Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 23
Alina1976 spune:
Daiopri, ma duc sa pun listuza pe prima pagina. Sper sa nu se supere alte fete ca incarc prea mult pagina..
Te inteleg cu greutatea...dar gandeste-te ca la anul pe vremea asta o sa fi din nou supla daca tragi tare :-)...baga innot ca ala e FFF bun. Si acum si dupa nastere.
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Stiti ce crima fac eu acum. Devorez o ciocolata!!! MOR de pofta, ce sa fac??? Am mancat vreo 2 randuri si gata, ma opresc. AJUTOOOOR! opriti-ma!!! stiu ca nu e voie si mai e si seara... ![]() ![]() Doamne da ce buna eeeeeee. Il urasc pe ala care a inventat-o! Alina 18+ cu EMMA de ianuarieMami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Si eu am pacatuit,am baut un pahar de coca-cola!
Ciocolata buna eu nu prea am gasit aici in afara de Toblerone si niste bomboane de cioco, nu prea ma omor, mi se pare amara (cea de aici). Mai iau milka de la magazinele rusesti, dar tot toblerone alba ramane iubirea mea.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
lisa79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miereamara
Si eu am pacatuit,am baut un pahar de coca-cola! Ciocolata buna eu nu prea am gasit aici in afara de Toblerone si niste bomboane de cioco, nu prea ma omor, mi se pare amara (cea de aici). Mai iau milka de la magazinele rusesti, dar tot toblerone alba ramane iubirea mea. #8220;Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.#8221; Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album My baby |
eu am gasit aici , in magazinele grecesti,pireu de castane(made in romania),cioco cu rom, poiana ,chiar si laura...plus socata de perla harghitei si apa minerala...aaaa plus bere
si eu mai poftesc la cate un cola si il beu pe nerasuflate, nu o fac des,1 pe luna...inainte eram o mare consumatoare de coca-cola, dar de 2 ani de zile m-am lasat complet...pana acum, cand se pare ca imi e pofta.
multumesc de cafeluta...care o schimb cu ceaiul meu de dimineata, nu beau cafea,...nici macar nu stiu de ce...asa ca e amara hihihi!
gravidute de usa, pofta de ceva romensc, eugenii,socata,bere, da-ti un PM si va trimit de aici!
15S+
IanFeb09 spune:
OF! de ce trebuie sa poftim la lucruri pe care nu avem voie sa le mancam/bem...
FETELOR, va anunt oficial ca am pus listuta pe prima pagina! Acum o sa va fie usor sa o gasiti!
Va urez NOAPTE BUNA si respectiv O ZI BUNA! 
ne vedem maine...
Alina1976 spune:
OOOUPS! Scuze! am uitat sa ma deloghez cu Ianfeb09...
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
IanFeb09 spune:
POFTITI LA CAPITOLUL NOU AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125006