Bulgarasi si globulete nov-dec 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desyderia Buna fetelor, Va citesc din umbra dar nu reusesc intotdeauna sa raspund . Oricum, sunt alaturi de voi si eu, pupam toti bebelusii bolnaviori ca sa se faca bine cat mai repede. Imi pare rau pentru patania ta Anca. Te inteleg ca iti este greu dar eu zic ca toate lucrurile se intampla cu un scop in viata asta.Nu a fost sa fie. Ce nu te doboara te intareste, o spun din proprie experienta, eu pierzand acu' 2 ani un baietel in luna a 9-a din culpa medicului. Atunci am crezut ca pamantul se rupe in doua si ceva in sufletul meu s-a rupt de asemenea, nu va mai fi nimic niciodata la fel dar D-zeu mi-a dat puterea de a lua-o de la capat si uite ca acum il am pe Alain. Asa ca, nu-ti pierde speranta si gandeste-te ca orice iti doresti cu adevarat se poate realiza. Viata e ca o piesa de teatru dupa cum stii si putem sa o modelam cum vrem de multe ori. Cand nu se poate, asta e, trecem mai departe. Multumesc pentru urarea de La multe lunite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uram si noi La multe lunite si celorlalti sarbatoriti. Va pupam mami de pici atomic Alain Christian http://community.webshots.com/user/CristinaChis http://www.youtube.com/watch?v=LEZlqWMHqaM |
multumesc ptr cuvintele tale si imi pare rau ptr pierderea suferita

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ram0nica spune:
offff, ce de piticuti bolnaviori... !!! Si ca sa nu face nota discordanta si Vlad, de vinerea trecuta are o enterocolita. Lixa, imi pare rau ca nu am reusit sa ajung si eu in Herastrau, dar pana sa plec spre voi cu vreo 2 ore a avut cateva (3) scaune f.f. moi si m-am speriat mai ales ca a inceput sa si regurgiteze. Offff, imi e asa groaza de enterocolitele astea si tocmai de aia i-am facut Rotarix, dar se pare ca degeaba pt ca de la data vaccinului a facut de 2 ori. Acum e mult mai bine.
Si ca sa fie treaba-treaba am busit (iar!!
) windows-ul si al meu iubit ca sa ma invet minte sa nu mai instalez tot felul de chestii, s-a lasat rugat cu zilele sa-l reinstaleze si abia aseara si-a "facut timp" (da' credeti ca m-am invatat?!
)
O sa citesc din urma si(-mi) revin.
lixa spune:
| citat din mesajul lui cristi07 Se organizeaza vreo intilnire in Herastrau vinerea asta? [b] |
Daaaa!!!
Si fac si strigarea:
- Cristina
- Gina (totulii)
- Felicia
- Ramonica
- Adriana
- Dany
- Roxxy
- edit: Adra
.. si cine mai poate ajunge
Tot in jur de 2:30, in Herastrau.
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
ram0nica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lixa
Daaaa!!! Si fac si strigarea: - Cristina - Gina (totulii) - Felicia - Ramonica - Adriana - Dany - Roxxy - Adriana .. si cine mai poate ajunge Tot in jur de 2:30, in Herastrau. Alexandra si Catalin (04.12.2007) Filmulete |
Eu zic Prezent! Sper sa nu mai intervina ceva si de data asta
!Azi imi recuperez telefonul in care aveam salvat nr tau: eram convinsa ca-l aveam salvat si vinerea trecuta m-am trezit ca nu am cum sa te sun pt ca nu-l aveam pe SIM ci pe tel.
adyanna spune:
Hello! 
Adra ce mai face Eva? E mai bine? Multi pupici si insanatosire grabnica!
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare
adyanna spune:
| citat din mesajul lui ram0nica offff, ce de piticuti bolnaviori... !!! Si ca sa nu face nota discordanta si Vlad, de vinerea trecuta are o enterocolita. Lixa, imi pare rau ca nu am reusit sa ajung si eu in Herastrau, dar pana sa plec spre voi cu vreo 2 ore a avut cateva (3) scaune f.f. moi si m-am speriat mai ales ca a inceput sa si regurgiteze. Offff, imi e asa groaza de enterocolitele astea si tocmai de aia i-am facut Rotarix, dar se pare ca degeaba pt ca de la data vaccinului a facut de 2 ori. Acum e mult mai bine. Si ca sa fie treaba-treaba am busit (iar!! ) windows-ul si al meu iubit ca sa ma invet minte sa nu mai instalez tot felul de chestii, s-a lasat rugat cu zilele sa-l reinstaleze si abia aseara si-a "facut timp" (da' credeti ca m-am invatat?! )O sa citesc din urma si(-mi) revin. |
Insanatosire grabnica si lui Vlad!

Cred ca saptamana viitoare ajung in zona la tine si poate reusesc sa iau si eu dvd-urile alea. Oricum o sa te sun ca de data asta am salvat nr tau in tel!
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare
adyanna spune:
Din pacate eu ratez si de data asta intalnirea din Herastrau. Nu de alta dar bronsiolita Antoniei e contagioasa si nu ii doresc nici unui copilas sa treaca prin ce trece ea! 
Acum e mai bine, adica nu prea mai tuseste si nici asa multe secretii nu mai are si azi a mancat fructele prima data dupa o saptamana in care nu le-a vrut deloc. Numai ca nu iesim afara, mergem doar la spital sa faca aerosoli si sa o aspire ( in timp ce ea tipa de-a dreptul si eu plang odata cu ea
) si inapoi acasa. Zlele trecute a fost destul de rau pentru ca avea multe secretii si eu nu reuseam sa i le aspir pentru ca erau mai mult pe gat, nu in nas si cu batistuta nu merge, si se ineca de la ele si cand reusea sa respire cat de cat incepea sa tuseasca!
Offff...sper sa nu mai trecem prin asa ceva niciodata ca e tare nasol! 

Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
adyanna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lixa
Daaaa!!! Si fac si strigarea: - Cristina - Gina (totulii) - Felicia - Ramonica - Adriana - Dany - Roxxy - Adriana .. si cine mai poate ajunge Tot in jur de 2:30, in Herastrau. Alexandra si Catalin (04.12.2007) Filmulete |
Acum am vazut ca m-ai strigat de 2 ori.

Din pacate nici Roxxy nu va veni pentru ca e in concediu, la mare.
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste
creem spune:
Multumim de urari! La multi ani si de la noi sarbatorilor de azi!
Adyanna si Sorina...si celelalte mamici de pici bolnaviori...va pup si aveti grija de puiuti!
Si noi am aflat chiar azi de ziua ei, ca are din nou E coli si in urina si la coprocultura si in plus i-a iesit si candida!
Sa innebunesc cand am auzit...de unde, frate candida?
IAr tratamentul e foarte puternic....o sa aflu fungigrama abia marti
. Oricum, maine ma duc la dr. cu antibiogramele pentru E. coli.
Sunt suparata de nu va mai zic...sa nu va intristez si pe voi...
Pupici!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
adra_bell spune:
Nu prea bine, a dormit foarte rau azi-noapte, mai mult la mine in brate, de dimineata avea iar febra 38.5, in plus nu suporta gustul antibioticului si, dupa ce ma chinui sa o fac sa il ia, il vomita.
Nu vrea sa pape nimic, noroc cu tzatzi. Toata chestia asta cu rosu in gat e legata si cu un dintisor, care o chinuie foarte tare.
Pupici Antoniei, felicitari pentru fructele papate de dimineata, sunteti pe drumul bun zic eu.
| citat din mesajul lui adyanna Hello! ![]() Adra ce mai face Eva? E mai bine? Multi pupici si insanatosire grabnica! ![]() Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare |
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)