Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Mihaser, zi-mi si mie ceva..injura-ma de vrei, numai sa-mi apara si mie nick-ul cu rosu
ma duc sa calc lui bb..el e singurul care are parte de astfel de tratament..restul umblam cum apucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
citat din mesajul lui stefany_p

Mihaser, zi-mi si mie ceva..injura-ma de vrei, numai sa-mi apara si mie nick-ul cu rosu
ma duc sa calc lui bb..el e singurul care are parte de astfel de tratament..restul umblam cum apucam

sa stii ca am vrut sa-ti propun sa te intalnesti cu cealalta mamica din M....dar mintea mea ametita i-a uitat nick-ul...stiam eu ca o sa te superi ca nu te-am inrosit...dar lasa ca va bag la recuperari cap 10...alea sunt cu green

Miss iesi din casa, cearta-te cu mutti, bogdan sau david...cu peretii in lipsa lor, insa fa ceva sa iesi din starea asta...Sau asculta Bob Marley! why don`t you do smth?

Cleo si io il iubesc pe tati tau ca fuse la Metallica si acum nu rata nici pe astia de pe Maidan! Lasa socru` sa vb...cainii latra, caravana trece...tu vezi-ti de ale matale...

Vianne ce scumpica e fetita ta cu freza aia! Si eli baga tare la deget...mai ales cand ii pica suza si prin diferite frichineli nu reuseste sa ajunga din nou la ea...Mama mea a supt la deget pana in clasa a 2a...si acu` are urma! Sper sa nu-i calce pe urma!

Fetele eu v-am zis ca nu o sa se mai gaseasca Infarixul o perioada...cumparati de acum si tineti la figider! Sa fiti f atente la termenul de garantie...Mie mi-a zis pediatrul cand i-am facut lui cristi ROR ca daca mai are o luna pana expira el nu il face.

Va poooop! Ma intorc la recuperari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa
the

nu am somn, Si tati sfooraie...si nu vrea sa imi zica cum o fo cu Iron pe Maidan.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nici eu nu am somn..mi-am dat somnul peste cap de saptamana trecuta cand a lipsit tati cateva nopti si nu puteam sa adorm singura...

saptamana asta o are foarte incarcata,se trezeste la 5 si vine la 22 ,asa ca pana vine el eu sunt gata cu mancare,copii spalati ,el mananca si se culca,nu am ce sa ii cer saptamana asta mai ales ca e obosit si conduce 4 ore pe zi,2 dus 2 intors .mai stau si cu grija lui .

asa ca ma descurc pe zi cu copiii , azi ma batea gandul sa calc,dar am renuntat la idee,gandindu-ma ca poate rezist pana trece saptamana asta mai grea..

copiii parca au stiut ca nu e vreme de mofturi si au fost cuminti,au dormit 3 ore la pranz( Andres doarme si multe alte ore in rest) timp in care m-a rugat cumnata sa ii fac o perdea ca ii vin musafiri si cum eu mi le-am facut pe ale mele in casa ,ii fac si ei una..dar nu are tot ce ii trebuie asa ca doar am inceput-o. trebuie sa i-o termin pana joi .

Sofia adoarme in 5-10 minute singura in camera ei.
Andres acum e in cosul lui ,doarme,langa patul nostru,eu m-am uitat la tv la un film...si seara asa mi se pare ca am timp de toateee, la reclame am spalat pe jos in bucatarie,am facut un pic ordine,am udat florile,am scos vasele din masina,am bagat altele ...

azi au fost 40 de grade afara !!!! am tinut aerul dat drumul continuu,asa ca e racoare,Sofia e doar in pampers si Andres in maieu,dorm cracanati .
tati doarme invelit cu cearsaful :) frigurosul.

ma duc la nani,trebuie sa adorm,noroc ca se trezesc tarziu copiii.

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neatza fetele.

Ce-i cu voi de nu prea scrieti, ha??Noroc cu Mihaser ca a facut un conspect pe cinste la cap 9 si asa am mai citit si eu mai mult..Mihaser, super pentru Cristian ca sta la tzara, la aer, intre animalutzele de curte...Mi-as dori si eu o experienta d'asta pt david, dar noi n-avem tzara, asa ca ne multumim cu animalutzele din cartile cu povesti..

Cleo, eu nu i-as zice lui tati, poate n-a fost cu rautate, inclin sa cred, ca si Sis, ca a fost o tentativa a socrului de a se da bine pe linga tine...Acum...nu stiu de ceNu stiu, am gresit mult la viaata mea cind am stat si eu la socramiu si park nu-i mai puteam suporta...dar acum imi pare rau, nu tb sa judecam chiar asa repede, sa dam imediat cu parul.Mult rau face pentru suflet starea asta...am constatat pe pielea mea..

Aelita, asa si david, in 5 minute imi adoarme in dormitor, nu-mi vine sa cred si ma bucur ca doarme atit de usor..Nici eu nu pot dormi singura...intr-o seara am visat foarte urit(de curind de vreo sapt) si l-am chemat pe tati de linga david sa doarma cu mine..Tati a crezut altceva, da i-am explicat ca nu e cazul

Gabitzam, sarumina pt pont...Sa vad cum fac sa ajung acolo..

Nu va zic ce-i pe capul meu saptamina asta: imi izolez un perete din dormitor, miine vin zugravii. Ne mutam cu totii la mama, noroc ca mama si fratele si o sora sunt plecati pe la manastiri. A ramas doar tati care saracul se va ocupa el de zugravi si va dormi cum va putea la mine, iar noi vom sta la ei..
Sa vezi nebunie cu scos tot din dulapul urias, dus in sufragerie pe patul intins (ca altfel n-am unde sa le pun), scos perdele, pat din camera, apoi spalat, aranjat toate la loc, plecat cu tot calabalicul la mama: haine, baitza, paturici, chiar si mincare ca ai mei sunt in post, iar cip nu tine post...Off, sa vezi ce va fi, sper numai sa termine pana simbata ca asa au spus...Macar la iarna, cind da frigul nu mai vad igrasia aia pe perete ca muream, am tot dat noi cu o solutie speciala, se ducea imediat, dar miroase 2-3 zile dupa si oricum se reface..Trebuie izolat peretele, singura solutie.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nicole, ca bine zici..intr-adevar pe noi ne puteti gasi oricind la Plaza, sau in parcul Moghioros..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui aelita

nici eu nu am somn..mi-am dat somnul peste cap de saptamana trecuta cand a lipsit tati cateva nopti si nu puteam sa adorm singura...

saptamana asta o are foarte incarcata,se trezeste la 5 si vine la 22 ,asa ca pana vine el eu sunt gata cu mancare,copii spalati ,el mananca si se culca,nu am ce sa ii cer saptamana asta mai ales ca e obosit si conduce 4 ore pe zi,2 dus 2 intors .mai stau si cu grija lui .

asa ca ma descurc pe zi cu copiii , azi ma batea gandul sa calc,dar am renuntat la idee,gandindu-ma ca poate rezist pana trece saptamana asta mai grea..

copiii parca au stiut ca nu e vreme de mofturi si au fost cuminti,au dormit 3 ore la pranz( Andres doarme si multe alte ore in rest) timp in care m-a rugat cumnata sa ii fac o perdea ca ii vin musafiri si cum eu mi le-am facut pe ale mele in casa ,ii fac si ei una..dar nu are tot ce ii trebuie asa ca doar am inceput-o. trebuie sa i-o termin pana joi .

Sofia adoarme in 5-10 minute singura in camera ei.
Andres acum e in cosul lui ,doarme,langa patul nostru,eu m-am uitat la tv la un film...si seara asa mi se pare ca am timp de toateee, la reclame am spalat pe jos in bucatarie,am facut un pic ordine,am udat florile,am scos vasele din masina,am bagat altele ...

azi au fost 40 de grade afara !!!! am tinut aerul dat drumul continuu,asa ca e racoare,Sofia e doar in pampers si Andres in maieu,dorm cracanati .
tati doarme invelit cu cearsaful :) frigurosul.

ma duc la nani,trebuie sa adorm,noroc ca se trezesc tarziu copiii.

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

niatsa aelita. ehe, esti tare, si ai 2 copii la dif. atat de mica, si nici macar nu ai niciun ajutor (nici de la tati, nici de la rude)si NU te plangi!! Usor nu e, dar cred ca nevoia te invatsa...

Sa va dea Dumnezeu sanatate, tie si puilor tai. Ca ne esti un exemplu.

Cand e asha cald ,tu ce faci, cand scoti copiii afara?

cat despre atitudinea lui socrul meu, nu e prima data cand zice partea asta- cu neincrederea in tati . Si inca pe messenger. Si a vazut si tati discutia....

simonacip, zugravit?? brrr. Mult succes. Dar ai nevoie de luptat cu igrasia. Si daca poti sa scapi, tre sa faci cat mai repede.
Acu 4 ani, cand stateam cu chirie, intr-un apart cu perete plin de igrasie.....atunci mi-am dat alergiile peste cap. Si uite ca nu mi-au mai trecut deloc, si a dat si in astm.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Puiul meu a inceput sa doarma dimineata inca o repriza, dupa ce se scoala, la 6 si suge.
Asa fac si eu repede ordine si ma pun la punct cu forumul.

Ancka multumim ca ne-ai linistit cu infarixul!
Nicole Esti o scumpa! Si eu ma bucur tare ca ne-am vazut.
Mihaser ce frumos e la voi la tara, si ce frumos ca ai posibilitatea sa stai cu copii acolo…mai ales Cri, ca el acuma intelege…
Eeei, dar ce avint metallicesc ai! Imi amintesc de mine cand eram tanara …din pacate prin liceu nu prea faceam poze…nici aparat nu aveam…acum imi pare asa rau ca nu am poze de atunci..
Aelita, prima noapte cand a venit Bogdan tarziu acasa dupa nasterea lui bb, tot asa, n-am dormit deloc. S-a mirat el cica: si cu bb si tot ti-e frica??? Vad ca tu cu doi sin u ti-a trecut In marsavia mea, ma bucur. Ca eu si sis nu suntem singurele fricoase si speriate de bombe.
Sper sa treaca usor saptamana periculoasa. Cleo are dreptate. Esti foarte tare! Si Sis a mea, saraca, merita ridicata in slavi, fetelor, ca ea chiar nu are ajutor. Sotul ei vine mereu pe la 7 seara, inclusiv sambata, ea spala, calca tot, gateste mereu...si sta cu 2 bbici!
Eu sunt o lenesa. deja nu prea mai calc, decat cand imi trebuie...
Cleo…atunci socrul chiar crede treaba asta???Sa il luam de urechi. Merita.

Mai fetelor, incepem cu aranjamentele de intalneala, sau o asteptam pe Simonix??? Oricum, sa nu fie pe 7 septembrie, ca eu si sis avem botez.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

hai!!!
sa ne videm si sa chinezarim ceva . De nu stabiliti voi, va gasesc pe fiecare pe rand, pe undeva

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor - iar am avut de citit o sumedenie de pagini..., dar cum Tudor inca nu s-a sculat sa manince, am putut citi si uite, am si timp sa scriu!

Monik - am vazut pozele cu scumpetea - ce mare a crescut - e o frumoasa!!

Vroiam sa va intreb ceva - Tudor baloseste la greu si isi tot suge/roade pumnuletzul, chiar si dupa ce a maincat si are burtica plina - oare i s-au imflamat gingiile de la dinti? E posibil asa de devreme? Va intreb pentru ca lui stefan primul dinte i-a dat la 8 luni si cu el nu prea am avut problema asta, sau poate fiind mai mare mi s-a parut normal...mai e vreun pitic cu "simptomele" astea?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput