Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 23
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui laureta
Eu si Inisa am iesit pina la magazinul langa noi. E un aer sufocant afara. Si a seara era aproape 9 si tot cald era.
Acum Inisa imi cere balaceala cu ratustele asa ca o sa ma conformez. Poate ma racoresc si io. Dupa aia ne apucam de lupta noatra zilnica, masa de pranz
( apropo cum papa copii vostri cele cu bb1 )
Am tinut si eu leg cu Anca, o intrebam daca i fac ceva pt lichid si zicea ca nu se poate face nimic doar o tin sub observatie.
Ma bag si eu in clubul mamicilor "batute", pina la 2 noaptea m a sutat la greu dupa aia nu mai stiu ca am adormit, dar la 6 si ceva avea deja calcaiul bagat adang in coasta mea
Eu termin saptamana asta concediul de odihna si mai iau CM pina la sfarsitul lunii. Si din septembrie intu in prenatal.
Musette eu n am scoso niciodata pe Inisa din apa de gat, mi se pare ceva barbar. Nici la spital nu au facut niciodata chestia asta.
Eu am lasato doar o data pe soacra mea so spele si m am ingrozit am crezut ca ineaca cupilu, asa cu spor i punea apa in cap ochi nas gura
, cred si u m as fi sufocat :)
zambet eu am dus la servici o cere pt reducerea programului unde am trecut si paragraful din lege si atasat adeverinta de la medicul de familie care recomanda reducerea programului. Am depus la HR cu nr de inregistrare si gata.
In leg cu voma cunosc foarte bine situatia, n avem c fac din pacate
clau in general e o secretie mai colorata maro sau rozaliu si e mai gelatinoasa( albus de ou). Daaaar poate sa nu fie nimic si nastere sa inceapa cu contactii regulate.
Ce frumoasa esti in poze
piolica bafta la echo
nausica bine ai revenit, fumos nume Ania
Laureta bb2 - 33+si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Multumesc pt raspuns si aprecieri

33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui anis
[quote]citat din mesajul lui clau_geo
Feteleeee
cele care ati mai trecut printr-o nastere, poate ne spuneti si noua cum ne dam seama ca a inceput travaliul daca nu s-a rupt apa? cum e cu dopul gelatinos (cum arata cand cade) si daca stiti cumva cum e cu fisurarea membranelor?
de contractii nu va intreb ca aici pot sa fac diferenta intre cele dureroase ca de nastere si cele de miscare sau BH.33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 SAPTAMANI
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
cand ai contractii de nastere dor de mori asta pret de cateva minute,apoi te lasa, si nu trec cu nimik no spa etc.Apa..se rupe ,fiindca iti curge un lichig incolor...ca si cum ai face pipi pe tine
PT PROTECTII DE PAT asa se cheama scutecele de marime 60X60 ori 60X90 se gasesc in carrefour...la raionul de scutece pt adulti
*** AniS **29+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Mersi frumos Anis, insa contractiile le-am incercat deja, cele mai puternice au urcat pana la 85 intensitate si din cate am inteles cele la care se produce expulzia ajung pana la max. 127. Deci pe astea le cam stiu si nu as vrea sa le mai incerc
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 SAPTAMANI
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui anis
Cum va suna ELINA MEDEEA ? Elina e un nume grecesc..deocamdata aici m-am oprit ca nume ..mai vad eu..dar astea sunt favorite
Sunt disperata ca nu gasesc clexane in tot buc..cum naibii sa fac tratamentul??
*** AniS **29+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Super frumoase numele

33+ Mami fericita de
Irina
AMR 6 SAPTAMANI
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui bitza2008
SAlutare fetili!
Am venit de la echo cardio si totul e bine. Si dr asta a zis ca este un suflu sistolic ce poate fi de la sarcina sau de la anemie si sa revin dupa 6 luni de la nastere si abia atunci imi poate zice daca e ceva.Deci ecografic inima e bine, morfologic la fel...numai tensiunea asta bat-o vina.....dar pot sa nasc natural.35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
Felicitari, Doamne ajuta sa nu fie nimic si sa ai o nastere naturala usoara usoara.
33+ Mami fericita de
Irina
AMR 6 SAPTAMANI
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui baby_boy
Ca tot se vorbeste de medicii de familie...tocmai ce am venit de acolo..si sunt foarte suparata.. Am intrat in prenatal de astazi..dar supararea mea este ca de luna asta ..elevitul- prescris de med . gineco.. a fost scos de pe lista de compensari...asa ca in loc de 20 si cat dadeam deobicei cu reteta ..acum trebuie sa dau 50 aproape..frate iti vine sa pleci din tara pe cuvant...ca gravida..nu ai nimic..nu tu vitamine compensate..nu tu analize gratuite...nimic..pentru ce naiba platim asigurarea de sanatate? ca nu se uita nimeni la tine...plus ca sunt nemultumita si de med. de fam..nu e buna decat sa dea trimiteri, pana si retetele..le scrie asistenta...mi s-a pus pata pe ea...ideea e ca este peste drum..si era aproape..dar in rest....cand ma gandesc ca trebuie sa inscriu si pe bebe..nush ce sa fac..
M-am enervat rau..cand i-am zis ca vreau si reteta pt. elevit....dar tie iti da mereu med. ginecolog sa iei? adica ceva de genul....iar vrei reteta ? ...si hop..tocmai bine ca nu mai sunt compensate..asa ca nexam ..
Nush daca ma intelegeti ..nu e vorba ca dau 20 in plus..e vorba de principiu..si de greata care m-a apucat de doctorii astia de familie..de fapt..de a mea..nu generalizez. revin..dupa ce ma calmez un picut ..
recunosc ca dadui cu...de nervi
31
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
e tare ciudat ca nu ti l-a mai dat compensat ca eu tocmai ce l-am luat compensat pe luna asta. Mai intreaba o data medicul.
33+ Mami fericita de
Irina
AMR 6 SAPTAMANI
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui Codruta27
Wowww, Clau, ce mamica frumoasa si eleganta!!! Arati super!31+
Vlad
Bebe mic
esti o dulce Codruta!

33+ Mami fericita de
Irina
AMR 6 SAPTAMANI
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui Codruta27
Cutuma sau lege, faptul ca avem prioritate e specificat pe usile cabinetelor tuturor medicilor (de familie sau ginecologi)! Ar fi inuman sa stam 2-3 ore pana le sunt eliberate retetele oamenilor in varsta. Soarta asta am avea-o daca ne-am baza pe solidaritatea umana!
Perfect de acord cu tine! Asa este! Insa daca eu astept riguros la coada, nefiind insarcinata (hai sa intoarcem rolurile) si mi-e rau si apare o femeie insarcinata care se ratzoieste la mine ca legea spune cutare si cutare, crede-ma ca sigur o las sa intre, dar ma pufneste rasul cand aud de explicatia cu legea. Nu e convingatoarea aceasta justificare, asta incercam sa zic. Cei de la rand incep sa rada si iau peste picior gravida care vb de lege, iese rumoare daca merge cu scuza cu " legea". Mai bine se aranjeaza cu medicul, sa o cheme in cabinet in prioritate. Pt ca oamenii sunt rai si astfel de explicatie nu prinde chiar deloc.
In autobuz sunt locuri marcate "rezervate", asta nu inseamna ca un batran poate ridica pe cineva sub pretext ca asa zice "legea", ci pt ca asa este marcat acolo!
Eu sunt victima cuvintelor, am predat engleza si romana vreme de 7 ani, ce sa fac, riscul meseriei!

Eu asta spuneam, nu contest ca tu ai dreptate absoluta!
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 46 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Banu2268 spune:
Hotararea Nr. 1842 din 21 decembrie 2006-actualizata-partea I
pentru aprobarea Contractului-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anul 2007
Emitent: Guvernul Romaniei
Publicata in: Monitorul Oficial Nr. 1034 din 27 decembrie 2006
aici scrie ca ") sa acorde cu prioritate asistenta medicala femeii gravide;"
deci gravida are prioritate si punct
Banu
27+
Salih
Codruta27 spune:
[quote]citat din mesajul lui Banu2268
Hotararea Nr. 1842 din 21 decembrie 2006-actualizata-partea I
pentru aprobarea Contractului-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anul 2007
Emitent: Guvernul Romaniei
Publicata in: Monitorul Oficial Nr. 1034 din 27 decembrie 2006
aici scrie ca ") sa acorde cu prioritate asistenta medicala femeii gravide;"
deci gravida are prioritate si punct
Banu
27+
Salih
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Bine ca am clarificat si asta!!!!
31+
Vlad
Bebe mic