Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 21
nemary spune:
neatza si de la noi!
off, nici nu apuc sa citesc bine ca si aflu o veste rea, Eva a cazut din pat. pupici multi, sa treaca vanataia cat mai repede. si mami, sa stii ca mai devreme sau mai tarziu tot se intampla, cu tine sau fara tine in pat. asa sunt clopoteii nostri, niste zvapaiati fara stare.
azinoapte am avut insomnie, nu am reusit sa adorm pana pe la 2, la 3.30 s-a trezit Daria sa pape, am mai dormit de la 4 la 7 si apoi n-a mai fost chip, avea chef de joaca si de cantat asa ca mami, adio somn.
a mancat pe la 9 piureul de fructe(piersica, pruna, morcov si putina sfecla rosie) si la 9.30 a cazut lata. cred ca in curand o sa se trezeasca.
Ginnette 
Natalia, super ca a inceput sa misune prin casa, de acum nimic nu o sa o mai opreasca pe Stefi.
Irina, multi pupici pentru colaj, ai facut o treaba grozava. poate ne vedem sapt.viitoare.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
la multe lunite
Eleni 
si
Robert 
sa cresteti mari si sanatosi
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
AngeliquedeS spune:
Neata
Va vine sa credeti? La ora asta Pupicu doarme inca de aseara de la 9!!
Si o veste si mai importanta pt mine - am slabit un kg!!!
Nemary, si acum ma mustra constiinta ca nu ne-am intalnit vara asta, dar am avut atunci niste pb in familie si nu mi-a ars de nimic.
Ellenuta, imi pare tare rau ca a cazut din pat Eva, si Pupicu a cazut de langa mine si inca ziua in amiaza mare...
Jelomoni, ce simpatica ai fost cand ai zis ca ai fost mandra de parca Robi a intrat la Harvard!! Felicitari pt mersul de-a busilea. Se pare ca al meu a sarit peste etapa asta si vrea direct in picioare.
Si al meu e tare marait, ieri ne-a facut capul patrat la plaja, a trebuit sa plec prima si tare ciuda mi-a fost. seara l-am dat cu gel gingival si uite ca doarme si acum saracutul. Deja imi pun intebari daca e totul ok cu el.
Ereena, minunat albumul, am sa trimit si eu poze. Sincer iti spun ca mi-au dat lacrimile cand am vazut clopoteii nostri cum erau la nastere si cum sunt acum. Iti multumim
Aurel_cris, am vazut si pozicile voastre, sunteti doua frumoase foc si mi-au placut si mie suvitele tale.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
aurel_cris spune:
ELLENUTA ufff imi inchipui ce sperietura ai tras,fetita mea nu prea a dormit bine azi noapte si am luat-o in patut cu mine dar am fost asa stresata sa nu cada,nu am dormit mai deloc

RAMONAB da e haioasa pozica aceea foc,meritul sotului Createi caci ne-a facut niste poze superbe.
NEMARY ar fi minunat sa ne vedem,deci eu mai stau si saptamana viitoare in Bucuresti caci pe 16 ne botezam,cred Bianca mea este singurul clopotel nebotezat
.
EREENA sincer nu prea mai am asa poze cu mine si bibi caci fiind singure mai mult nu a avut cine sa ne faca pozici la amandoua.Oricum saptamana viitoare vom face pozici noi ca vine tati![]()
Mai fetelor caut si eu cereale de la Nestle pe aici prin zona mea si nimic(de la 4 luni in sus).Cam atat pot scrie deocamdata caci ma cheama datoria,asa rau este sa fi singura.....Biencuta chiar daca are doar 5 luni incerca sa plece in 4 labute.Este un copilas tare iute ma si sperie cateodata,uneori ma gandesc daca nu sunt si consecintele pastilelor luate atat de mult pt sustinerea sarcinii.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK
aurel_cris spune:
ANGELIQUEDES si voi sunteti frumosi![]()
Ce noroc pe tine cu PUPI ca doarme asa de mult,Bianca se trezeste la 1,3 si intre 4,50 si 6 e fresh,cu zambetul pe buze si ma ia la paruiala
.
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK
miri_mik spune:
neatsa!
sa inchei capitolul dupa cum mi-e obiceiul:
EREENA! jos palaria! e superb slide-ul! melodia ma unge la suflet, si-am plans! (n-am lacrimat la pvesti triste, dar am p^lans de-a dreptul cand am vazut slide-ul) mi se pare extraordinar ca ai ales sa facci asta pentru noi! suntem niste mamici superbe cu niste copii minunati! si e o fericire inimaginabila pentru mine sa va am adunate toate cu puiutii vostri intr-un slide asa. bravo si mii de pupici pentru o treaba grozava! (azi am sa caut si eu poze dar mi-e ca eu nu am nici o poza doar eu si sacha:(()
ellenutsa... te trag un pic de urechi. tocmai spuneam sa nu-i lasati nesupravegheati si neprotejati, si iaca piconogu'! pup fruntica evei sa treaca si sa fie iar vesela si razacioasa!
anjeliq, ce m-am amuzat cand ai spus ca pupi da in marsarier cand e de stat pe talpitse:)) pupa-l pe somnoros din partea mea. poate ca si la voi dau dintisorii si d-aia e mai mare maraiala:) si... felicitari pentru kilogram!
darene, ti-am cam simtit lipsa! ia sa-ti trimiti socrii acasa si sa scrii mai multe! am ramas restante la poze cu khalid! si cu vesti despre el!
gabritzza??? cum e testul? (de-am ratat rezolvarea dilemei, sorry) si mai vroiam sa-ti spun ca "zana florilor" este de-a dreptul superba in rochitele ei de printesa! foarte faina ideea cu pozele in natura. as mai fi chinuit-o cuc ateva tinute ca tare bine-i sta gatita!:))
danonique, cum merge cu simptomele? greturi? ameteli? somnoreala? ce pofta mi-ai facut de-al treilea, dar nu sunt in stare!
fetelor, maine am musafiri:( cateva zile. urasc ideea... dar atsa e. azi tre sa frec tot, nu, ca doar sunt in ziua mea libera:(
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Lala_D spune:
Trimis si eu poze pentru album .
Votez PRO album privete - please, please, please 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
CameliaH spune:
quote:
citat din mesajul lui grati.ela
La multe lunitze fericite bebelutzilor ce serbeaza astazi!!!
CamiH sa dai fetele sa invete sa inoate...anul trecut Ozi a salvat de la inec baiatul unor prieteni. Nu era nici un adult in preajma , copilul nu stia sa inoate si a cazut in piscina adanca de 2 metri.
Ereena am trimis si eu pozici. Faci o treaba minunata, mamico!!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Gratiela asa vreau. Dar sunt incapatanate rau. Nu vor de nici un fel la profesor. Au fost acum vreo doi ani, nu stiu ce nu l-ea placut, cert e ca nu au mai vrut sa mearga. SI ma chinui eu cu ele. Progrese sunt, pana la urma sunt sigura ca or sa invete dar eu nu sunt multumita pentru ca or sa invete dupa ureche... Poate la anu sa mai incerc odata.
roli25 spune:
quote:
citat din mesajul lui CameliaH
Salut mamici zuzici
Nu am apucat sa intru de sambata, aglomerat tare wekk-endul la noi. Sambata am fost la piscina cu totii si cu prietena mea care are doi copii: un baiat Luca care are 5 ani si o fetita Ana care tocmai a implinit 3 ani (cea careia i-am facut tortul papusa pe care vi l-am aratat acu vreo doua capitole). MAi fetelor si am tras o sperietura de nu mi-am revenit toata ziua. Noi intram cu randul cu copiii in piscina pentru ca e adanca si chiar si cu colac trebuie supravegheati.
Bun si venise randul meu. Fetele mele erau in piscina, Ana cobora pe scara, in spatele ei frate-su Luca si inca o fetita. Eu eram in picioare in spatele lor si ma uitam la ei. Si se arunca Ana de pe scara in apa, colacul ii alunecase sub solduri, cade in fata, se da peste cap, ii iese colacul de pe ea si o vad cum se duce la fund, dand din maini si din picioare. Nu stiu cum i-am dat pe restul la o parte si m-am aruncat dupa ea si am scos-o. Mi s-a parut ca a trecut o gramada pana am ajuns la ea. Cert e ca am reusit s-o scot exact cand ajungeau si salvamontii la marginea piscinei si prietena mea. Copilul plangea si-a revenit repede, in juma de ora era din nou in apa. Dar eu m-am speriat atat de tare ca nu mi-a mai trebuit nimic toata ziua. Tot revedeam faza si tot imi ziceam ca am intarziat prea mult pana am sarit, desi e evident ca nu a fost asa. Plus ca desi stiu sa inot foarte bine, habar nu am de tehnici de salvare, iar piscina e adanca. Maica-sa era foarte relaxata , lasa draga ca o scoteam ca era in piscina nu in mare si oricum nu se moare asa repede.
Oricum multumesc lui Dumnezeu ca a fost numai atat.
Maria si Ioana (01.02.2002)
Poze maria si ioana
Matei (04.02.2008)
www.flickr.com/photos/raluk/sets/72157605540640605/?page=2" target="_blank">Poze matei
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
La ce piscina mergi? Vreau sa-i duc si eu pe ai mei da nu stiu nici o piscina curata si cu preturi rezonabile.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4