Gravidute prin FIV (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Ups ..nu mi-a iesit semnatura dar mai incerc :-)

(gravi) 26 + (fetita)(baiat)

Mergi la inceput

Si inca o data ..sper sa-mi iasa

kittyke 26 + [baiat]

Mergi la inceput

Gata ..cred ca am reusit in sfarsit

kittyke 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

fetelor spuneti-mi si mie cand se face prima eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Eu am facut prima eco la 21 de zile de la ET apoi inca una la 33 de zile (asa m-a chemat dr.) si la a doua eco deja am vazut activitatea cardiaca.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Petricia - eu am facut prima eco la 2 sapt. si 5 zile de la test - asa a picat - adik la 6 sapt. si 5 zile si bebe avea deja activitate cardiaca. Apoi din 2 in 2 sapt. - maine o voi avea pe a 3-a. Doamne ajuta.

Cami 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salutare fetelor!!!!

kittyke: eu am 30 de saptamani si nu am facut cerclaj, desi am si eu gemeni ca si tine, baiat si fata. mie nici macar nu mi-a pomenit niciunul dintre medicii pe care-i frecventez de cerclaj. mi s-a scurtat si mie colul, dar singurul lucru pe care mi-au zis sa-l iau au fost duphaston de 3 x pe zi, pentru relaxarea uterului. burtica mea e aproape tot timpul contractata, si destul de tare. mi-a zis sa nu merg la serviciu de vreo luna dar nu pot sa zic ca fac repaus total. mai conduc din cand in cand, merg la magazin in fiecare zi, mai car niste greutati intr-o geanta de umar, mai fac mancare, curat, etc. deci nu stau toata ziua in pat.

celelalte fete voi nu aveti probleme cu constipatia? pe mine ma omoara si ce n-am incercat: prune, lapte, bere, cereale, suc, etc. ma apuca niste crampe pt ca sunt prea plina si apoi astea duc la contractii din acelea BH. e nasol. mi-am cumparat supozitoare cu glicerina si cred ca azi incep cu ele. poate mai stiti voi alte metode...

va pup si va urez zile frumoase... :)

30+

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salutare fetelor!!!!

kittyke: eu am 30 de saptamani si nu am facut cerclaj, desi am si eu gemeni ca si tine, baiat si fata. mie nici macar nu mi-a pomenit niciunul dintre medicii pe care-i frecventez de cerclaj. mi s-a scurtat si mie colul, dar singurul lucru pe care mi-au zis sa-l iau au fost duphaston de 3 x pe zi, pentru relaxarea uterului. burtica mea e aproape tot timpul contractata, si destul de tare. mi-a zis sa nu merg la serviciu de vreo luna dar nu pot sa zic ca fac repaus total. mai conduc din cand in cand, merg la magazin in fiecare zi, mai car niste greutati intr-o geanta de umar, mai fac mancare, curat, etc. deci nu stau toata ziua in pat.

celelalte fete voi nu aveti probleme cu constipatia? pe mine ma omoara si ce n-am incercat: prune, lapte, bere, cereale, suc, etc. ma apuca niste crampe pt ca sunt prea plina si apoi astea duc la contractii din acelea BH. e nasol. mi-am cumparat supozitoare cu glicerina si cred ca azi incep cu ele. poate mai stiti voi alte metode...

va pup si va urez zile frumoase... :)

30+

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

tuculucu - si eu am aceeasi problema ca si tine - constipare maxima, dar eu nu am sarcina asa inaintata ca tine. La mine constipatia a inceput insa din prima zi dupa ET si cred ca ma voi lupta cu ea in continuare. Am incercat cu alimentatie insa nu am reusit asa incat la ecografia de 8 sapt. am spus la doctor si mi-a dat duphalac - am inceput sa iau, doar ca nu prea des si sunt aproape la fel (parca o idee mai binisor), cred ca trebuie sa iau zilnic cate 2 linguri. Este indicat in sarcina si mai stiu persoane care au luat - poti incerca fara probleme.

Cami 10+

Mergi la inceput

Tuculucu merci pentru raspuns m-am linistit un pic ca nu sunt singura cu sarcina de gemeni si fara cerclaj , nici eu nu as face daca nu am neaparat nevoie de asa ceva.
Esti o fericita daca poti sa faci asa de multe lucruri la 30 de saptamani dar sa ai grija de acum incolo ca o sa fie si mai greu si mai bine previi problemele decat sa se intimpla ceva

Fetelor eu am fost la eco la 3 saptamani de la ET si dupa aia numai la 10 saptamani asa mi-a zis doctora ca mai devreme nu prea are ce sa vada

Fetelor care sunteti interesati de cumparaturi pentru bebe am luat ieri doua cosulete pentru bebe marca Miniblu dar de la MEtro cu 140/bucata si sunt foarte multumita sunt cosulete foarte dragute , comozi si zic eu ca si ieftine. Daca va intereseaza merita sa va uitati si la MEtro ca sunt lucruri faine sunt si carucioare foarte faine si la pret bun.Eu am luat din Metro Militari dar cred ca sunt in orice magazin MEtro .
(Sunt asa emotionata cand ma uit la cosulete deja imi imaginez bebeii mei in cosulet si imi vine sa plang, parca as visa)

kittyke 26 +

Mergi la inceput