Mamici norocoase de sept - oct 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 24
baby_boy spune:
bitza2008, si care ar fii pachetul de baza? sa scrie o timitere? sau sa te bage in seama doar daca te duci mereu cu ceva ?
Nush, nu era vorba de bani..desi elevit trebuie sa iau si dupa nastere..si la alaptat ..asa mi-a zis doctorul..dar aveam si noi acolo ceva gravidele ..acum chiar ca nu mai ai nici o facilitate.
In fine..am pata pusa pe medicul de familie..citeam la mamici de pepenasi de iulie-august..ca unele dintre ele se confrunta cu bubite la bebei..si fiecare da cu altceva...si vorbeam la cabinet..de bebei ..si intrebai si eu..daca o face bubite cu ce e recomandat sa dai? si ea..aa sunt niste creme ..niste alifii..dar nu e nevoie...doar igiena zilnica....asa ca ma lamurii.
Ideea este ca o sa am nevoie de un pediatru pt. bebe..si de asta mi-s epuse pata..ca asa cum ziceati si voi..medici de fam..au devenit niste scribi..in rest...
31 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
baby_boy spune:
Clauce mamica superbaaa..si ce rochie verde frumoasaaaaaaaaaaaa...
promit ca maine va pun si eu poze
31 

EvaF spune:
Bravos.
Am aflat ceva pe ziua de azi! Nu e chiar "." e ";".
dar...
Dupa cum ziceam, si cu riscul de a ma repeta, e de Guinness Book.
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 46 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui baby_boy
Clauce mamica superbaaa..si ce rochie verde frumoasaaaaaaaaaaaa...
promit ca maine va pun si eu poze31
pupici si abia asteptam poze maine
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
piolica spune:
wow, deci chiar e hotarire luata de guvern...
Banu, nu ca nu te-as fi crezut pe tine, ci efectiv nu-mi venea, si nici macar acum cind vad negru pe alb, nu-mi vine sa cred ca asa ceva se reglemeteaza printr-o hotarire de guvern! ptiuuuuu!!!!! este si de ris, si de plins!!!
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
clau_geo spune:
pupici tuturor burticilor si sa aveti o seara frumoasa si o noapte usoara si odihnitoare.
ne auzim maine dimineata.
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
Banu2268 spune:
pai chestia e ca din start trebuie sa ne dam seama ca e vorba de o lege pentru ca eu nu cred ca ar fi fost asa ... ceva frumos la care s-ar fi gandit cineva ( nu zic ca n-ar fi fost bine) hai un fel de conventie intre toate cabinetele sa le acordam noi prioritate gravidelor.
ei eu fost obligati prin lege ca daca nu-i obliga legea....
din cauza asta peste tot e afisat ca e lege ca daca nu era.....
oricum bine ca-i in avantajul nostru
Banu
27+
Salih
Banu2268 spune:
aa si n-am nimic cu batranii
daca ma duc la cabinet si imi vorbeste frumos imi zice ca-i operata sau se simte rau sau mai stiu eu ce normal ca eu daca ma simt bine chiar daca sunt gravida ii las in fata, da cand vad cu gura mare si cand ma gandesc ca sunt pensionari si n-au nimic de facut decat asta... ma deranjeaza
si cu locuri prin autobuz eu le dadeam locurile ii invatam si pe copilasi pe la scoala ca asa-i frumos sa respectam da acu sunt gravida si am si eu dreptul si iar cand ii vad si acolo cu gura mare....
de ar fi unul sa vina la un tanar sa spuna uite puiule te rog sunt si eu obosita operata ridica-te sa stau si eu .... da deja incep cu gura mare....
da asta e
Banu
27+
Salih
Banu2268 spune:
baby boy
dar oare nu te mai poti schimba la alt medic de familie?
o fi trecut perioada?
eu cand ma duc la al meu ii mai duc si "ceva" fireste
oricum se cunoaste cu mama de vreo 20 de ani cred
da mai bine ii dau ceva si gata nu se stie niciodata cand ai nevoie de medicul de familie.
Cu el trebuie sa ai grija, in schimb cu restul nu-ti convine pa si la revedere mai faci si un mic scandal si gata la altul. da asta nu tine pe la medicul de familie,
totusi vezi poate poti sa te schimbi, nu te ma supara.
eu l-am intrebat pe al meu daca poate sa-mi dea centrum pe reteta si a zis nu, acum nu stiu care-i adevarul ... o putea n-o putea.
da n-are nimic il mai intreb odata data viitoare
hai nu mai fi supi si gata ce sa-ti strice buna dispozitie un medic?
Banu
27+
Salih
Codruta27 spune:
Mamicile si burticile studiaza legile??? Ca prea a disparut toata lumea din peisaj.
31+
Vlad
Bebe mic