Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 22
EvaF spune:
Eu nu am auzit in viata mea de o lege care sa spuna ca gravida are prioritate in fata altor pacienti in varsta. Nu exista o lege, este o conventie umana, daca vreti, o cutuma, dar nu o lege. Eu cand merg la medicul de familie il sun inainte si ii spun ca vin maine sau cand vin, ea stie si cand vine ora sa sosesc eu ea zice din cabinet "sa intre gravida! " Ffff tare! Ca in Kafka! Dar mi-a zis clar, incercam sa introducem in cabinet in prioritate femeile gravide si persoanele cu handicap care nu pot astepta in picioare sau in caldura! Deci...nu e vb de lege, e vb de bunul simt al cabinetelor medicale, tine de organizare!
Acum eu nu sunt Mafalda, poate ca s-a tiparit o lege de acest gen, ca in tara asta orice e posibil, daca exista o lege, deci alineat, articol si tot, sa imi dea si mie cineva un link sau un text de lege ceva sa nu mor proasta! Asta chiar ar fi de Guiness Book! ![]()
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 46 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui bitza2008
Piolica, saru mana!
M-ai luminat!!35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
cu placere! deci ce-ti cumperi? tongs sau sandale cu chinga?
succes la cumparaturi!
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
baby_boy spune:
Ca tot se vorbeste de medicii de familie...tocmai ce am venit de acolo..si sunt foarte suparata.. Am intrat in prenatal de astazi..dar supararea mea este ca de luna asta ..elevitul- prescris de med . gineco.. a fost scos de pe lista de compensari...asa ca in loc de 20 si cat dadeam deobicei cu reteta ..acum trebuie sa dau 50 aproape..frate iti vine sa pleci din tara pe cuvant...ca gravida..nu ai nimic..nu tu vitamine compensate..nu tu analize gratuite...nimic..pentru ce naiba platim asigurarea de sanatate? ca nu se uita nimeni la tine...plus ca sunt nemultumita si de med. de fam..nu e buna decat sa dea trimiteri, pana si retetele..le scrie asistenta...mi s-a pus pata pe ea...ideea e ca este peste drum..si era aproape..dar in rest....cand ma gandesc ca trebuie sa inscriu si pe bebe..nush ce sa fac..
M-am enervat rau..cand i-am zis ca vreau si reteta pt. elevit....dar tie iti da mereu med. ginecolog sa iei? adica ceva de genul....iar vrei reteta ? ...si hop..tocmai bine ca nu mai sunt compensate..asa ca nexam ..![]()
![]()
![]()
Nush daca ma intelegeti ..nu e vorba ca dau 20 in plus..e vorba de principiu..si de greata care m-a apucat de doctorii astia de familie..de fapt..de a mea..nu generalizez. revin..dupa ce ma calmez un picut ..
recunosc ca dadui cu
...de nervi
31 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui bitza2008
Eva, eu ma gandeam ca a curs de unul singur...eu ma tem sa storc!
Si eu
Pai nu, nici cand suge bebe laptele prima data nu tasneste asa ca o arteziana, ma gandesc, tot el cu gurita il cheama! Poate de acum incolo sa curga si la mine colostru asa de la sine, desi nu imi vine a crede! Dar se prepara acolo ceva ca simt si vad niste lucruri mai neobisnuite!
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 46 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
bitza2008 spune:
Piolica...tongs imi iau!
Baby boy, calmeaza-te, mamico, nu-ti face sange rau!Daca ai dubii in privinta dr de familie schimba-l!Peste tot in lunmea asta "pachetul de baza" este acoperit de asigurare, restul se plateste.
35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui andy.p
Nausica ff frumos numele
clau esti o gravidutza taaare frumoasa!!
Piolica bafta la dr sa vii cu vesti bune.33+
bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
dulce
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepink
laureta si mie mi se pare barbara metoda,bine ca a fost tanti inspirata sa ne povesteasca ca sa stiu sa nu o chem.....lasa ca ma descurc eu,incet incet,ce poate fi asa geru sa faci baita la un bebe????o sa ma ajute si sotul.spor la balaceala!
Clau esti superba in poze iar rochie e fff frumoasa si culoarea si modelul si ti-a venit f bine,de zici ca nu ti-a placut cum a iesit?imi poti da ceva detalii unde ai facut-o si cat a fost?merg si eu la o nunta si sunt in cautari.merci.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s!
34+
LUCA
Multumesc frumos

rochia e facuta de o vecina dupa modelul pe care la purtat Angelina Jolie la decernarea unor premii, cu mici modificari. Insa nu a iesit deloc cum o visam, finisajele nu sunt prea bune, iar lungimea este variabila (adica am si colturi), insa daca vrei modelul il gasesti pe net: cauti Angelina green dress
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
EvaF spune:
Uite de asta am platit eu Elevit si fierul si tot cu suma intreaga, nici macar nu m-am complicat sa cer medicului de familie sa imi rescrie alta reteta pe langa ginecolog, enervare inutila! Sa merg la alt cabinet apoi sa stau la farmacie sa caute tanti pe lista de medicamente compensate, s a m d, mai bine lipsa. Si nici eu nu intorc banii cu lopata, dar asta sa fie singura noastra paguba, mai fetelor!
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 46 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
Codruta27 spune:
Salutare fete cochete!!!!
Anis, bine ai revenit!! Curaj, ca nu mai e mult! Suntem pe ultima suta de metrii, parca mai ieri ne incurajam printre greturi si somnic!
Baby boy, medicii cde famile sunt niste scribi pana la urma. in asta au fost transformati! Elevit nu mai ai mult de luat, asa ca nu te mai necaji!
Cutuma sau lege, faptul ca avem prioritate e specificat pe usile cabinetelor tuturor medicilor (de familie sau ginecologi)! Ar fi inuman sa stam 2-3 ore pana le sunt eliberate retetele oamenilor in varsta. Soarta asta am avea-o daca ne-am baza pe solidaritatea umana!
Nerantula, sa stapanesti sanatoasa masinuta, mamico! Apropo de asta, si eu conduc inca si cred ca o voi face pana in ultima saptamana! Burtica nu ajunge la volan, centura nu strange, prudenta sunt asa ca...
Va pup pe toate fara exceptie!
PS: Cine se incumeta sa faca un stup nou????
31+
Vlad
Bebe mic

!