Gravidute prin FIV (19)
Raspunsuri - Pagina 6
zisaCami spune:
Dragelor, va anunt ca am comis-o la o saptamana si jumatate de la cerclaj ... acum vorbesc din experienta ; in concluzie cu multa prudenta, atentie si delicatete se poate!
Nu va recomand sa ma urmati, fiecare decide ce-i mai bine pentru ea!
Valeria mersi! Stai foarte bine cu colul, bravo tie!
13+
Inimioara mea
Julia75 spune:
Rami, felicitari pentru fetita!
Valeria, Cami felicitari pentru eco, sa cresteti mari!
Andrada, sa-ti fie de bine cerclajul! Odihna multa!
Julia 21+
miki01 spune:
Valeria72, felicitari pentru eco! Si la mine eco de trim II a fost de neuitat. Si acum, cand imi este dor sa-mi vad bebele drag, punem DVD-ul si il admiram cat este de zglobiu si de scump. A fost o super inregistrare cu super pozitii!
Rami, felicitari pt fetita! "Ai grija" ca si mie mi-a spus Iosup la 12 sapt ca vom avea o fetita si la 21 w - am vazut un voinicel in toata splendoarea lui (confirmata si de Iosup).
Miki 26+
rami 73 spune:
Valeria, Julia, multumesc frumos !
miki, am mai auzit si eu de rateuri cu sexul, e si destul de devreme zic eu, oricum, orice ar fi e binevenit !
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
rami 73 spune:
Fetelor, cine ma invata si pe mine cum se pune semnul de si la semnatura, cu varsta aferenta...
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Julia75 spune:
Rami, Miki, intrati la Profil personal, acolo in fereastra cu semnatura scrieti numele vostru, in paranteza patrata scrieti gravi (asta va fi burticuta), dupa acee numarul saptamanii cu plus (asta o sa schimbati sapatamanal) si iarasi in paranteza patrata scrieti fetita sau baietel (asta pentru carucior, care ce are). Dati un Trimite si gata, faceti proba. Sper ca intelegeti ce balbai aici.
Julia 21+
miki01 spune:
Julia ! Incercasem mai devreme dar m-am blocat la numarul de sapt, am crezut ca tb sa existe si un contor de numarare :-)...
Miki 26+
PETRICIA spune:
Ma primti si pe mine, ieri am facut Beta hcg-ul 123,19. Fiv la Giulesti va pup pe toate
Ennni spune:
Fetelor, s-ar putea ca dupa ce intrerup utrogestanul sa apara sangerari sau ceva scurgeri?? E normal asa ceva?? Eu trebuie sa iau utrogestan pana in sapt 12 deci mai am putin, intreb doar, sa nu ma speriu in caz de, ca am citit tot felul de chestii, nu mai stiu ce sa cred.
PETRICIA felicitarisi sa ai o sarcina usoara
Eni 9+