Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Carmen, eu o sa recoltez cu siguranta celule stem. Mai ales ca la primul bebe am recoltat insa am avut ghinion ca proba a fost contaminata . Atunci mi s-a spus sa nu disper pt ca daca mai am de gand sa fac un bebe o sa recoltez de la el si in eventualitatea (Doamne Fereste) ca o sa fie necesare la primul bebe, le pot folosi pe cele de la al doilea, ca sunt compatibili mai mult ca sigur...
Deci, indiferent ce-o fi eu recoltez 100% celule stem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

jasmi si mie imi place mult Vlad.

cristi nici eu nu imi imaginam inainte sa o am pe Ioana cum se descurca mamicile cu toate treburile. Ideea e ca te obisnuiesti si incet - incet te organizezi. Uite, eu inainte stateam mai mult la ai mei, nu aveam absolut nici o grija decat a propriei persoane (si a serviciului desigur). Deodata m-am trezit gravida, m-am casatorit, ne-am luat casa si m-am vazut cu viata data total peste cap. La inceput e greu, uneori ti se pare ca o iei razna, caci lucruri care ti se pareau banale devin un privilegiu (de ex. sa vezi un film de la cap la coada sau sa gasesti putin timp sa citesti o carte sau sa te duci la manichiura sau pur si simplu sa stai 15 minute in pat cu ochii in tavan sa nu faci nimic). Apoi usor usor iti gasesti un ritm incat ajungi sa le poti imbina pe toate si uite, sa iei curajul de un al doilea copil. Eu nu mai imi pot imagina cum am putut sa traiesc inainte de Ioana si ritmul asta trepidant de viata (fiindca sunt intr-o continua miscare, nu am nici macar 5 minute fara o preocupare) mi se pare cel normal.
PS - E drept, eu nu ma ocup de treburile casei, am femeie care face curatenie, iar mancare ne fac mamele. Fac numai in weekend cate ceva de mancare si atunci nu vreo complicatie si spal. In schimb, am un serviciu care se termina deseori tarziu in noapte.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 16+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai programul... se face singur. adica de gatit trebuie sa gatesti. macar odata la 3 zile. chit ca arunci rapid o supa si un fel doi friptura cu cartofi la cuptor si tot o faci. de spalat spal de 3 ori pe saptamana - cand se aduna rufele corespunzatoare . asta nu e mare bai - ca doar masina spala singura. trebuie intretinut copchilu' cel mare deci trebuie sa iesi macar o ora-2 seara la plimbare sau in parc sau la vreun magazin. in week end se fac cumparaturile mari ptr toata saptamana, se gateste ptr luni-marti, etc. de facut curatenie eu nu mai apuc deloc, noroc cu menajera. acum este mult mai lejer ptr ca Patrick are program de copil mai mare. cu cei mai mici e mai greu, trebuie sa stai in permanenta cu ei - asa e si normal. sa nu te astepti la un program asezat si strict in primele luni.. astea sunt fantezii. atunci bb e prima grija, el trebuie hranit/schimbat/spalat/iubit. tu trebuie sa te odihnesti cand doarme el altfel nu e bine. dupa aceea lucrurile intra pe un fagas mai normal - va obisnuiti unul cu altul, ajustarea lui la mediul "de afara" este la fel de grea ca a voastra cu el. de la viata frumoasa din burtica unde mancarea venea non stop, era liniste, cald, frumos... la un mediu nou in care ii e cand cald cand frig, in care trebuie sa ceara de mancare, sa "explice" ca e ud, ca il deranjeaza ceva...ehee... grea viata.
Raluca, e si tare tare cald zilele astea la voi. ieri la 11 noaptea cand s-a terminat concertul erau 34 de grade.... turbaciune nu gluma! ce mai face Ioana?
Iris voi cand plecati la Koln, vinerea asta?
Carmen eu cred ca daca faci prelevarea pe 18 rezultatele ar trebui sa vina pana pe 20. dar cel mai sigur dai un telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

just, FELICITARI!!! Eu stiu un Vladut scuuump de tot!!!, un nume f frumos:). sa vina cu bine si cu usurinta si sa fie sanatos si cum mai vrei tu!

15+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina moaamaaa 10 zile? ce dumnezeu facura in zilele alea?
Raluca, ff frumos ai esplicat
gagici, scuzati logoreea de azi, de la nesommn mi se trage [:d]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

DECI SA TRAIASCA TANTI AURICA - o fi destul sa o chem vineri sa faca curatenie?

cel mai frica imi e ca ne scapa situatia cand vom fi amandoi la servici - pana stau cu bebe acasa tot trebuie sa fie mai bine. cat o fi de greu la inceput.

nici eu nu mai port tocuri - pt ca aia comozi cu toc nu stiu unde sunt ca au ramas pe undeva printre mutari, altii nu am si imi plac de mor balerinii - si acuma am scuza sa-i port la lucru

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Jasmi, pot sa te felicit si eu pentru alegerea numelui Vlad? Asta asa ca mamica de VLAD . Si noua ne-a placut numele asta (de fapt eu l-am ales si sotului i-a placut si lui). Sa-l poarte sanatos puiul tau!

Cristi, nimeni nu zice ca e usor, dar sigur ca ai nevoie de ajutor macar din partea sotului. Intr-adevar nu le vei putea face singura pe toate, mai ales daca vrei sa iasa totul "ca la carte". Si trebuie chiar de la inceput sa soliciti ajutorul, si poate e bine sa si discutati despre asta din timp.

Se spune ca cea mai grea meserie e cea de parinte!

Pupici,

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 10s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor, afara a e un infern ... noi am fost cu totii la restaurant ca e ziua unui coleg si cat am iesit de la birou pana la masina am crezut ca mor, efectiv nu poti sa respiri.

roxana . Multumesc, e bine Ioana, foarte fericita ca e la curte cu pisici, nisip, legan si piscina. Eu insa ma topesc de dorul ei si cred ca vineri dupa servici ne vom urca in masina sa mergem la ea.
Patrick al tau ce face?

Si barbatu-miu a fost la concert aseara si a venit tare entuziasmat.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 16+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Roxana, ia treci la culcare!
Mergem vineri la Koln, da, si am vazut ca pot vizita muzeul ciocolatei. (printre altele)

Roxana si Naty, voi aveti ajutor in casa dar si munciti mai mult decit fulltime, noi amindoi parttime (desi la Paul se poate numi aproape fulltime) deci avem timp sa ne facem curatenie si mincare singuri. La gatit nu sunt nici eu cu chestii complicate, simplu si sanatos. Paul gateste superyummy.....

Cristi, bottom line e ca vei invata, te vei descurca, primele luni trec ele si, asa cum s-a mai zis, vei invata sa apreciezi fiecare minut pe care il ai doar pentru tine, o carte buna, un film, o iesire cu sotul doar in doi.

Jasmi, nume frumos de fecioras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

muzeul ciocolatei?

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput