Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

DarkBendis, pai hai!! preturile in Hawaii sunt rezonabile, cred ca mai mult ar costa biletul de avion.

Noi am mai fost in 2006, a fost super, preturi ok la mancare, poate putin mai scumpe decat in Seattle, nu cu mult...iar cazarea in 2006 am dat in jur de $100/noapte hotel 3 stele, pe malul oceanului, 1 camera cu 2 paturi queen (duble). Am fost super incantati de hotel, avea plaja proprie, conditii f bune. In 2006 am fost pe insula Kauai.

Data asta, mergem in Honolulu (insula Oahu), mergem la hotel 4 stele, tot pe malul oceanului, $150/noapte, camera cu 2 paturi duble.

Cred ca daca stau bine si ma gandesc preturile la cazare sunt comparabile cu cele de pe litoralul romanesc, daca nu chiar mai ieftine. Doar ca noi cand mergeam pe litoral in Romania, inchiriam cate o camera sau garsoniera pe undeva, nu mergeam la hotel, si cred ca ieseam mai ieftin.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Miereamara, tocmai m-am uitat online si abia joi ar trebui sa ajunga doppler-ul. Scrie ca e on track, sper sa nu intarzie ca si joi mi se pare tarziu. Am sa va scriu daca functioneaza conform asteptarilor imediat dupa ce il testez.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

anca...sa nu mai pui in acelasi paragraf plaja din hawaii cu cea din romania :) sa ai un concediu perfect, odihnitor si revigorant!offf...cand o sa ma fac mare, si eu o sa merg in hawaii! :)))

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

'Neata fetelor,

HMMMMMM ce buna e cafeaua de dimineata...si calda...

Anca, concediu placut in Hawai! Sa aveti distractia placuta si sa va si odihniti ca e important. Suna super preturile, insa intr-adevar ca din Ro ne costa biletul de avion cat o cazare de 10 zile :-)

Azi m-am trezit cu o durere de spate, localizata intr-un anumit punct si parca si de burtica......sper sa-mi treaca.

O zi buna si ne mai auzim pe la pranz.

Alina18+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetelor

azi sunt sigura ca l-am simtit pe bebe- o miscare scurta si finuta. e asa de frumos

la asta cu cumparatul devreme pot sa zic ca ie tot mi se pare necesar - oricum trebuie spalate toate hainutele inainte sa i le dai lui bebe, ca am auzit ca altfel se poate irita.

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neatza, neatza!

Cristi, felicitari pt miscarea lui bebe! Eu cred ca mai am muuuuult pana o sa simt ceva .. pana o sa razbata vreo miscare finuta prin burtoi

Alina, imi pare rau de durerea de burtica, sper sa-ti treaca cat mai repede

... azi e numai marti

Jasmi 12+ cu
way to go
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata, fetele,

Scrieti mult si bine, nu am timp sa citesc tot dar incerc.

Alina (parca) dadea o listuta faina cu ce e nevoie pentru prunc. Pe aici sunt pline revistele despre sarcina si bebei cu listute din acestea si eu am cumparat la Francesca cam tot ce era pe listute. Plus ce am mai avut eu chef. Pana la urma am avut prea multe, hainute primesti aici cind vin prieteni, familie, colegi, vecini sa vada bebe mic, si unele haine nici nu ai timp sa le folosesti.
Vorbeati la un moment dat despre baby shower, aici nu se obisnuieste pentru ca, dupa cum spuneam, se aduc cadouri pentru bebe cind e bebe mic vizitat. Am fost la un baby shower la sudamericani aici, a fost fain.

Cristi, spor la mutat si tie.

Naty, tu cautai fuste de gravi, eu imi comandasem acum doi ani pe internet foarte frumoase, daca te intereseaza caut firma (parca Noppies, nu mai stiu precies). Te cred ca ti-e dor de Ioana, noi plecam pentru doua zile si o noapte si deja am ceva emotii...(e a doua oara, prima data am lasat-o anul trecut patru zile cu ai mei).

Micola, vorbeai despre haine pentru la iarna. Pentru ocazii mai speciale, petrecerea la firma, Craciun, etc, poti sa iti iei o rochie baby-doll pe care o poti purta peste pantaloni negri, daca e frig sau cu ciorapi foarte grosi. Arata elegant, e buna pentru burtoi, si esti si tu aranjata.

Selene, cum mai esti cu crampele? Iti urez o vacanta frumoasa!

Oana si Ricky bine ati venit si voi si sarcina usoara!

Miereamara, ai dreptate cu cartile si filmele. Stiu ca lumea era acum ceva timp entuziasmata de filmul Memoirs of a geisha si eu am fost dezamagita vazandu-l, pentru ca citisem cartea.

Edinutza, vad ca si voi sunteti mai romantici ca de obicei, si eu am starea asta, cred ca e normal in a doua parte a sarcinii....revin in forta tot felul de sentimente, senzatii, dorinte...

DarkBendis, si restul fetelor, mie mi-a prins bine cu Francesca un lodger, sunt mai scumpe un pic doar foarte utile. Pentru iernile mai blande din zona asta sunt ideale, nu mai trebuia sa o incotosmanesc cind ieseam la plimbare sau spre cresa, in doua secunde era imbracata fata.

Anca, ce super ca mergi in Hawaii...de aici e juma` de lume de traversat cu avionul, cind am fost mai aproape si noi am mers prin alte locuri...dar ajung eu si acolo, mai ales pentru scufundari as vrea.

va pup pe toate cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata,

Am ajuns la serviciu si repejor am intrat ca sa vad ce mai faceti si ce ati mai discutat. Frumoase planurile de vacanta in Hawaii, parca as vrea si eu sa mai merg pe undeva. Pana una alta, stau in Bucuresti, unde e o caldura de lesini.

Ieri a fost prima zi in care nu am varsat. Mi-a fost greata toata ziua, dar nu am varsat. Poate ca incepe sa se potoleasca si starile astea de rau.

Vorbeati de burtica. La mine se vede bine. Inainte mi se vedeau doar oasele bazinului iesite, acum burtica le-a acoperit!!! Creste puiuta lui mami!

Va pup pe toate.

Ma apuc de treaba, dar mai arunc un ochi si pe la voi.

Bee14+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui Iris2002

DarkBendis, si restul fetelor, mie mi-a prins bine cu Francesca un lodger, sunt mai scumpe un pic doar foarte utile. Pentru iernile mai blande din zona asta sunt ideale, nu mai trebuia sa o incotosmanesc cind ieseam la plimbare sau spre cresa, in doua secunde era imbracata fata.

Lodger?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200517+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cristi, felicitari ca l-ai simtit pe bebe!!!!

Bee14+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput