Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

e tare frumos

acuma iarasi a dansat pe acolo - da nu e ca ce am zis ieri, acelea erau contractii inseamna.

lodger cred ca e cosmonaut

si eu incep sa uit chestii - sunt foarte fluflu in perioada asta se pare. nu ma pot concentra la nimic.

si trebuie sa incepem sa impachetam pt mutat - da ca sa rezlv repede am spalat cea mai mare parte din haine si acuma toate sunt "de calcat" si cand le mut nu se pun in dulap pana nu se clca asa ca am scapat temporar de impaturat haine.

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Apropos de imbracat, am vazut in poze niste fasuri de iarna fara picioruse, ca un sac de dormit, doar cu manecute. In rest doar tragi fermoarul, fara sa fi nevoit sa chinui copilul sa bage piciorusele pe craci.

Si apropos de cumparaturi, e bine sa fie facute inainte, cam de prin luna a 7a.
Superstitia vine evident de la faptul ca s-ar putea intampla ceva cu bb si atunci e greu sa vii acasa si sa vezi lucrusoarele. In ciuda ecografelor si testelor, astfel de lucruri inca se mai intampla, rar, dar se intampla. Totusi parerea mea e ca mai bine cumperi. Daca Doamne fereste se intampla ceva, taticul sau altcineva din familie poate indeparta repede lucrurile pana vine mama din spital. Sa dea Dumnezeu sa nu fie cazul in odiseea noastra.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200517+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

'Neata!

Bun venit burticilor noi!

Alina si darkbendis patria va este vesnic recunosctaoare pt listute! Bun-bun de tot! Le-am salvat si printat pe amandoua si le studiem indeaproape.

Naty si Roxana of mamicilor, ce suflet mare si incapator se dovedeste a avea o mama, daca si dupa un scenariu pe care tocmai mi l-ati descris, va doriti din toata inima un al doilea copilas...si cat de dragalasi sunt copilasii, in ciuda a cate trebuie sa trecem pentru ei Nu m-am speriat nicidecum, am capatat o imagine asupra a cat de greu poate sa fie, eu zic ca daca ma obisnuiesc cu asta, orice va fi mai putin decat atat, va fi floare la ureche . Vom trai si vom vedea, cert este ca nu se moare din asta, ba din contra este posibil sa mai vreau o tura. Eu am avantajul ca nu trebuie sa merg la serviciu undeva, daca sunt in stare muncesc, daca nu, nu-i bai. Lucrurile sunt lejere pe aici si doar insarcinata fiind, daca nu imi arde de munca, pur si simplu, nu muncesc. Alta treaba decat sa stau cu bb, nu as avea si chiar imi doresc sa ma ocup personal de copil cat de mult se poate.

Si burtica mea creste-creste...ma dor ligamentele in zona pelvisului, aseara ma uitam amuzata cum mi se strambase burta catre dreapta, unde probabil ca era samburica...buricul sta sa sara de la locul lui, este intinsa pielea la maxim, iar bebe loveste si misca mai tot timpul, acum il simt destul de des.

O zi frumoasa sa aveti!

Catalina

19+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Felicitari fetelor pt bebelinii miscatori

Jasmi 12+ cu
way to go
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

quote:
citat din mesajul lui andre_ea

[quote]citat din mesajul lui Iris2002

DarkBendis, si restul fetelor, mie mi-a prins bine cu Francesca un lodger, sunt mai scumpe un pic doar foarte utile. Pentru iernile mai blande din zona asta sunt ideale, nu mai trebuia sa o incotosmanesc cind ieseam la plimbare sau spre cresa, in doua secunde era imbracata fata.
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Lodger?

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Uite aici:
http://www.babystrefpunt.nl/online-web-shop/index.php?cPath=158

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Si aici.

http://www.babystrefpunt.nl/online-web-shop/index.php?cPath=158_165

E o paturica pe care o poti infasura asa in jurul copilasului, si in jurul capului, esti gata in no time. Noua ne-a prins bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata burtici,

Cris felicitari pentru miscari... de abia astept sa vad si eu cum e...
Billy frumos nume pentru samburica ta... daca vom avea fetita si noi tot la Ana-Maria ne gandeam...
Flower poate nu mai apare greata...

Fetele azi am fost la recoltat sange pentru anticorpi anti Rh... Am niste emotii pana primesc rezultatul..

Au inceput visele frumoase: azi-noapte am visat ca nascusem baietel..., si venisera nasii sa ne scoata din spital, si nasa cumparase o salopetica dar nu cu totul, ca-i pusesem sosetute in picioruse, si el dadea din picioruse si se descalta...si apoi cand am ajuns acasa am vrut sa-l schimb ca facuse caca, si nu stiam ce sa-i fac cert e ca era cearceaful de pat plin de caca, si ii spuneam nasei ca: " a inceput era spalarilor zilnice....". Va dati seama, pana la 9 luni ma perfectionez.... merg sa-mi cumpar un maimutoi de plus si o punga de pampers... .
Bine ca au disparut visele urate...

Fetele cat dureaza pana primesc rezultatul la DT??

Poze ..

11+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina foarte utila listuta, chiar si pentru mamicile "cu experienta". Eu una am cam uitat ce ii trebuie unui nou nascut asa ca imi prinde tare bine.
Ca sa aiba fetele mai multe recomandari de produse, eu am folosit produse de ingrijire Sanosan de care am fost foarte incantata, ceai Baby Drink (super bun, dar nu stiu daca merge la nou nascuti, eu i-am dat Ioanei de pe la 5 luni incolo). Laptele de la Humana e intr-adevar foarte bun, se spune ca are gustul cel mai apropiat de laptele de mama. Eu am folosit Humana pre la inceput.

flowerbee mie mi-a venit laptele la 3 zile dupa cezariana. Intre timp fata era pusa regulat la san si ii dadeau glucoza (eram la spital; la Municipal se incurajeaza alaptatul atat de mult incat nu dau de loc lapte praf).

tuchi aceleasi intepaturi si presiuni le am si eu. Nu te speria, sunt normale!

alina, si mie mi se pare ca sunt cam nebuna ca mi-am luat curajul sa fac inca un bebe Oricum, mi-au trebuit 3 ani si ceva pentru asta ...
Bine descrisa senzatai de "bebe care da sa iasa". Eu am avut-o de prin luna a sasea fiindca era pozitionata foarte jos.

miereamara la mine nu s-a manifestat in nici un fel infectia urinara. Mi-a iesit la urocultura ca n-as fi aflat altfel.

just si eu suport tare greu caldura.

irisar fi super daca ai putea gasi site-ul ala! Merci
"Memoriile unei gheise" nu m-a incantat nici pe mine foarte tare, fiindca deja citisem cartea, care mi-a placut mult si am asteptat mai multe de la film.

andreea costumas-saculet din ala am avut eu si e intr-adevar foarte util. Al meu a fost mai subtirel, de toamna, fiindca Ioana s-a nascut intr-un octombrie foarte frumos si calduros. O sa caut si acum unul gros.

billy ma bucur ca nu te-am speriat Tocmai de asta v-am relatat pe scurt experienta mea sa stiti ca va poate astepta asa ceva. Pe mine m-a luat pe nepregatite si m-a cam socat.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 16+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui Iris2002

Si aici.

http://www.babystrefpunt.nl/online-web-shop/index.php?cPath=158_165

E o paturica pe care o poti infasura asa in jurul copilasului, si in jurul capului, esti gata in no time. Noua ne-a prins bine.

Aha. N-am vazut asa ceva in RO.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata mandrelor pe la pranz asa
is cam nedormita, am fost la concert aseara, dar a fost exceptional. am un copchil mic exemplar, nu a dat semne ca l-ar fi deranjat concertul (ma rog, avand in vedere ca e al 4-lea in 2 luni... cred ca s-a obisnuit :))
nu am apucat inca sa citesc ce ati mai scris de ieri, ma duc sa recuperez.
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput