Bulgarasi si globulete nov-dec 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

adriana, sorina, multa sanatate la puiutii mici!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

da..anca, ce sa zic..multumesc frumos..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

cu placere

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sorina7

Buna fetelor,

am lipsit mult, dar motivat, nu ca mi-ati fi simtit lipsa.
am stat 10 zile in spital cu iubitica mea bolnavioara, azi am venit dar maine mergem iar, de dimineata, inca nu s-a inchis fisa de obserrvatie si mai facem tratament.
pur si simplu acu 10 zile duminica, incepea sa lesine la mine in brate, din senin, dupa ce a papat in scaun cateva lingurite, si a plans de am luat-o in brate. In clipa urmatoare am coborat si urcat intr-un taxi pana la spital...acolo fata mea tot inchidea ochisorii si ei ma intrebau CNP-ul...in fine, au pus-o sub perfuzie si si-a revenit. Avusese 2 scaune in loc de unul timp de 2 zile, dar a papat de regim si a baut suficient. Se pare insa ca la greutatea ei a fost si asta o deshidratare, a facut o cadere puternica de calciu, magneziu si potasiu. Dupa perfuzii timp de 3 zile, era deja super bine cand a inceput enterocolita. Se pare ca putea fi si asta o cauza. Apoi 3 zile febra, cu paracetamol intravenos. Si pe cand sa fie ok, a mai si racit. Vai de capul ei saracuta. Au gasit si infectie urinara cu Klebsiella. Asa ca acum antibiotic, deja al doilea, si o gramada de medicamente, mai facem perfuzii cu vitamine si apoi sa vedem ce mai urmeaza. Doctorita spunea ca se pare ca e si o problema de digestie, si de aceea nu punea bine in greutate, nu asimila tot ce trebuie, iese amidon nedigerat in scaune. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa se faca sanatoasa ca tare imi plange inima cand o vad mititica ce greu ii este... pacat ca nu putem lua toata suferinta asupra noastra.

va pup si sanatate tuturor, ca e mai buna decat toate.

Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007)

imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta si cand poti asteptam vesti...sanatate si pupici multi ptr pitica

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui totulii

multumesc mult bb.
ce bine anca ca nu a avut maria reactii. serban a facut 38,5 acum 2 ore dupa un paracetamol.i-am dat nurofen si l-am adormit ca sa se linisteasca.
la niciun vaccin nu mi-a facut febra insa la asta vad ca este sensibil.

cine imi da idei despre cum sa ma descurc cu papa in concediu?
voi cu ce combinati iaurtul?

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI

eu seara dupa vaccin i-am pus preventiv un supozitor cu paracetamol si poate daia nu a facut febra.
eu in concediu i-am dat la pranz borcanele si daca mi se parea mie ok mancarea de la restaurant ii dadeam ,asa ca la mare a mancat ciorba de vacuta,piure cu ficatei,pilaf,piept la gratar ....

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Si acum sa va povestesc ce am patit!
De vineri Antonia nu se simtea prea bine. A facut febra 38 seara, a cam tusit...Am tratat-o cu Panadol si Stodal pana luni dimineata cand mergem la dr pediatra. La control dr zice ca a coborat in laringe infectia si ne da antibiotic. Eu am intrebat-o daca nu se poate altceva, ca totusi nu as vrea antibiotic dar ea mi-a explicat ca ar putea fi mai rau daca nu i-l dau. Buuun! de luni dupa-amiaza s-au acumulat din ce in ce mai multe secretii, eu eram convinsa ca o sa ii treaca dupa ce isi face antibioticul efectul, in timpul asta aspirand-o cat de des am putut cu batistuta bebelusului. Azi dimineata nu am mai rezistat si am zis sa mergem la spital sa o mai vad un alt medic. Si acolo ce sa vezi, dr de garda dupa ce o consulta da diagnosticul: Bronsiolita. Deci: trebuie sa facem aerosoli si antibioticul l-a luat degeaba. Asa ca acum speram sa fie diagnosticul corect si sa nu facem si aerosolii degeaba. Daca la asta a gresit dr pediatra daca Doamne fereste are ceva mai grav si ea greseste?

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare

Bai nene e plina tara asta de idioti ,eu zic sa o schimbi ca patea fata Doamne fereste ceva mai grav si ea o managaia pe cap

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Sorina ,Adriana multumesc ptr cuvintele frumoase.
La multe lunite inainte ptr sarbatoritii zilei.
Maria Sofia
Kara
Iustin -Cristian
Andreea Stefania
Alain Christian

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

de aralia stiu ca tb sa plece in concediu pe 4 august.
acum nu stiu sigur, e posibil sa aiba probleme si cu bunica ei sau mama ei.
in orice caz :aralia ne gandim la tine!!!!

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Desyderia spune:

Buna fetelor,
Va citesc din umbra dar nu reusesc intotdeauna sa raspund . Oricum, sunt alaturi de voi si eu, pupam toti bebelusii bolnaviori ca sa se faca bine cat mai repede.
Imi pare rau pentru patania ta Anca. Te inteleg ca iti este greu dar eu zic ca toate lucrurile se intampla cu un scop in viata asta.Nu a fost sa fie. Ce nu te doboara te intareste, o spun din proprie experienta, eu pierzand acu' 2 ani un baietel in luna a 9-a din culpa medicului. Atunci am crezut ca pamantul se rupe in doua si ceva in sufletul meu s-a rupt de asemenea, nu va mai fi nimic niciodata la fel dar D-zeu mi-a dat puterea de a lua-o de la capat si uite ca acum il am pe Alain. Asa ca, nu-ti pierde speranta si gandeste-te ca orice iti doresti cu adevarat se poate realiza. Viata e ca o piesa de teatru dupa cum stii si putem sa o modelam cum vrem de multe ori. Cand nu se poate, asta e, trecem mai departe.

Multumesc pentru urarea de La multe lunite

Uram si noi La multe lunite si celorlalti sarbatoriti.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Desyderia spune:

Avem 8 luni !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai desyderia..treci aci cu ceva cola..laptic..chestii..

la multe lunite pt bebe Alain si multa sanatate!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput