Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elle te inteleg pe Bianca au chinuit-o de la 4 la 6 luni can au iesit in sfarsit,si candam zis ca am scapat au inceput s-o chinuie cei de sus...saracutele ce de durere pe sufletul lor

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multe lunitze fericite bebelutzilor ce serbeaza astazi!!!

CamiH sa dai fetele sa invete sa inoate...anul trecut Ozi a salvat de la inec baiatul unor prieteni. Nu era nici un adult in preajma , copilul nu stia sa inoate si a cazut in piscina adanca de 2 metri.

Ereena am trimis si eu pozici. Faci o treaba minunata, mamico!!!!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

buna Grati, ce faceti? cum e in concediu? ii place lui Tudor apa sau nu? sa faceti poze sa va vedem si noi.
despre carnita pentru Dudu si eu zic la fel ca fetele, sa-i dai acum si cand va creste mare va alege singur daca o sa manance sau nu.

Gabritza am vazut pozele din parc ale Dariei. mai dar ce rochite de printesa are foarte frumose pozele dar mai ales modelul

Aurel cris...acelesi laude si pentru Biencuta ta, poate reusim saptamna asta, pe joi vineri sa organizam o intalnire in Tineretului sau Carol sa va cunoatem si pe voi.

ce ziceti fetele, ne intalnim sapatamana asta?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui danonique

De unde ati luat umbrele de soare pentru carut?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

daca vrei pt Albert ...nu stiu ce sa-ti zic. eu i-am cumparat Dariei de cand avea vreo 2-3 luni si a fost ok pana acum 1 saptamana cand a inceput sa traga de ea zilnic. nu stiu cat timp o sa o mai pot tine la carucior, bine ca e vara pe sfarsite. noi tot din Cora am luat-o, costa 35 ron.

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mary, nuuuu...saptamana viitoare sa vin si eu! Lui Dudu ii voi da carnitza de 3 ori/sapt. Si eu sunt de parere ca el tre sa aleaga.
La mare este superb...mare, soare, Efosan, odihna..copiii se simt bine...Dudu e vesel, doarme, papa si zambeste iar Ozi e in transa. Pot spune insa ca aglomeratie ca anul acesta -in aceasta perioada- nu am mai prins.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

daca mai sta Cristina si saptamana viitoare amanam, daca nu mai organizam o intalnire pentru voi special

sunt tot mai mare

odiseea

botez Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Angi, uite o poza in care se vede fff bine umbrela si sitemul de prindere. offf, acum citeam ca va intalniti la plaja cu bebeii, ce rau imi pare ca nu am reusit si noi sa ne vedem. poate la anu...

http://picasaweb.google.com/neiuly/ConcediuLaMamaia/photo#5218156491368470754

sunt tot mai mare

odiseea

botez Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ufff nu poci ca sa dorm :-))))
daca o puneti de intalneala saptamana viitoare poate ajung si eu .mai am un drum de facut luni sau marti.

grati,daca tot nu am somn, pun si pozele tale.......da-mi 5 minute

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul "clopotei la 6 luni" trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ereena, acum am trimis si eu pozele restanta.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
citat din mesajul lui Ven

Ereena, acum am trimis si eu pozele restanta.
Pupici!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

s-a rezolvat, pus colajul nou in slide...........iti place?

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul "clopotei la 6 luni" trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.

Mergi la inceput