Gravidute prin FIV (19)
Raspunsuri - Pagina 7
carmendu spune:
flori - sper ca te simti mai bine fara gynipral. termin si eu prima runda si sper ca si ultima.
tuculucu- am cautat pifu in bucuresti. stiam ca au un showroom la sfera, dar nu mai sunt acolo. se poate da comanda si de pe site? adica iti livreaza si in romania?
bun venit noilor fete. sa va vedeti bebicii sanatosi si la termen.
mai citesc si revin
24+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
carmendu spune:
am gersit numele. manumanu - tu ai comandat de la pifu.
scuze.. cum e mobila? e de lemn? e de buna calitate?
24+ Victor
kittyke spune:
Carmendu ce bine arati cu burtica , dar si sotul tau e baiat dragut
Gigelica, Enni, Petricia bine ati venit printre gravidute sa aveti sarcini fara probleme si la termen ;)
Unde si cu cine ati facut FIV ?? Si asta se trece in tabel....
Valeria felicitari pentru fetite , stai foarte bine cu colul
Aurel Cris ai o fetita super draguta , trebuie sa o duci la revistele de bebe..... e ca un manechin de bebe :))
Fetelor toata lumea a facut cerclaj ?? Trebuia sa faceti sau numai pentru siguranta ati facut-o??
Va intreb ca eu am 26 de saptamani dar eu inca nu am facut cerclaj , doctora mea mi-a zis ca daca colul e ok nu-mi recomanda si am gemeni nu stiu ce sa fac .....
MAi este cineva cu gemeni care nu a facut sau nu face cerclaj ???
Va pup
manumanu spune:
carmendu, mobila a sosit ieri, noi am comandat la ei si dulap de haine si doar pe acela l-am montat. Sunt foarte multumita, este lemn si are un aspect retro care mie imi place f. mult. Comoda pt. bb nu am desfacut-o inca, o vom pune doar cand e gata camera , iar patutzurile, care trebuie si montate, nu le punem decat cand se apropie momentul. eu am comandat prin mag de la sibiu... am avut aceeasi problema, ca magazinul se mutase de la adresa indicata pe site, dar am sunat pe mobilul dat acolo si l-am gasit. Mobila a venit cam in 3 sapt. de la P. Neamt, unde e fabrica.
Azi am fost iar la control... bebeii sunt f. bine, cca 400 g fiecare... la controlul manual insa mi-a iesit colul scurtat... Dr a zis sa stau in pat cat mai mult si no-spa 3/zi. Nu am contractii deloc (sapt. trecuta am avut contr. BH - nedureroase - dar de cateva zile nu am nici din alea.) Sunt putin speriata, nu mi-a recomandat cerclaj, sper sa fie bine... acum sunt intr-o stare de mi-e frica si sa merg la baie!!!
manu 21+
manumanu spune:
fetele care a trebuit sa "stati in pat", cum ati facut? Repaus total-total, deplasari doar la baie sau ati putut face cate ceva prin bucatarie/casa? clar nu curatenie si de-astea, dar facut putina ordine, spalat vase, stat juma' de ora la birou?
Eu acum sunt chiar panicata, ca o sa raman singura cateva zile si nu stiu ce sa fac... sa-mi chem mama sa stea cu mine?
manu 21+
rami 73 spune:
Julia, multumesc ca m-ai luminat !
pozici
rami 12+
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Julia75 spune:
Petricia, felicitari si sarcina usoara!
Enni, eu am avut scurgere marou, si inca multe dintre fete dupa ce l-am oprit utrogestanul, sa intrebi pe docul tau cum sa-l opresti sa-ti zica o schema, nu brusc deodata.
Rami, Miki, frumoasa e semnatura voastra, a iesit.
Manumanu, eu primele 10 saptamani am stat in pat din cauza sangerari, numai la baie am iesit, soacra sa mutat la noi, nici pana in bucatarie n-am coborat, dar asa mi-a zis docul.
Julia 21+
miha2004 spune:
Gigelica, Enni, Petricia sa aveti sa aveti sarcini usoare si la termen.
Despre utrogestan fiecareia o sa-i spuna dr ei cum sa-l ia si pana cand, eu de exemplu iau si acum 4/zi.
Fetelor , BB-ii vostri cand au miscat si cam cat de des se intampla asta la inceput, eu credeam ca la mine a miscat dar de 2 zile nu am mai simtit nimic, asa ca nu stiu ce a fost, poate imi povestiti cum a fost la voi
Mihaela 17+
carmendu spune:
kittyke-
manumanu -felicitari pentru bebeii de 400 gr. imi pare rau pentru colul tau. si al meu s-a scurtat. eu stau in pat de la inceputul sarcinii, dar mi-am permis sa fac si unele drumuri mai lungi, sa marg prin oras. toate cu moderatie. adica atunci cand oboseam, trageam la pat. de 2 sapt mi-a zis ca mi s-a scurtat colul. am lasat-o mai moale si mi-a dat gynipral. iau o sapt, ma duc la control si mai vedem dupa. cu siguranta, sport nu o sa fac. om vedea ce-o sa fie.
ti-am trimis un PM.
25+ Victor
kittyke spune:
Manumanu si eu stau mai mult in pat din saptamana 20 nici nu mai lucrez (si aveam job de birou) dar mai fac si cate ceva prin casa ca totusi trebuie un pic de miscare pentru circulatia sangelui.
E greu stiu si nu mai poti sa stai nici in spate nici in stanga ,dreapta dar merita orice efort.
Eu zic ca nu e chiar asa de grav ca sa nu te misti din pat,daca ar fi fost doctorul sigur iti recomanda cerclaj ....ma gandesc si eu ....
(gravi) 26 + (fetita)(baiat)