Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
eu nu prea inteleg cum sa nu te descurci... ce alta alternativa e?
iei tot ajutorul care iti trebuie - bunici, menajere, etc, te imparti cum poti ma bine, incerci sa faci cate putin din toate si nu numai un singur lucru ... si tot asa. ca de dat inapoi nu se mai poate, ai facut o alegere clara atunci cand ai facut pasul casatoriei, al copiilor, etc.
si incerci sa iti infloresti viata cu cele mai mici lucruri care te pot face sa iesi din rutina.
edit: Jasmi, Vlad? imi place, felicitari pentru alegere!
cristi_2003 spune:
quote:
citat din mesajul lui roxanaz
iei tot ajutorul care iti trebuie - bunici, menajere, etc, te imparti cum poti ma bine, incerci sa faci cate putin din toate si nu numai un singur lucru ... si tot asa. ca de dat inapoi nu se mai poate, ai facut o alegere clara atunci cand ai facut pasul casatoriei, al copiilor, etc.
si incerci sa iti infloresti viata cu cele mai mici lucruri care te pot face sa iesi din rutina.
sa dau inapoi nu vreau
da tu ai de ex un orar dupa care iti faci treburile? adica luni speli, marti calci...
si ai energie pt toate? daca faci mancare mai ai putere sa si calci haine? cum? de unde?
vreau si io sa ma descurc da nu stiu cum
17+ cu
Traian Carolthe greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
jasmi spune:
quote:
citat din mesajul lui roxanaz
edit: Jasmi, Vlad? imi place, felicitari pentru alegere!

poate se va tranforma intr-o Vladutza dar nu m-am mai putut abtine sa nu scriu
Jasmi
12+ cu
Vladway to go, BB
cristi_2003 spune:
si mie imi place tare VLAD - e scurt si barbatesc
17+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
Carmen_Marieta spune:
Roxana o sa fac testul pe 18 august, si pe 22 plecam in concediu pana in 2 sept.
Jasmi frumos nume.. La cate sapt ti-au spus sexul? Eu la 12sapt si 5 zile fac echo... poate imi spune si mie...sa scap de indoiala si sa stiu ce hainute sa cumpar..
Fetele voi va ganditi la recoltarea celulelor stem?
Ma gandeam ca peste cateva luni mamicile" cu experienta" ne invata cum sa sterilizam biberoanele, si cam ce mai tine de bb- " instructiunile de folosire ale lui bb" cum am citit eu undeva pe forum....
Poze ..
11+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Naty spune:
quote:
citat din mesajul lui micola
hello, girls!
Cristi...ce frumos ca a miscat...vreau si eu!!!!!!!!!!
vreau sa va intreb ceva: voi mai purtati tocuri, nu? ca mie imi vine greu sa renunt, mai ales ca ma imbrac numai in fusta...poate mai incolo, cand or sa ma doara picioarele, o sa renunt si eu...dar asa, daca nu am probleme...
o zi buna va doresc15+ Doamne ajuta!
Da, eu mai port.
Numai ca de 2 zile mi s-au umflat asa de tare picioarele ca de abia mai merg cu sandalele, nu stiu ce sa fac
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
16+Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
jasmi spune:
quote:
citat din mesajul lui cristi_2003
si mie imi place tare VLAD - e scurt si barbatesc17+ cu
Traian Carol
e un nume care ne-a placut la amandoi (mai ales lui, dar si eu am fost de acord).
Cat despre cum ne vom descurca dupa, cred ca ne vom da seama la timpul potrivit. N-o sa ne lase inima sa stam degeaba cand vor fi atatea de facut, de aceea cred ca o sa le organizam cum o sa putem mai bine. Sambata am avut-o pe nasa mea bolnava la mine, am lasat deoparte toate greturile si raul si m-am apucat de gatit pt ea. Mai spalam o oala, mai o vizita la baie
.... mai un miros - din nou o vizita la baie si tot asa. Dar macar am terminat de facut supa aia pt ea (plus alte cateva maruntisuri daca tot am indraznit sa intru intre mirosuri
. Si pe viitor nu ma refer numai la mancare Jasmi
12+ cu
Vladway to go, BB
Alina1976 spune:
Hello burtici,
Tocmai am venit de la masa si am zis ca e momentul sa va scriu, ca am tot citit de vreo 20 de min.
Bee, ma bucur sa aud ca nu ai mai dat afara! Asta este intr-adevar un semn bun...ca in sf. lucrurile astea nasoale au luat sfarsit...
Cristi, BRAVO pentru bebele jucaus!:-) Sa va traiasca! Si spor la strans pentru mutat. Stai linistita ca nici eu nu mai am timp pt nimic aproape legat de casa...noroc cu mama saraca
Carmen, ce vis frumos!!!!O sa vezi ca o sa-l tot visezi pe bebe...si asta e foarte bine. ca e al tau si e normal sa-l visezi ca te gandesti mereu la el..
Sa stii ca mie de la MEDSANA mi-a dat rezultatul la DT in 10 zile ![]()
Naty, si eu i-am dat Baby Drink si Calma Baby...si Bonisan...nu stiam ce sa mai incerc sa se calmeze...:-) stii cum e. pana la urma a fost OK cu Sabsimplex. Oricum felicitari pt bebe 2 si pentru ca ati luat decizia samai faceti unul. Este foarte bine sa fie doi.
Just, SUPER frumos numeeeee!!! Sa va traiasca Vladutzu'!! Pe mine m-ar fi chemat Vlad daca eram baiat...asa mi-a zis mama :-)
Micola, eu inca port tocuri si am sa tot port...am purtat si la prima sarcina, bine nu te gandi la tocuri de 10cm! dar toc mai mic, normal, si nu cui. Eu nu ma simt bine daca nu am un pic de toc la pantof...cat o fi el de mic dar sa fie.
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Iris2002 spune:
quote:
citat din mesajul lui cristi_2003
[quote]citat din mesajul lui roxanaz
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
sa dau inapoi nu vreau
da tu ai de ex un orar dupa care iti faci treburile? adica luni speli, marti calci...
si ai energie pt toate? daca faci mancare mai ai putere sa si calci haine? cum? de unde?
vreau si io sa ma descurc da nu stiu cum17+ cu
Traian Carol
Cristi, esti figura...cum sa nu te descurci? Pai mamele noastre s-au descurcat saracele fara ecografii in timpul sarcinilor, fara epidurale, fara pampers, fara lapte praf de calitate(in caz ca nu puteau alapta), fara concediu prelungit de maternitate.... fara hainute si mincare speciala, carucioare, scaune de masina si scaunele speciale la masa... Noi suntem niste norocoase, avem atitea facilitati, ne e mult mai usor!!!!
Uite eu sunt in Olanda, de la 3 luni ale fetei lucrez, nu am parinti alaturi sa ma ajute(nu ca ar trebui), socrul meu e un dulce si vine si el cind poate dar evident ca nu il las sa lucreze sau cine stie ce, o plimba pe gaza, si gata.(e un dulce si citeodata - o data pe luna- gateste pentru noi, lucru pentru care ii sunt infinit recunoscatoare, dar nu mi se pare ca e treaba lui sa faca asta, mi se pare nemaipomenit sa o plimbe pe Francesca din cind in cind). Deci eu ma simt norocoasa si privilegiata. Acum sta(pentru prima data) o noapte cu ea, cit suntem plecati noi la Koln. Mi se pare nemaipomenit ca face asta, si apreciez. Dar daca nu s-ar putea m-as descurca la fel de bine si fara. Si gatim si noi zilnic (mai nou doar un fel de mincare, pina de curind pentru fetita altceva) si muncim si avem si (din cind in cind) gradina pe linga, si ale casei. Dar nu pot sa spun ca nu am timp pentru mine, suntem doi si le rezolvam noi, si ne oferim si noua momente de relaxare, suntem o echipa.
Poti mai mult decit crezi, si daca te organizezi un pic cu sotul tau veti avea si momente de relaxare.
cristi_2003 spune:
poate si asta e problema - ca pana acuma nici unul nu ne-am descurcat doar noi
exceptie cand eram studenta - da atunci daca vroiam sa fac curatenie nu mergeam la scoala.
si parca trec zilele prea repede si nu apuc sa fac nimic si pe la 8 cad franta in pat si vreau numai sa dorm.
da vrem ca la casa noua sa fie curat si ordine (acuma stam in 30 mp si e mai rau ca in tabara, sunt toate peste tot). si vroiam sa stiu de unde gasiti voi energie dupa servici sa faceti si prin casa. si cum va organizati ca sa fie mereu haine curate si calcate, sa fie mancare, astea.
17+ cu
Traian Carol