintzisori. totusi, este cam devreme, asa ca paote mai inseamna si altceva balosirea asta.
MissParker spune:
Azi dimineata la 8:30 Mutti iar il astepta pe Bogdan ca un vultur, plina de reprosuri, ca ea a fost treaza de la 7 (de parca ii dadusem eu scularea!). El i-a zis ca a stat el cu David si eu trebuie sa-l alaptez pe la 9, asa ca nu i-l mai ducem… Dupa ce plecase Bogdan a venit si la mine, evident, dupa ce il alaptasem pe David, care mi-a varsat azi jumatate din ce-i dadusem Am inceput sa stau cu frica in san ca de piaza rea cand o vad, imi ofera iar sa-l ia pe David, i-am spus scurt si raspicat ca atunci cand am dormit binisor noaptea si cand el e linistit il tin cu drag langa mine si nu vreau sa-l dau. Scurt si concis. Imediat a devenit si ea concisa “Bine, atunci suna-ma daca e ceva”… Bun, lasa ca nu o sa mai fie nimic, draga, trebuie sa ma descurc singura, ce mama naibii! Culmea e ca am realizat aseara ca datorita “ajutorului” asta bagat cu forta pe gat si cu aer de martira din partea ei, mie mi se accentueaza si mai tare sentimentul ca nu ma descurc, sunt intr-un cerc vicios din care trebuie neaparat sa ies singura!! Asa ca azi ma apuc de par si ma scot singura din mocirla, ca baronul Münchhausen… Acum postez, ma imbrac si ma car cu el in parc, la noi e 10 si ceva, pana nu vine arsita…
stefany, cenia, socrate, cleo, saru’mana de incurajari!! Cleo, eu te inteleg cu socrul, mama ce pumni in ceafa i-as trage!! Nu le ajunge, mai frate, ca nu s-au ocupat cum trebuie de propriii copii si au facut o caruta de greseli, acum se infig si la copiii nostri
mihaser, si eu mi-s maaare fan Queen!! L-am adorat pe Freddie
cleo, ti-am trimis mail
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
cleo78 spune:
missP, sarutmana de meil. Uite la mine inca o mare fan fredy mercury. Cand a murit, pe 24 nov 1992, s-a dat seara la Radio in bluginshi 1 ora numai queeen, si io boceam....de, copchila.
Miss, cat despre ambitia de a te descurca singura, te incurajez. Ia mamicule pe cineva la menaj, sa faca greul si grosul. Sa vezi ce relaxata o sa fii candf stii ca vine X si freaca casa luna, si tu poti sa iti ashezi linistita alea prin dulapuri si florile in vaza si bebe-ul in leagan!!. Si bucura te si tu de mamicie. Poti sa o iei pe Mutti cu tine la plimbare, dar cand te simti confortabil, tare o sa iti prinda bine. Si iesi. Sa vii sa ne dai raportul cate ore pe zi te-ai plimbat si pe unde ai fo si ce ai vazut!!!
Io ma distrez pe aleile dintre blocuri si rad de pisici, de gunoieri, explic fetei una, alta... de gropi, de dudele in care am calcat si m-am patat pe papuci dar si pe degetele de la picioare etc. O sa radeti, dar taaaare funny mi se pare. Si fiica-mii, ca rade de mine!!!
MissP, ca sa te incurajez, cum tu esti din ultimul val de mamici de aici, bebe David are 6-7 sapt de acu, nu? Ei, sa vezi ce interactiv incepe sa fie. Sa iti zambeasca, sa intoarca capul dupa tine cand faci zgmote printre dinti sau pocnesti din degete, sau scotsi tsaraiite din gura, canta-i!!! si fals de canti, nu te aude nimeni, dar cantatul face bine la psihic. Un om canta cand e relaxat si linistit. Asha ca- ia si canta la bebe. O sa ii placa.
DanaH, sarutmana pt ideea cu esahrfa!!!!Ma duc deseara sa imi caut una si o sa o port in tsoashca cu chestii de bebe: langa pampers si shervetele de fundulets.
povestea nashterii
cleo78 spune:
fetele,am uitat sa ma laud. Ieri am ajuns toti 3 in Real, si in Mall. Cu fifitsa in caruts. In real fifitsa a dormit tun...am alaptat-o in mashina de la Real la Mall, unde am mancat la KFC (cf curei de slabire, nu? da-i cu tiramisu, da-i cu aripioare...), dar fifitsei nu i-a placut in Mall, a caraiit. Probabil o agit prea mult. Dar tre sa se invetse .
Si mi-am luat sandale. In genul lui sandalele lui Realllaura, de piele, dar albe. Si comode. Cand vine aparatu foto acasa imi pozez chishioarili.
Numai tati nu si-a luat nik, ma rog de el sa isi ia costum. Ne-am gandit la unu, maro+ pantofi maro, firesc. Ca io voi fi crema. SI fifitsa la fel ca mine va fi.
povestea nashterii