Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 22
miereamara spune:
Mi-am adus aminte de discutia cu infectia urinara.
Uitasem complet ca la fiecare vizita lunara la medic "donez" urina intr-un borcanel. Banuiesc ca s-ar vedea acolo dc este vreo problema, nu?
Chiar ca am ramas singurele...Lisa, vino repede inapoi si tine-ne companie
.
Cris, tu pe unde esti? Sper ca e totul OK.
Daiopri foarte buna ideea cu pusul listutei pe prima pagina, sa o vaza tot poporul
. Deci am facut afacere buna cu car seat-ul,ma bucur ca mi-ai confirmat asteptarile si eu am citit review-uri bune despre el in magazin este vreo 180 de dolari (Target).
Eu mai am doua zile de voluntariat la spital, maine si vineri si gata...am scapat. Ma gandesc sa nu ma mai duc in toamna,una la mana, ca este foarte obositor, doi, o sa am o gramada de lucru pt scoala cu lucrarea de diploma care trebuie terminata si trei...mi-e cam teama sa nu cedez psihic, in toamna ar trebui sa fiu repartizata la NICU, unde sunt copilasi nou nascuti cu diverse probleme (terapie intensiva). Prima oara am fost repartizata la ER, habar nu aveam cu ce se mananca, dupa doua zile m-am transferat urgent la munca de birou, ca era de groaza...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
lisa79 spune:
si eu de abia astept sa merg la cumparaturi! de unde esti din State, poate emrgem impreuna?
15S+
miereamara spune:
Lisa, eu sunt in Florida, Cris locuieste in NY, Anca in Seattle, parca. Din cate stiu este o fata la odiseea de noiembrie-decembrei din Chicago, wndyctgrl este nickul ei.
Da' putem sa ''shopuim'' online
. Daca vrei poti sa imi scrii pe Yahoo mess, nick-ul meu e irynuka2005,...valabil si pt celelalte fete cu limbarnita in mie de noapte
. (ca sa nu aglomeram topicul aici).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
My baby
BillyBilly spune:
alinuto ai fugit?
Zi-mi si mie cum arata scoica? De GRACO ce spui? Am vazut niste frumuseti de carucioare...
Cine stie care-s taxele de expeditie in ro de pe ebay?
Catalina
19+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa
miereamara spune:
BillyBilly, scoica arata asa (se numeste infant car seat)
http://www.albeebaby.com/infantcarseats1.html
Martin Luther King Jr.
My baby
tuchi123 spune:
Buna seara, am citit tot si cam atat...nu am noutati, doar dureri ciudate de burtica
vreau sa ma trezesc la nastere...
Celor prezente si celor absente
va doresc o noapte, respectiv zi, minunate si pupaciti bb-ii gin partea mea![]()
16+
Doamne ajuta
Alina1976 spune:
Lisa, buna dimineata. Ia o
:-) Si sa-ti fie de bine micul dejun.
Mire, nu cred ca ti-ar face bine sa vezi acum (adica din toamna) copii nou-nascuti cu probleme...mai bine lasa daca poti.
Billy, nu am fugit mama....am facut o pauza si v-am asteptat...ca nu eram decat eu si Mire. GRACO este OK, era una din marcile din topul ala (printre primele 3 sau 5 cred). Sunt si bune si frumoase. Deci da-i inainte daca gasesti ceva.
Fetelor, eu stau pana la KIDEX (care e la inceputul lui decembrie). De acolo o sa-mi iau tot ce-mi mai trebuie. E misto ca vezi totul intr-un loc. O sa vad daca e sa trec si pe la Baby Expo, dar mie nu-mi place locatia ca e prea inghesuit...sa vedem.
Stiti ce crima fac eu acum. Devorez o ciocolata!!! MOR de pofta, ce sa fac??? Am mancat vreo 2 randuri si gata, ma opresc. AJUTOOOOR! opriti-ma!!! stiu ca nu e voie si mai e si seara...

Doamne da ce buna eeeeeee. Il urasc pe ala care a inventat-o!
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Anca, cand te trezesti sper sa vezi si mesajul meu.
Am o prietena care va pleca pt o lungaaaa perioada de timp cu sotul ei in USA. Si vor sta in Seattle (am inteles ca tu acolo esti). Ar vrea sa stie cum e acolo? Adica: VREME, ATMOSFERA, LOCURI INTERESANTE, etc...chestii care crezi ca i-ar fi utile.
Poti sa-mi spui cateceva te rog.
Merci
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica