Gravidute si mamici de Constanta (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare...
Aseara am crezut k mor..am avut o criza de stomac cum n-am avut in viatza mea...Eram in maal si m-a luat instantaneu o durere groaznica...pana am ajuns la masina, am vomat de durere in parcare...Acasa am luat omez, dar ma tavaleam pe jos de durere.am vomat din nou, de data asta cu sange, asa k a trebuit sa plecam la urgenta....Mi s-a rupt sufletul cand am lasat-o pe briana la niste prieteni...credeam k mor si n-o voi mai vedea niciodata...
La urgenta, ce sa va spun..groaznic...o aglomeratie de nedescris si nimeni nu te baga in seama...sa nu de-a d-zeu sa ajungeti vreodata pe acolo.Si-a sunat cip medicul de la unitate sa intrebe dc spitalul militar are urgenta..nici vorba de asa ceva, dar macar ne-a spus sa mergem la Iowemed k au medic si noaptea....Am ajuns mai mult moarta decat vie( mi-a spus medicul cand mi-am revenit k nici puls nu aveam cand am ajuns acolo). M-au perfuzat imediat si au inceput si durerile sa se mai calmeze....Incet incet mi-am revenit..Se pare k e un ulcer..dar trebuie sa ma apuc de investigatii....
Asa k fetelor care tineti cure de slabire sau care va stresati la serviciu sau acasa, lasati-o mai usor, caci sanatatea e mai imprtanta decat orice!
Eu n-am tinut cura de slabire niciodata, dar nici nu mananc dimineata pana pe la 12-13 si beau cafeaua pe stomacul gol...
Sper k nu v-am intristsat cu povestea mea, dar voiam intr-un fel sa va instiintez, sa va previn ,sa va atentionez, caci tot am citit de Mokika k a slabit de Mirela care e stresata la serviciu si de jojo k e la capatul puterilor si rabdarilor cu teo...Nu e de glumit cu sanatatea...Nici nu stii cum te loveste asa dintr-o data si copiii au nevoie de noi....
Nici nu voiam sa ma gandesc ce se intampla cu briana daca ma internam...mi se rupea sufletul, cred...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Ingerash: da, dupa ce itti citeste preotul apa( dupa 7 zile de la nastere) poti iesi si tu si bb afara fara probleme, numai in biserica nu ai voia pana la 40 de zile cand ti se citeste molifta in biserica.

Angi: cand il vad pe pupi il vad pe darius si mi-a asa de drag...De-abia astept sa ni-l aduca ai mei duminica...

Jojo: pai daca laboratorul ti-a grasit analizele de ce sa le mai platesti inca odata?ce analize ai facut si unde..sa ne ferim si noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Madaluta numai bine iti doresc,fa-ti analizele si vezi sigur ce ai,dar ai grija unde le faci nu cum am dat eu banii si ma indopa cu tratament si nici macar analizele mele nu erau.Cat despre urgenta spitalului ,sa ne fereasca Dumnezeu sa mai ajungem pe acolo.
Eu nu sunt la capatul puterilor din cauza lui Teo ,cred ca trec printr-o depresie,nu stiu ce am,nu vb cu sotul meu,imi vine sa pling,nu pot dormi.
Umflatel ne-am mutat de 2 luni aici.
Yannia Teodora are aceeasi ochi de cand s-a nascut si nici nu cred ca se vor mai schimba.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Am facut papa nicolau (o metoda mai noua ,care se trimite la un laborator la bucuresti) si secretie vaginala.Pe mine nu ma doare nimic (am facut consultatie si analizele sa fiu linistita ,in cazul in care raman insarcinata sa nu am ceva) si la echo mi-a zis ca e bine totul si acum nici o analiza buna,norocul meu a fost ca m-am uitat la codul numeric personal si era din 73,bag mana in foc ca au incurcat analizele,altfel nu ma mai trimetea si doctora sa le repet in alta parte,dar nu am vrut sa fac scandal,ca nu e vina mea ci a lor,sa trebuiasca sa-mi schimb medicul,ca i-am luat pe destui la rand,cand am zis ca nu sunt ale mele,mi-au zis ca sigur a setat calculatorul datele aiurea dar ca sa nu ma indoape cu pastile sa le mai refac la alt laborator,am ramas cu un gust amar,dar astia sunt doctorii.

PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare si de la noi!
Imi pare rau ca nu prea apuc sa scriu, dar Duracellul meu ma tine ocupata zilnic!
Ieri am scris un mesaj lung cu povesti, urari si raspunsuri si cand sa-l trimit , mi s-a blocat calc si l-am pierdut! n-am mai apucat sa scriu altul ca nu m-a mai lasat Filip.

Si eu sunt cam zombie de aproape 2 sapt. Filip e mai agitat, se trezeste iar noaptea maraind, se scoala iar la 6.30, 07.00 cel tarziu, ziua adoarme cu urlete si zvarcoleli! am avut o ziin care nu a dormit 7 ore!!! nu va zic cum eram amandoi dupa aceea, nu stiu caruia dintre noi 2 ii venea mai mult sa planga!
Insa, noutati: merge singur, in sfarsit! e scump foc, ca un pinguin. AM fost si la munte 4 zile, a fost frumos , mai ales pt el, noi ne-am intors mai obositi decat cand am plecat. Pe drum a fost teroare, ne-a facut un scandal!!! nu statea potolit mai mult d 1/2 ora. Am zis ca nu se mai termina!

Mocutza, Ingerash, felicitari pt bebei! sa fie sanatosi si voi cu ei!

Mada, sanatate multa! nasol cu ulcerul! trebuie sa ai mare grija acum, tratament, regim strict, odihna ( greu de facut stiu!).
Sa stii ca we asta sunt fara bebe , il iau socrii mei, asa ca, daca ai timp sa treci, da-mi un tel inainte sa fiu acasa, sa-ti dau odata caruselul ala, ca deja imi sta pe creier! creste fata , o mariti, pana apuca eu sa vi-l dau!

Angi, ai un Pupi din ce in ce mai frumos!
Mokika, oau, 7 kg in minus! felicitari, chiar ca ai avut vointa! insa, ai grija de sanatatea ta , vorba Madalutei!
Mirela, imi pare rau pt asa inceput prost la serviciu! sper sa-ti gasesti altceva cat mai repede si mult mai bun!
Umflatel, bine-ai venit printre noi!

Cam atat, sper sa mai apuc sa scriu we asta, daca stau pe-acasa. Desi as cam sta sa dorm, ca sunt franta de oboseala!
tuturor!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Am uitat sa va intreb ceva:

Filip are diaree. A tot facut el mai moale in ultimele zile, dar azi a facut de 3 ori dimineata si apa-apa/. Nu stiu de la ce, nu i-am dat nimic nou, ma gandesc ca de la dintisori nu prea ar fi , desi se chiunuie iar sa-i iasa, acum jos, incisivii laterali.
I=am dat ceai de musetel cu menta si i-am facut de papa orez cu morcov fierti la aburi si carnita de vita. O sa-i dau lapte fara lactoza si va rog, ce sa-i mai dau sa manance, ajutati-ma cu niste retete pt asemenea zile!!!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

Mergi la inceput

Andicu: multa sanatate lui duracell cel umblaret .Felitari! gata de-acum sa te tii..s-a terminat cu odihna voastra!.
cat despre diareie, daca nu e insotita de febra si varsaturi nu te impacienta....se mai intampla de la caldura ,de la fructe, apa..sau chiar de la dintisori. ceea ce stiu eu este k ceaiul de musetel se da in constipatie, nicidecum in diareie..Eu ii dau lui Darius doar de menta si nu ii mai dau apa deloc in astfel de zile.Nici laptele nu il mai faceam cu apa simpla, ci cu apa in care am fiert orezul. Mnacare de regim nu prea i-am dar, dar orice ii dadeam amestecam si cu orez fiert. banana "oxidata"iar stiu k este buna in astfel de situatii, adica o banana pasata, lasata vreo 15 min sa se innegreasca si apoi i-o dai cu orez sau cu cereale de orez...
Hidratare cat cuprinde..si multa sanatate...
Imi pare rau k nu stiu retete speciale....
te voi suna zilele astea, poate chiar azi sa trecem sa luam caruselul....multumim mult...

Yannia: cum de am uitat sa iti laud frumusetea si scumpica de alessandra??M-am luat cu altele si uite k am uitat...scuze...
e asa de mare si de frumosa...mama-mama..o sa innebuneasca americanii dupa ea..

Florin_a: pentru bb2 al vostru donam noi multe, dar sa terminam cu bb 2 al nostru...oricum pana il faceti voi..sigur terminam cu ele, asa k puneti-va pe treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

madaluta,imi pare rau sa aud ca ai trecut prin asa ceva,este groaznic,si eu cand am ajuns ultima data la urgente,anul asta prin iunie,ma gandeam ce se va intampla cu mihai...cumva este oarecum dependent de mine,asa ca sunt la asentimentul tau,trebuie sa avem mare grija de noi,ca sa ne putem creste copii
jojo miha,te-ai mutat cumva la scara dinspre gang,in locul fam botosneanu?

http://paul-mihaita.blogspot.com

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

Mergi la inceput

Da la scara asta stau ,dar in locul fam.Iordache.

PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

fetelor, ne vedem dupa-amiaza pe plaja??? eu inca mai sunt la birou si mai intarzii putin... (nici n-am avut timp sa citesc tot ce-ati scris azi), insa parca as vrea la aer curat, intr-o companie placuta....
daca mai vine vreuna dintre voi, astept un tel....

florin-a, o sa verific cand mai merg la tara in ce stare este carutul sport al lui sebi (ca l-am avut depozitat acolo, dar nu l-a mai folosit altcineva de 2 ani) si daca este ok, ti-l donez. noi oricum vom cumpara un carut nou, cu landou si accesorii de iarna pt bb2... si oricum nu vom folosi carut sport pana la primavara... asa ca acela sta degeaba, nefolosit....

mada... sa ai mai multa grija de tine, iubita!

28+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput