Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
citat din mesajul lui Ereena

http://www.slide.com/r/hmtrSkze2T_zExRk-1-SAW8wtZujV5ud?view=original

nu e deloc ce as vrea ,doar asa sa vad cum arata

Matei-Florin 24.01.2008

Sofia se uita FASCINATA la album...si eu, de altfel! E perfect!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roxana, asa e! cu cit esti mai calm cu atit e mai satisfacatoare...

Ereena, e bestial. sa-l fi vazut pe stefan al meu ce ochisori a facut uitindu-se la pozici!!!

Honey
, succes cu job-ul. ce bine ca ai gasit o gradinita care sa va convina. de la 1 ian va trebui sa o fac si eu...la noi e greu tare, nu prea ai de unde alege.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ma bucur tare mult ca va place albumul, desi nu prea am avut imp sa il "ferchezuiesc " prea mult.

honey, incarc si colajul vostru acum

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul "clopotei la 6 luni" trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

ereena e superb!!sa inteleg cva trimitem 3 poze din care una cu bebe mic??vad ca asa ati facut cam toate

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui jelimoni

ereena e superb!!sa inteleg cva trimitem 3 poze din care una cu bebe mic??vad ca asa ati facut cam toate

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

am trecut la semnatura mea ,ce anume trebuie sa trimiti pe mail, si de acolo ma ocup eu

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul "clopotei la 6 luni" trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
citat din mesajul lui Ereena

http://www.slide.com/r/hmtrSkze2T_zExRk-1-SAW8wtZujV5ud?view=original

nu e deloc ce as vrea ,doar asa sa vad cum arata

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI

POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Doamne, Irina, mi-au dat lacrimile se potriveste atat de bine melodia, si cand i-am revazut pe bebei micuti...offff cum a trecut timpul.
mie imi place, trebuie neaparat sa-ti trimit si eu pozele

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

inca ceva,zuze buburuze. contul are datele mailului comun, eu incarc pozele si daca vreti sa faceti modificari e perfect ok pt mine, nu sunt propietara slide-ului :-). si mai era o propunere sa nu il facem public, asta hotarati si voi.

ma duc sa ma defrisez ,amine am programare la doc.

pupici

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici! Ma mai tineti minte???
Cred ca am o luna de cand nu am mai intrat...incerc sa va zic in mare ce am mai facut.
Pe 14 iulie am inceput serviciul . A fost mai greu prima saptamana, dar m-am obisnuit, ce sa fac? Oricum e bine ca deocamdata lucrez doar 6 ore pe zi. Daria sta cu mama, se inteleg foarte bine, are rabdare cu ea, Doamne ajuta sa fie bine in continuare!
Sa va zic cateva cuvinte despre Daria: are vreo 8200 g, 70 cm si 2 dintisori (unul i-a iesit acum o saptamana si al doilea a spart gingia ieri).Este o nazbatica nu sta nici o clipa linstita...Sta in fund foarte bine si de cateva zile a inceput sa se ridice singura de pe burta in fundulet. De sambata a inceput sa se prinde de marginea de la patut ca sa se ridice in picioare. De teama sa nu cada din patut, l-am pus pe tati sa-l coboare la treapta de jos. Mi se pare cam prea jos acum, dar decat sa faca iar bufff (mai ales de la o inaltime asa mare) mai bine asa...
Cu mancarica stam cam prost - mananca foarte greu piureul de legume, branzica, carnea, in general mancarea solida...La inceput scotea cu limbuta sau scuipa iar acum nici nu mai deschide gurita, strange asa tare de buzite...Ii place supa dar sa fie cat mai lichida. Dupa sucul de fructe e innebunita si mananca binisor si mar copt. Dar cam atat. O sa incep sa-i dau si iaurtel sa vedem dc ii place.
Am inceput sa o punem si pe olita de vreo 3 zile si deja a facut si pisulica si kkuta. Avem fata mare! Cam atatea despre noi.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Am citit si cate ceva din capitolul asta. Am putin timp ca am trimis-o pe Daria afar cu tati .
DANONIQUE FELICITARI!!!!!! Sa ai o sarcina usoara, si un bebe sanatos!!! Nu-mi vine sa cred! Suuuuper! Nu stiu daca iti doreai asa repede inca un bebe, dar daca asa a dat Dumnezeu, o sa fie totul bine! Parca m-a apucat nostalgia...
Ereena am vazut noul album - e suuuperb!!! Imi place fff mult! Sper sa reusesc sa-ti trimit si eu poze in seara asta.
Honey bb AJ e la cresa deja?? Vrei sa incepi serviciul?

toate zuzicile si clopoteii si sper sa fiu mai activa cat de cat.
Hai ca tocmai ce a venit si Daria ...doar 2 mesaje am apucat sa scriu . Daca adoarme repede mai intru in seara asta.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

kosalina bine ai revenit.ne-a fost dor de dariuta ta!
ereena suuuuuper albumul.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere

Mergi la inceput