Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 4
tzitziri spune:
quote:
citat din mesajul lui andreea_and
fetele, azi am dormit pana la 12, sunt o mare puturoasa.
Tzitziri super lucrusoarele pt bebe David, iar bunica chiar are gusturi bune, imi plac la nebunie lenjeriile! Sa le stapaneasca baiatul sanatos pe toate! Bouncerul arata exact ca pe site, de-abia astept sa-l primesc si eu. Vad ca a ajuns coletul meu la Viena, mai stii cumva cat a durat pana a ajuns la tine?
34+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
Multumim de aprecieri .
Uite din traseul comenzii mele:
24 Jul 2008 10:10 Bucharest Shipment Delivered In Good Condition.
24 Jul 2008 07:38 Bucharest Shipment Received At Destination Depot.
24 Jul 2008 07:26 Bucharest Out For Delivery.
23 Jul 2008 13:35 Bucharest Shipment Partially Received. Recovery Actions Underway.
23 Jul 2008 12:56 Bucharest Shipment Received At Destination Depot.
23 Jul 2008 08:49 Vienna Shipment In Transit.
22 Jul 2008 10:40 Vienna Shipment In Transit.
22 Jul 2008 09:45 Vienna Shipment Received At Transit Point.
deci mai ai putin
31+
bebe David
Lucrusoare bebe David
felicic76 spune:
miruna: in principiu asha ramane, mai asteptam si alte pareri si maine postam anuntul complet! moama, esti singura acasa, iti faci de cap, ha?
andreaa-and: chiar ma gandeam la animalutzele tale, pt ca va trebui sa-i fac cunostinta lui Fox cu bebe, dar tu? cand o sa le cunoasca pe toate? (nu mai punem la socoteala si familionul)
mami de alexa; si pe alexa cu personalitate!
Voi chiar comunicati cu bebeii? Si mai sunt si ascultatori pe deasupra......... io nu...... ori ca el, ori deloc.......si ma refer la pozitii, mancare, impins pe sub coaste, scos buricul afara etc...
sambata motaiam pe fotoliu, cu niste schite pe burta si m-am trezit in hohotele homerice ale lui tati: bebe lovea de-mi fluturau foile de pe burta...... deci, nu-l mai simt nici cand dorm.....cred ca ma afund mai rau in starea de nesi ce ma carcterizeaza de vreo 10 sapt incoace
Vlad
28+
bibinika
D'ale gravideniei
angelynna82 spune:
fetele mai sunteti, abia am reusit sa recuperez cat de cat
In primul rand un mare din partea noastra.
Noi de vineri am intrat in CO si incepand cu 15 august inttram in prenatal
Suntem in saptamana 30 si 4zile, am ajuns in sfarsit la un acord pentru nume: Rebeca Alexandra.
Noi am primit carut de la sefii mei, este tip landou de la Primii Pasi albastru cu portocaliu, tare frumos, azi i-am spalat husa si ne-am apucat de cumparaturi pentru bblina.
Am luat asa:
suzeta, biberon, tetine, comprese sterile si fasa, sampon si gel de dus (de fapt e 2in1), aspirator nazal, betisoare de urechi cu opritoare, termometru, set perie si pieptan, forfecuta undhii, bepanthen, baneocin si ceaiuri pt colici.
De maine ne apucam de zugraveala iar dupa continuam shopingul pt bblina.
Acum vreau sa felicit fetele pt schimbarea semnaturii, la cat mai multe saptamani, din pacate neuronul meu de gravi are fosrte slaba activitate
Claudiah bun venit acasa cu printesa, sa fiti sanatoase amandoua si bb necolicios
Babytza casa de piatra, vazut o mamica frumoasa foc
Teomaria sper ca esti mai bine si ca nu trebuie sa mai stai in spital. La multi ani din partea noastra chiar daca este cu intarziere
Va pupic, sper sa reusesc sa mai intru azi
30+ posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
LUCUTTA spune:
Claudinna,multumesc pentru felicitari si eu te felicit pe tine ca in curand iti vei tine puiutul in brate,dar pana atunci te rog sa ai grija cu tensiunea.
Andreea and ,multumesc pentru felicitari.
Andy.p ,eu merg la dr.Stelea Lavinia din Timisoara deoarece am ramas mai greu insarcinata si oricum aici la noi nu am incredere in medici.Bine cand zic mai greu ma refer la sarcina de anul trecut pe care am pierdut-o ,ca acum la sarcina aceasta am ramas fara nici un tratament,pur si simplu si-a revenit organismul.
Tu la ce medic mergi?
27+
piolica spune:
andreea_and, si tie multa bafta maine la eco!
34+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
CD27 spune:
Off iar ma hartuiesc cei de la redoute cu coduri de reduceri si cadouri(sa se scuze vezi doamne ca am avute neplaceri cu site-ul)....si chiar nu mai intrasem de cateva zile...oare ce-or fi mai adus nou
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Boo spune:
Si eu sunt PENTRU la intalnire. Joi e ok din punctul meu de vedere. Doar sa spuneti unde ne vedem si cum se ajunge acolo, ca eu in Tineretului .. nu prea stiu pe acolo nimic.
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
monica_dicut spune:
Feli, Miruna, si io sunt de acord cu ziua de joi, la 18-19, cand vreti voi ca io sunt la fel de free. Am sa vorbesc si cu alinush ca si ea ma tot intreba cand ne vedem. Sper sa poata pt ca din cate stiu mai merge la munci. Aa, dar fara suparare, as schimba putin terasa daca vreti si voi ca-i cam incomod pe pietrele alea acolo.
Babytza, tu nu subscrii la intalnire? HAideti mai fetelor din Bucuresti, chiar nu vreti sa ne vedem? Musette, CD, 300, Nocom, Banu, garga??? (de voi stiu sigur ca sunteti din Bucuresti )
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
34+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 5+ SAPTAMANI
AMR 40 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui CD27
Off iar ma hartuiesc cei de la redoute cu coduri de reduceri si cadouri(sa se scuze vezi doamne ca am avute neplaceri cu site-ul)....si chiar nu mai intrasem de cateva zile...oare ce-or fi mai adus nou
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
hihihi, super gaselnita!!! ai grija, astia folosesc toate metodele posibile sa te atraga...
34+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
Teomaria, LA MULTI ANI pentru ieri. scuze pt intirziere.
34+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------