Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 21
Alina1976 spune:
Steluta, la Dr. Herghelegiu daca nu ai nici o pila sa te bage mai repede, astepti dupa o programare si cate 6 luni. Pt ca este un Dr bun, vestit si foarte cautat. Asa se intampla cu cu Dr.Iosup si cu Dr.Pop....si alti cativa. De aia e bine sa faci toate programarile din timp inca din a doua luna de sarcina, ca sa stai linistita.
Acum ce sa-ti zic....nu prea ai ce sa faci...decat sa te duci la altcineva sau sa cauti vreo cunostinta in lumea medicala care sa ajunga la el. El face eco si consultatii la Euroclinic...si nu mai stiu unde...parca si la Sandor..
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
Alina, scaunul acela este convertible, adica merge pt copii de la 2.5 kg pana la copii mai mari. Deci este bun si pt nou nascuti. Nu stiu de ce dar mi se par mai safe scaunele de masina decat scoica.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Alina1976 spune:
Mire, cum zici tu... Eu stiu la noi ca se foloseste cel tip scoica in primele luni de viata. Probabil se lasa si asta foarte mult pe spate, pt ca stii ca bebe nu are voie sa stea decat intins pana spre 4 luni, altfel ii deformezi coloana. Deci daca se intinde atunci e OK. Si stii ca trebuie sa-l pui cu spatele la sensul de mers..
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Da ai dreptate, am citit din nou instructiunile si zice "Rear facing 5-35 lbs and forward facing 22-40 pounds". deci e OK zic eu. Si este si foarte frumos. daca e asa atunci poti sa-l iei de acum. ca o sa-l folosesti din prima zi a lui bebe.
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Mire, m-ai innebunit cu site-ul ala...Doamne cate lucruri frumoase!!! UF si eu nu pot sa iau nimic de acolo 
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
Alina, acum il iau
!
Da, stiu ca trebuie pus cu spatele la sensul de mers. Eu ma gandeam sa folosesc scaunul pt safety si scoica pt mers la restaurant, magazin, etc, pt ca e mult mai usor sa transporti copilul asa, cel putin asa am vazut ca procedeaza oamenii pe aici, scoica respectiva poate fi pusa in carutul pt cumparaturi, etc, si este corespunzatoare si pt calatoria cu avionul (lucru care pe mine ma intereseaza in mod expres).
Multumesc pt sfaturi! Am printat lista ta si este la loc de cinste
.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Alina1976 spune:
Ma bucur daca te-am putut ajuta un picut...
Sa fie intr-un ceas bun si caruciorul si car seat-ul.
Ai dreptate cu scoica, si la noi se obisnuieste la fel...si eu o caram pe Ana la restaurant si peste tot de fapt in scoica.
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Mire, pe unde o umbla toate fetele astea....am umplut numai noi doua o pagina...
Fetelor!!!! pe unde sunteti??
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
lisa79 spune:
eu acum m-am trzit si incercat sa recuperez paginile! bun venit noilor fete siu sarcina usoara.
eu am vazut undeva (cred ca Walmart) unde era un scaun de masina care il puteai folosi si ca si scoica...cred ca e tare practic. eu vreau sa astept macar sa stiu ce e, sa vad ce culori cumpar toata astea.
revin...merg sa pap!
15S+
Daiopri spune:
Eu is aici, da pana scriu voi deja luati hotarari.
Vroiam sa zic Miere noi avem din ala la baiat. Eu in mare sunt multumita de el, si il tot poarta cam de pe la 6 luni cred. Ca baiatul meu a fost maricel de la nastere si deja nu mai incapea in scoica. Plus ca asa cum zice e 3 in 1, si il pui cu spatele in fata si e ok. Si eu zic ca pretul e f. bun. Eu am dat pe el vreo 200 daca nu si mai mult acu aproape 5 ani. Cred ca ar trebui sa imi fac si eu cumparaturile in state mai bine. Intre timp vaz ca ai cumparat:))
Ariya multa bafta. Asteptam vestile bune.
Stelutza felicitari pt rezultate bune.
Si noi am avut un wk linistit cat de cat. Cu plimbari scurte si educative. Mai ales pt motan. Dar mi-a placut si mie:) Desi imi venea sa ma intind pe jos…
Mai eu tot iau in greutate si tot iau…. Vai de mine ce gimnastici ma asteapta:))
Azi le-am zis la servici. Saracul seful mi-e mila de el, ca nu mai stiu daca v-am zis, un coleg de al meu, cumva seful meu mai mic, pleaca. Asa ca numai vestea mea lipsea, da vorba lui, macar eu ma intorc:) Colega mea a fost tare bucuroasa, sau cel putin asa a aratat. Acuma astept sa se imprastie vestea de una singura:)
Mai vroiam sa zic cu bb mic. Eu am si uitat cum a fost, dar stiu ca m0am certat cu sotul cat pt toata viata:)) De fapt, dupa ce ai copii te tot certi. (asta ca sa le speriem nitel pe fetele incepatoare).
Da nu-I bai, ca dupa ce vin hormonii inapoi la locusorul lor nu mai e asa rau.
Despre treaba in casa, si eu ma mir cum ma descurc, si am si timp liber:)) Da las ca dispare el dupa al doilea probabil, ca de aia mi-a luat atata timp sa ma hotarasc.
Cert e ca trebuie sa invatati ca totul poate sa fie si mai putin perfect. Apoi mai e treaba cu mentinutul pe cat posibil.
Acuma cand e socrul aici vad cat de bine mentineam noi in timpul sapt (bineinteles ca nu suntem acasa marea majoritate a zilei). Ieri faceam mancare si am senzatia ca sunt bucatar sef la restaurant. Si fara ajutoare:((( Asta e, trebuie luat usurel usurel. Cand nu se mai poate se mananca si pe afara. Eu in general gatesc in wk. Mai greu vara, ca suntem mai mult plecati, dar vara asta din cauza de fam numeroasa si mama flamanda, stau in una din zile si gatesc si nu ne mai plimbam asa mult.
Gata, iar nu mai stiu ce vroiam sa zic.
A, lista aceea nu ar putea fi salvata pe prima pag cu tabelul? Ca daca salvez acu, sigur uit unde am pus-o:))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png