Gravidute si mamici de Constanta (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Mav-multumesc mult de tot.Mi-ar fi de mare folos mai ales candmrg cu ea la plaja ca parcurg 5 km dus-intors pe jos.Astept vesti de la tine si multiiiiiiii pupici

http://good-times.webshots.com/photo/2163129970096653195FhwaCT?vhost=good-times
Veveritza tunsulita-mai sus in link o puteti vedea.Si sa nu aruncati cu rosii ca am tuns-o,,,trebuia ca avea parul la spate de parca se juca pisica in el.
Jojo-ai grija iubita-gaseste ceva sa te remonteze!
Angi-pupinelul e superb si asa de frumosi sunteti amandoi
Ina-pup gabitzu-va faceti mari ce mai!
Andicu-felicitari petru primii pasi-acum urmeaza partea frumoasa
Eu am inceput sa feresc lucrurile ca s-a inaltat Ana si se ridica pe vf si trage de toate alea...tre sa fiu mereu la un pas in urma ei
Va pup ...nu mai am timp..pacientele curg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Andicu-dc e d la dinti(sa te asiguri ca nu are alta cauza dareea)eu dau Anei (si ea mai face de la dinti scaune moi moi)pilaf cu morcov,stiksuri, grisine, ceai de menta,mar copt, (evit orice fermenteaza insa iaurt ai voie sa dai dar simplu nu cu fructe), branza cu babana, carne de vita.Cam atat..altceva nu am dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Madaluta sa te faci bine......... sa mananci bine dimineata si sa reduci cafeaua ......si tot ce inseamna ciocolata...asta e ff important la ulcer.

Eu sunt cam ingrijorata ca in partea de sus a operatiei, in stanga mia aparut o umflatura, si este tare.......maine vreau sa merg la doamna L chiar daca nu am programare, sper sa ma primeasca.......trag speranta sa nu fie ceva grav.

Andreea de 2 nopti se trezeste la 4 ore.....sper sa o tina tot asa.......ca ma odihnesc si eu noaptea.

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mada, imi pare tare rau pt ce ai patit, sa stii ca de la asta ti se trage, nemancatul de dimineata este cea mai mare greseala... de cafea pe stomacul gol nu mai zic. Cat despre ce ai simtit la gandul ca o lasi pe Briana... te inteleg, eu de cand il am pe Pupi de 2 ori as fi vrut sa ajung la urgenta ca nu mai puteam dar gandul ca nu am cui sa il las m-a facut sa imi gasesc puteri supraomenesti sa ma controlez si sa trec peste problema. Insa in cazul tau nu aveai ce face. Sa stii ca daca ai nevoie oricand vin la tine sa stau cu Briana, il iau pe Pupicu cu mine si vin, ma descurc cu doi copii ca am mai stat si cu nepotelul meu... daca ii fac fata lui Pupi orice alt copil e parfum. SI e valabil pt oricine altcineva, daca aveti nevoie, ma ofer.

Acum despre mine:

M-am imbolnavit din vina mea, am venit de la plaja cu parul ud si am dat drumul la aerul conditionat din masina si mi-a ajuns. Din ciclul "sa nu faceti ca mine"

De ieri sunt 5 zile pe antibiotic, ieri noapte mi s-au inflamat amigdalele in ultimul hal, abia respiram nici de inghitit nu puteam inghiti si m-am dus la dr. Cu Pupicu dupa mine, desigur. si am stat la coada doua ore pana am intrat, fetelor, sper sa nu se supere cineva pe mine, dar numai moshi pleznind de sanatate veniti dupa retete sau sa li se ia tensiunea. AM inebunit stand in brate cu copilul care norocul meu ca fiind carat pretutindeni dupa mine de cand s-a nacut este sociabil si nu se sperie, asa ca nu a plans nu nimic. Dar asa o rautate, unul nu s-a ridicat sa ma lase sa stau jos, inteleg ca sunt batrani dar sunt RAI, fetelor. Toti se jurau ca la ei nu dureaza decat 5 minute si stateau cate un sfert de ora, 20 de minute, cei de-afara comentau ca "Uite, dom'le cat sta, eu stau putin ca n-am ce face" si cand intrau uita Dumnezeu si de ei.

A doua bomba e ca mi-a dat of course antibiotic pt ca am "amigdalita cronica hipernustiuce" si i/am spus sa fie un antibiotic permis pt ca inca alaptez. A zis ca stie si ca bineinteles ca e permis in alaptare. Merg la farmacie si o rog pe farmacista sa citim prospectul si ce credeti ca scria acolo? "Produsul e contrindicat in alaptare, a se intrerupe alaptarea pe perioada tratamentului" Asta insemna ca eu 5 zile cel putin nu mai puteam sa alaptez. si cu copilul ce faceam, care nu pune gura pe biberon si pe lapte praf nici atat? A, si mi-a mai dat si un antiinflamator pe care scria la fel. Mi-a dat farmacista amoxicilina simpla care e permisa si gata. Mi-am facut niste draci.

Mai dar doctorii astia de ce sunt doctori daca trebuie sa ii verifici tu pe ei? Pai daca eram una mai bleguta si luam pastilele, ii faceam rau copilului!!!!!

Multumim pt aprecierile legate de poze. Azi Pupicu m-a tinut in priza de la 7 dimineata, nu a dormit decat o repriza de 45 de minute M-A C-A-P-I-A-T !!!!! si vrea numai sa ii dau mainile sa se rezeme in ele ca sa se salte in picioare. Vai de mine si de mine :)))))

Va pup dulce pe toate!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena81 spune:

fetelor,ajutati-ma si pe mine.......cu cateva sfaturi...
copilasul meu are 6 luni iar de 2 saptamani ma chinui cu diversificarea.nu primeste nimic nici fructe nici legume,pe toate le scuipa asta in cazul in care il pacalesc sa deschida gura...sfatuiti-ma ce sa fac.
in rest tot diaree are cu toate ca l-am tinut pe tratament 5 zile,dar tot de 2-3 ori face pe zi.acum asteptam rezultatul de la laborator sa vedem ce si cum,i-am facut analiza la kk.

yannia am o cunostinta care face masaj la bb,este asistenta in spital la bb,nu stiu cat cere,dar stiu ca a facut cursuri pt asa ceva.daca te mai intereseaza,da-mi de stire.
pup toate fetele,as scrie mai mult dar alex ma solicita la maxim.
imi pare rau dar nu am avut timp sa citesc tot din urma,sper sa am maine timp mai mult.pup

elena si sebastian alexandru (07 02 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena81

copilasul meu are 6 luni iar de 2 saptamani ma chinui cu diversificarea.nu primeste nimic nici fructe nici legume,pe toate le scuipa asta in cazul in care il pacalesc sa deschida gura...sfatuiti-ma ce sa fac.
in rest tot diaree are cu toate ca l-am tinut pe tratament 5 zile,dar tot de 2-3 ori face pe zi.acum asteptam rezultatul de la laborator sa vedem ce si cum,i-am facut analiza la kk.

yannia am o cunostinta care face masaj la bb,este asistenta in spital la bb,nu stiu cat cere,dar stiu ca a facut cursuri pt asa ceva.daca te mai intereseaza,da-mi de stire.
pup toate fetele,as scrie mai mult dar alex ma solicita la maxim.
imi pare rau dar nu am avut timp sa citesc tot din urma,sper sa am maine timp mai mult.pup

Incearca sa ii amesteci legumele si fructele cu putin iaurt, e foarte posibil sa inceapa sa pape fiindca iaurtul seamana f mult cu singura hrana cu care era obisnuit sa o pape pana acum. Mult succes si ai sa vezi ca pana la urma papa. Poate ca nu vrea si fiindca nu ii e foame in clipa aceea. Regula e sa mai astepti o jumatate de ora dupa ce refuza si sa mai incerci odata, abia apoi sa-i dai laptic. si inca ceva, scuipa pt ca nu-i place sau scuipa pt ca nu stie inca sa pape hrana solida si impinge mancarica afara ca nu stie sa o impinga inauntru cu limbita? Pupam.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena81

Scuze pt.stilul telegrafic,n-am timp si sunt varza de obosita.
Incearca cereale pentru copii,orez Nestle,sunt indicate ca si prim aliment in diversificare,combinat cu lapte matern/praf.Apoi legume,apoi fructe.Pana se obisnuieste cu inghititul,ajungi sa treci de la cereale la morcov,mar samd.Spor!
Iar 2-3 scaune pe zi la varsta asta,chiar mai moi,nu sunt diaree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Madalina, imi pare tare rau ca te-ai imbolnavit. Sper sa te faci bine cat mai repede. Oricum, este clar ca trebuie sa-ti schimbi obiceiurile alimentare. La partea cu Briana te inteleg perfect. Si eu eram panicata cand era Maria mica. Daca ma durea ceva nici nu vroiam sa aud de mers la doctor de frica sa nu ma interneze in spital si sa nu pot sa stau cu Maria.
Angi, Pupi al tau e tare haios in scaunelul de masa. La partea cu mosii ai mare dreptate. Pe mine ma enerveaza si in mijloacele de transport in comun. Chiar zilele trecute eram asa de obosita de la servici si m-am asezat si eu pe un scaun. Imediat tramvaiul a oprit in statie si o baba a venit la mine si mi-a spus sa o las pe ea sa stea. Bineinteles ca ea se plimba, dar ce conta. N-am apucat sa stau nici 20 de secunde pe scaun. Sunt foarte rai si nesimtiti, de parca li se cuvine totul. Sanatate multa!
Mokika, felicitari pentru kilogramele in minus. Tine-o tot asa!
Andicu, problema cu serviciul s-a rezolvat. Azi mi-am dat demisia de acolo si am inceput munca in alta parte.
Ingerash, noi am iesit din casa la 10 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Am intrat..putin sa va spun ca am trecut cu bine si peste cerclaj.Acum sa vad cum ma voi descurca singura inca o luna si jumatate pana imi vine sotul acasa.
ieri in spital am avut parte de o surpriza placuta...am cunoscuto pe Mamacita.
Mamaciata multumesc muuult,am ramas datoare dar ma voi revansa intr-o zi.
Nu mai stiu cine intreba de ce am facut amniocenteza,parca Angelique sper sa nu gresesc,pai...am fost nevoita sa o fac pentru ca am avut o sarcina cu sindrom plurimalformativ descoperita dupa 20 de saptamani si am trecut prin niste momente.....

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

Buna ziua si de la noi!

Mada, imi pare tare rau de tine ca nu te-ai simtit bine.Mai multa grija de acum incolo!!! Puii tai au mare nevoie de tine.

Angi, insanatosire grabnica! Pupi este scump foc. Iti vine sa-l mananci!

Mirela, imi pare bine ca s-a rezolvat problema cu serviciul.

Mokika, felicitari pt kg in minus.

Anne`mary, imi pare sincer rau pt ce ti s-a intamplat. Mult succes de acum inainte.

Mav, multumesc pt articol. Vroiam sa te intreb Contractul Colectiv de munca unic la nivel national se aplica si pentru firmele private, sau doar la stat. Eu, de exp. lucrez la patron(mai pe romaneste). Mi se aplica 2.Salariu de 100% minim 6 saptamani & 3.Un salariu mediu pe unitate la nastere?

Va poop dulce!

Mihaela
Mami de superbebe Alin-Gabriel
poze cu noi

Mergi la inceput