Gravidute si mamici de Constanta (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ina, daca vrei o schimbare, go for it! Nimic nu face mai bine la moral. Vrei negru violet? Da-i bataie!!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Ina mie mi-ar placea ciocolatiu(hmm parca as manca o ciocolata amaruie ca tot pomenii
Vama veche-nu am fost niciodata dar vb Angeliquei-asa frumos a povestit Madaluta
Alaptat bebesi veveritza mea statea mult la piept si se trezea din ora jumate si urlaaa .Rea de foame..ca si acum..numai ca acum spune ea singurica:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Buna,

multumesc de raspunsuri, maine mergem la medic sa vedem daca am luat sau nu in greutate, mie mi se pare ca a slabit i s-au mai redus din falcute....dar ne convingem maine.....
Ingerash noi am iesit afara de la 7 zile....treptat de la 10 minute...si in fiecare zi mai adaugam 10 minute si e ok....SCUZE DE CONFUZIE........eram chioara de nesomn, epuizare ...etc..

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Angi... tocmai asta e buba... ca vreau sa schimb dar nu stiu cum.

Florin-a ciocolata as minca si eu... dar nu stiu daca in capul meu ar veni asa bine culoarea.

Yannia sa-ti traiasca printesa. LA cit mai multe lunitze. Sa fie sanatoasa si norocoasa. Trebuie sa faca cinste.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Multumim asemenea, Ina! Si noi ii dorim lui Gabitzu, multe luni inainte, sa creasca mare si sanatos!
Noi am avut botezul sambata si de atunci o tinem intr-o petrecere, azi avem tort pentru 4 luni. Facem cinste! Cine se inscrie?

Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Avem 2 maselute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

asa...deci trecu si prima noastra zi in familie completa, fara ajutoare din partea bunicilor....cat eram toti 4 totul era bine, adica tati cu darius, eu cu briana, iar cand dormea briana, amandoi cu darius....Partea cea mai rea a fost cand a trebuit sa raman eu singura cu amandoi, caci tati a trebuit sa plece la serviciu vreo 2 ore sau tati singur cu ei, caci eu am fost la epilat...Nu va spun ce scandal pe darius , ce plansete si urlete daca incercam sa ne apropiem de briana..asa gelozie n-am vazut...Cel putin cand am fost eu plecata si a ramas doar cu taica-su nu l-a lasat absolut delc s-o ia in brate...urlau amandoi k dn gura de sarpe. briana de foame/sete...iar darius de nervi...Cica jumatate de ora asa au tinut-o.
Nu stiu cum sa procedam cu el..trebuie invatat cumva , dar nu stiu cum.I-am tot explicat k il iubim, k bri e surioara lui, k e micuta si trebuie sa avem grija de ea...dar degeaba...
Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva sfaturi?Daria-Ioana, bisous sau care mai aveti copii asa apropiati de varsa, cum ati procedat?
Ina de ce nu apelezi la un stilist? e cel mai in masura sa-ti dea astfel de sfaturi....Mie imi place la nebunie negru-violet, dar am impresia k maturizeaza excesiv de mult...

florina: deci de la maselute era agitatia veveritei..bine k au iesit...
yannia: sa fie intr-un ceas bun increstinarea alesandrei si sa fiti sanatosi cu totii!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy79ro

Buna fetelor!
N-am mai scris de mult insa acum vreau sa ma treceti si pe mine pe listuta de mamici. De pe data de 2 august avem un nou membru al familiei. O printesica mica pe nume Patris Daciana .

bebe
bebelu

Oooo, acum am vazut mesajut tau..bun venit pe lume printesei , multa sanatate si asteptam sa ne scrii mai des.Modific acum listuta, bineinteles

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

mersi ca m-ai trecut pe listuta. Cand voi avea nevoie de sfaturi voi intra sa vi le cer pentru ca voi aveti deja experienta. Eu inca ma acomodez cu micuta. Este cuminte, nu am de ce ma plange ... papa si doarme toata ziua ... lucru pe care l-as face si eu .

Patris Daciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Madaluta,
sa nu crezi ca fii-mea nu e geloasa pe bebe si nu face si ea crize de urlete.
Insa nu e excesiv de geloasa.
Am observat ca e mai geloasa dimineata cand se trezeaste si vrea atunci toata atentia mea.
E geloasa cand e maraita,obosita.

Eu incesc sa ii apropii mereu...ii zic "casandra..hai da pupu lu bebe"..."Casandra, fa mai -mai la bebe"..."Casandra , uite mami ce bebe frumoas are fata"..."Ce frumos fratior are casandra"....apoi vorbesc si in locul lui bebe...ca sa auda mai mult ea.
'Uite,Darius, ce frumoasa surioara ai!"..."Uite Darius, ce te iubeste casandra"...si tot asa...

Incerc sa nu o cert din cauza la bebe .De ex..ieri eu il alaptam pe bebe si ea voia sa ii citesc dintr-o carte cu basme ( si era cam mare si cartonata)...si fara sa vrea i-a dat in cap cu cartea la bebe.
Bebe sugea si era linistit ..cand s-a trezit deodata cu cartea in cap...a inceput sa dea buzita in jos...si era speriat si a inceput sa planga...Casandra a inceput si ea sa planga...si plangeau amandoi...
Insa m-am abtinut si nu am zis nimic ....l-am luat pe bebe in brate...l-am pupat si am incercat sa il linistesc si pe el...apoi am luat-o si pe Casandra..i-am zis ca bebe e bine...ca nu il doare..si i-am citit si ei din carte.
E greu cu gelozia...cred ca e ceva normal si firesc sa simta acest sentiment...si probabil ca va dura toata viata, dar rolul nostru ca parinti e sa incercam sa nu facem diferente prea mari intre ei...sa nu ii comparam,sa nu ii certam pe unul din cauza altuia...daca laudam pe bebe mic ...trebuie laudat si bebe mare....
Cred ca asta vine din instinct la orice mamica...si o sa simti cam ce trebuie facut.

Mergi la inceput