Gravidute si mamici de Constanta (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Buna dragelor,

Am venit de la medic si din pacate intro saptamana nu ma luat nimic in greutate...se pare ca suptul din ora in ora si agitatia era de foame....si de azi avem completare de NAN1....si a papat dupa san 40 de ml dintro rasuflare......speram tare tare mult sa luam in greutate sa ne facem cat mai mari.

La manuta in zona cotului a aparut si un chist osos.....si peste o luna va trebui sa mergem la chirurg ,probabil va trebui operatie cand va fi mai mare, daca nu cumva se va resorbi.

Madaluta m-am amuzat teribil de ce ai povestit dar imim imaginez ca iti e cumplit de greu, oricum nimic nu e imposibil, cu rabdare si tact cu siguranta va veti descurca.

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Madaluta,Daria ti-a explicat cam ce voiam si eu sa scriu.Scene vor mai fi,noi ne bucuram de sosirea celui de-al doilea copil,ei deocamdata nu,caci...cine doreste sa imparta atentia si favorurile?!Cand insa bebe creste si devine copilas care alearga si se poate juca cu primul nascut,incep si ei sa capete mai mult interes,iubire si intelegere pentru cel mic.Pana atunci,incercati pe cat posibil divizarea atentiei egal intre cei doi,cu explicatiile aferente si adaptate nivelului de intelegere pe care-l are Darius,de asemenea capacitarea lui pentru a va ajuta(de ex.,lui Alex ii place la nebunie sa ii cerem sa arunce pampersul murdar),caci copiii la varsta asta au o tendinta naturala spre a ajuta,chiar daca nu prea stiu cum...Timpul va trece,rabdare va trebuie dar oricum vor fi si momente tensionate(sunteti fericiti ca ati beneficiat de ajutor pana acum si probabil si mai incolo,dar se poate prea bine si fara)si vor ramane doar amintirile fericite.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Buna fetelor!
Am si eu niste intrebari pentru voi. Ce acte sunt necesare pentru obtinerea indemnizatie de crestere a copilului si la ce termen dupa nastere se poate depune dosarul?
Imi puteti recomanda un pediatru bun? Noi am venit acasa de o saptamana si ne-a vzut medicul de familie, iar ieri ne-a cantarit. Voi la ce interval mergeti la doctor? Poate sunt intrebari stupide insa chiar nu stiu cum ar trebui sa procedez.
Astept raspunsurile voastre si va multumesc entru ajutor .

Patris Daciana
Pozici Patris Daciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Ce mai fac mamicile? Vad ca unele merg in Vama, altele se bucura de maselutele veveritelor si tot felul de noutati. Eu sunt fericita ca reusesc sa va citesc, ca de scris mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Of! Yannia - daca vedeam la timp felia de tort ... eu ma inscriam, sa stii! Felicitari pentru cele 4 lunitze!

Iar bebe Gabriel de mami Ina ... a sarbatorit in Vama? Admir curajul vostru!
Mada, Mav - m-am bucurat ca v-ati distrat asa bine si ati retrait clipe frumoase ...

La mine la serviciu este cumplit ... parca s-au ticnit cu totii! (la clienti ma refer) .... ajung acasa numai dupa ora 5.30 - 6.00 si parca nu mai reusesc sa cuprind totul nici la birou si nici acasa .... oboseala cat cuprinde iar seara cad moaaaarta!

Acum mi-au plecat musafirii si deja ne pregatim de cea de-a doua petrecere de luna asta!

Pupici la toata lumea

Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara!Eu am avut o zi groaznica,m-am trezit cu o durere de cap,si cu o stare de voma,si cand m-am ridicat din pat am crezut ca nu ma mai aduna nimeni de jos,am chemat o verisoara sa stea cu Teo(care a fost cuminte) si toata lumea crede ac sunt gravida,dar nu e adevarat.Spre seara ,tarziu mi-am revenit si cand am iesit afara si am vazut ce zapuseala e am preferat sa intru in casa.
Mokika La multi ani! sa va traiasac domnisoara.
Madaluta cred ac totii copii sunt gelosi,mama imi povestea ca eu ii bagam degetele in ochi fratelui meu(sau ma rog,incercam).
Rozalia felicitari pt maselute,la noi dintii inca nu au spart.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mokika sa-ti traiasca printesa. Cu intirziere va urez... sa aiba parte de sanatate si noroc. Cu ce impresii a venit din tabara?
Luna asta o tineti numai in chefuri?

Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragele mele gravidute si mamici de Constanta, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy79ro

Buna fetelor!
Am si eu niste intrebari pentru voi. Ce acte sunt necesare pentru obtinerea indemnizatie de crestere a copilului si la ce termen dupa nastere se poate depune dosarul?
Imi puteti recomanda un pediatru bun? Noi am venit acasa de o saptamana si ne-a vzut medicul de familie, iar ieri ne-a cantarit. Voi la ce interval mergeti la doctor? Poate sunt intrebari stupide insa chiar nu stiu cum ar trebui sa procedez.
Astept raspunsurile voastre si va multumesc entru ajutor .

Patris Daciana
Pozici Patris Daciana
am dat copi/paste la ceea ce am salvat si eu candva..acum nu am depus pt indemnizatie pt k inca iau pentru darius..

alocatia: pe Ecaterina Varga biuroul 7, copii dupa certificate si buletine, dosar cu sina, extras de cont daca vrei sa-ti vina in cont de card, buletinul tau in original, certificate in original (asta la toate)
indemnizatia: pe Titulescu, in peninsula, cum intri pe dreapta cu adeverinta de la angajator referitor la stagiul de cotizare original/copie decizie de suspendare contract munca, copii buletine, certificate, cerere tip, declaratia lui tati ca nu beneficiaza de indemnizatie (asta au ei tipizate), buletin/certificate in orginal, extras de cont daca vrei, dosar cu sina
trusoul: tot pe Ecaterina Varga, tot copii buletine, certificate, nu stiu dosar
prima de nastere: la Casa casatoriilor, se intra prin curte a doua usa stanga (e mai jos), trebuie copii certificate, buletine, cerere tip (au ei), vor buletinele in original pt. amandoi (a trebuit sa-l mobilizez si pe tati de urgenta..). Ai grija, ca daca te vede sefa de acolo cu cupchilu', se ofera de nasa . nu trebe dosar.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mamacita, dariamultumesc mult pentru sfaturi..aveti dreptate....numai k ne vine tare greu si nu prea stim sa ne gestionam timpul, forta, rabdarea.....Abia acum realizam cat de usor e sa ai doar un copil.... greul incepe abia cand ai doi si nu ai niciun ajutor...
daria, mama, tu cum te descurci si fara sot? eu ma ingrozesc la gandul k i se va termina concediul intr-o zi....
nu stim cum o sa proceadam...

Ioana: frumoasa initiativa, felicitari! sper sa reusim..Am trimis-o intregii agende de mail..
Mokika: la multi ani Crinei, sanatate, multe bucurii si succese!

iar eu revin la o mai veche propunere, pentru k tot mi-am dat seama k am urat crinei cu intarziere la multi ani: nu ati vrea sa trecem pe lista de la inceput ziua de nastere a fiecareia dintre noi si mai ales a copiilor, k sa stim si noi ce sarbatorim in fiecare luna si cand... ar fi frums din partea noastra sa ne putem felicita, k doar suntem o "familie". Asa k cine vrea, sa posteze aici datele de nastere si eu modific listuta...ce ziceti?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput