Bulgarasi si globulete nov-dec 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Creem , unde e localizata candida?
Eu fac candida de la antibiotice.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Din pacate eu ratez si de data asta intalnirea din Herastrau. Nu de alta dar bronsiolita Antoniei e contagioasa si nu ii doresc nici unui copilas sa treaca prin ce trece ea!

Acum e mai bine, adica nu prea mai tuseste si nici asa multe secretii nu mai are si azi a mancat fructele prima data dupa o saptamana in care nu le-a vrut deloc. Numai ca nu iesim afara, mergem doar la spital sa faca aerosoli si sa o aspire ( in timp ce ea tipa de-a dreptul si eu plang odata cu ea ) si inapoi acasa. Zlele trecute a fost destul de rau pentru ca avea multe secretii si eu nu reuseam sa i le aspir pentru ca erau mai mult pe gat, nu in nas si cu batistuta nu merge, si se ineca de la ele si cand reusea sa respire cat de cat incepea sa tuseasca! Offff...sper sa nu mai trecem prin asa ceva niciodata ca e tare nasol!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare

BIATA DE EA, PUIUL MIC SI UREZ INSANATOSIRE GRABNICA.TE INTELEG PRIN CE TRECI SI SERBAN A PATIT LA FEL CAND AVEA DOAR 3 SAPTAMANI. AM FOST INSPAIMANTATA.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Nu prea bine, a dormit foarte rau azi-noapte, mai mult la mine in brate, de dimineata avea iar febra 38.5, in plus nu suporta gustul antibioticului si, dupa ce ma chinui sa o fac sa il ia, il vomita.
Nu vrea sa pape nimic, noroc cu tzatzi. Toata chestia asta cu rosu in gat e legata si cu un dintisor, care o chinuie foarte tare.
Pupici Antoniei, felicitari pentru fructele papate de dimineata, sunteti pe drumul bun zic eu.

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Hello!

Adra ce mai face Eva? E mai bine? Multi pupici si insanatosire grabnica!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

BIATA EVA O SI PE EA SI PE MAMICA.HAI EVA, MAMA, SCOATE ODATA DINTISORUL ALA

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lixa

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Se organizeaza vreo intilnire in Herastrau vinerea asta?
[b]

Daaaa!!!
Si fac si strigarea:
- Cristina
- Gina (totulii)
- Felicia
- Ramonica
- Adriana
- Dany
- Roxxy
- edit: Adra
.. si cine mai poate ajunge

Tot in jur de 2:30, in Herastrau.

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

eu nu mai pot maine...plecam din bucuresti!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Buna mamici!
Bubu am meu e f agitat si nervos zilele astea..o fi de la dintisorii aia nenorociti care nu vor sa mai iasa!!!! Si noaptea e cam agitat si spre dimineata cam geme.....in rest ziua e ok....
azi iar a cazut din pat...l-am lasat adormit si am iesit un pic din camera dar m-am intors rapid alertata de niste tipete ...noroc ca nu are nimik....
as vrea si eu sa vin maine, dar nu stiu sigur daca pot ajunge la ora 2.30, poate un picut mai tarziu...va rog , daca se poate, sa-mi lasati si mie un nr de tel de la una din voi pe mail-ul meu sau....poate altfel...sa dau si eu de voi in parcul ala mare! Multi pupici la mamici si puiuti si mai ales la puiuti bolnaviori multa sanatate!

Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Citat:
citat din mesajul lui catus76_ro
as vrea si eu sa vin maine, dar nu stiu sigur daca pot ajunge la ora 2.30, poate un picut mai tarziu...va rog , daca se poate, sa-mi lasati si mie un nr de tel de la una din voi pe mail-ul meu sau....poate altfel...sa dau si eu de voi in parcul ala mare! Multi pupici la mamici si puiuti si mai ales la puiuti bolnaviori multa sanatate!

Iti dau PM cu nr meu de telefon... mailul nu-l stiu
Te asteptam cu drag

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Off, ce de puiuti bolnaviori! multi si sa treca repede, si sa nu chinuie nici mamicile lor

Filmulete

Mergi la inceput

Draga lixa multumesc de nr de tel!
Sper din tot sufletul sa ajung si sa va cunosc "pe viu"
Multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna seara!

Va multumim pentru urari si facem cinste cu ce vreti voi:, iar la bebici niste laptic!

Noi am fost plecate la buni, la Craiova si am venit cu chef de plimbat prin toata casa, explorat,gustat tot ce ne pica in mana...mai ales telefoane, prize,telecomenzi si cabluri
In rest suntem bine...imi pare rau sa citesc ca sunt atatia bebei bolnaviori! Multa sanatate lor si multa rabdare si putere la mamici .

Va pupam pe toti, mai intram sapt. viitoare, ca maine plecam din nou din oras.

printesa roz

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Scuze...m-am grabit si am scris cu litera mica numele tau

Mergi la inceput