Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
micola spune:
hello, girls!
Cristi...ce frumos ca a miscat...vreau si eu!!!!!!!!!!
vreau sa va intreb ceva: voi mai purtati tocuri, nu? ca mie imi vine greu sa renunt, mai ales ca ma imbrac numai in fusta...poate mai incolo, cand or sa ma doara picioarele, o sa renunt si eu...dar asa, daca nu am probleme...
o zi buna va doresc
15+ Doamne ajuta!
lisa79 spune:
eu sa stiti ca simt ceva in burtica ca si cum ma impinge cineva, asa pt cateva secunde si asa de gingas...cand intr-o parte cand in alta.mai ales seara.
acum va doresc o zi placuta, eu fug la culcare ca la mine e 4.22 dimineata si mor de somn!!!
pupici!
15S+
dalma spune:
Hello burtici
Eu tocmai voiam sa ma laud ce bine ma simt de cateva zile (fara dureri de cap, fara arsuri, fara somnolenta nesfarsita) si acum o ora m-a lovit o durere de cap si o greatza....o fi de vina vremea asta
desi ma bucur ca-i innorat si se mai racoreste un pic
Alina adaug si eu multumiri pentru lista...cu greu ma stapanesc sa nu cumpar nimic pentru bb deja...
13s+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev038prs.png
roxanaz spune:
quote:
citat din mesajul lui BillyBilly
Naty si Roxana of mamicilor, ce suflet mare si incapator se dovedeste a avea o mama, daca si dupa un scenariu pe care tocmai mi l-ati descris, va doriti din toata inima un al doilea copilas...si cat de dragalasi sunt copilasii, in ciuda a cate trebuie sa trecem pentru ei
Cata faza buna e ca natura te orbeste asa te bine incat uite de toate dupa ceva luni. si de oboseala, si de nastere, si de cat de tare te-au durut (ori ba), si cat de greu e sa le faci pe toate si cate griji ai. e felul ei de a perpetua specia.....altfel ... nu stiu cata lume ar mai face bb2
micola eu port tocuri, nu ma deranjeaza si chiar nu pot fara
lisa felicitari pentru bb miscator... da ce e cu tine asa tarziu in noapte pe net? n-ai somn??
edit : Carmen eu am avut rezultatul la DT a doua zi.
cristi_2003 spune:
dalma si pe mine m-a luat durerea de cap
si disperarile - o sa ma descurc cu copil? o sa pot sa il educ (ieri mi-am luat Copii sunt din rai si pare tare greu)?
si daca am mai citi pe la in unul sau doi pe forum acuma is disperata ca sigur o sa il apuce pe iubi disperarea ca de ce s-a insurat si o sa vrea afara.
17+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Carmen_Marieta spune:
Roxana multumesc..Maine merg la clinica sa iau niste rezultate si o sa-i intreb sa vad cat dureaza.
Nu as vrea sa stau stresata in concediu...
Poze ..
11+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
jasmi spune:
cristi, nu stiu ce ai citit, dar singur nu se va intampla nimic rau. O sa-ti educi copilul cum vei sti mai bine, iar tati lui va sta in permanenta langa voi CU MULT DRAG. De unde iti vin ideile ca ar vrea sa plece? 
Jasmi
12+ cu 
way to go
BB
cristi_2003 spune:
quote:
citat din mesajul lui jasmi
cristi, nu stiu ce ai citit, dar singur nu se va intampla nimic rau. O sa-ti educi copilul cum vei sti mai bine, iar tati lui va sta in permanenta langa voi CU MULT DRAG. De unde iti vin ideile ca ar vrea sa plece?
Jasmi12+ cu
way to go
BB
probabil ca pe vremea asta mi-ar fi venit ciclul daca nu eram gravi - deci o fi PMS
si nici nu-s prea in stare sa imi "tin casa" - cum doamne va descurcati cee care sunteti si gravi, aveti si copil, si servici?
17+ cu
Traian Carolthe greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png