Gravidute prin FIV (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

FLORI,CARMEN si eu ma simteam naspa dupa gynipral.Incet,incet cred ca mi sa obisnuit corpul caci am luat pana la 36 de saptamanii,parca nu mai tremuram asa rau.

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

manumanu mersi de raspuns. am vazut patutul pe site si e tare draga. poti sa-mi spui ce pret are si cat costa salteaua? pe la noi prin oradea nu prea sunt magazine specializate pt bebici asa ca mai mult pe net ma uit.

mersi




si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Tuculucu, noi am luat patutzul Pinolino (nu stiu daca pe site se numeste asa, este cel cu tabliile mai rotunjite sus, intregi si cu un sertar in partea de jos) si a costat 480 RON, fara saltea... saltea trebuie sa iau din alta parte. Pana acum am gasit (tot pe net) la Dormeo, cu 250 RON (www.dormeo.ro). Cred ca voi ramane la asta, pt. ca noi avem la pat saltea dormeo si este intr-adevar foarte buna.
vazand ca esti din Oradea, m-am gandit ca ai putea sa dai o fuga (sau sotzul) la Budapesta sa ia de la Ikea patutz (ikea are cataloage on-line) si masuta ded infasat, sunt modele foarte dragutze, de lemn si mai ieftine, dar numai daca stai aproape de un ikea... la noi nu ar fi meritat, cu transportul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Tuculucu, eu inca n-am cumparat absolut nimic, nici nu m-am uitat macar la magazine, mi se pare prea devreme pentru cumparaturi. Adevarul e ca multe lucruri am sa primesc: pat, carucior si saci de haine sunt deja pregatite pe la rude, prieteni dar inca n-am adus acasa. Cand trec de 30 de saptamani incep sa adun lucrurile necesare. Distractie placuta la shopping.
Ennni, Gigelica, bine ati venit, sarcina usoara va doresc.

Julia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Enni, Gigelica - ce bine ca ne inmultim. Doamne ajuta sa avem sarcini usoare si la termen.

Cami 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:


Tuculucau, Manumanu, am inceput si noi cautarile de patut si carucior. Patuturi, am vazut la Ikea doar 2 modele din lemn, unul alb era chiar dragut cu preturi destul de ok, cred ca 4 mil si ceva cu saltea cu tot.

Gigelica, Ennni, felicitari pentru reusita! Sa aveti grija de buticile voastre pana la termen!

Miki 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dragelor, gata am pus fundite la fetite ca sa stea in burtica inca 3 luni. Cerclajul a fost ok. Burta a durut doar 1-2 ore iar acum ma mai doare foarte rar, cand stau in picioare. "Cazarea" la Giuly, ok. am avut noroc si n-am dat peste "satra" lui Cami . Acum ne-am luat locul in pat si incercam sa ne obisnuim... Adica eu ca maimutelelor cred ca le place dupa ce veselie e acolo

Si eu stiu ca dupa cerclaj sexul e strict interzis. Asa scrie si pe foaia de externare. pt noi tot aia e intr-in fel... am avut interzis si in trim I iar cand ne-a dat liber ne-am dat seama ca ne e frica sa riscam...

Utrogestanul eu l-am intrerupt cate 1/sapt din sapt 12 pana in sapt 16. a fost ok. n-am sangerat deloc.

La capitolul patuturi, noua ne da cumnata mea un patut din lemn care este f lung (1.60m) si unde le culcam pe amandoua pana pe la 4 luni. Scriau fetele de la mamici de gemeni ca e bine ca in prima perioada gemenii sa doarma impreuna ca sunt obisnuiti asa din uter. Dupa 4 luni cand incep sa se fataie mai mult si e pericol sa se loveasca, o sa mai vedem.
De carut, o sa studiez niste link-uri din germania si imi fac comanda. Hainute imi comand dupa mothercare.uk (sunt mai ieftine ca aici si materiale bune), Nu stiu inca de unde iau scaune de masina. Oricum alea sunt prioritate. Carut ma gandesc sa nu iau neaparat inainte pt ca nasc in noiembrie si nu cred ca le scot afara imediat.
Gravidutele cu gemeni, vedeti ca mamicile cu gemeni au avut o initiativa si o sa aparape DC un articol "ghid de supravietuire pt mamici proaspete de gemeni". Materalul brut e la topicul de gemeni, tripleti, etc. E foarte interesant...

Tuculucu si eu intru in panica pt ca mi se pare ca fetita din stanga se misca f rar. Habar n-am cum se misca... Ocum chiar ea e ce mai mare (mai mare cu o sapt decat normal) ma gandesc ca ar trebui sa o simt mai puternic... Nu mai inteleg nimic. La eco mi-a spus ca are tonus si miscari normale. Cred ca sunt eu "nesimtitoare"

Sarcini usoare si bun venit noilor gravi!! Poate ne invata Andicu cand vine cum sa le adaugam pe prima pagina.


toate fetele si ma retrag ca e greu sa scrii din pozitia culcat!



Andrada 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, am facut si eu azi eco de 12 saptamani pentru DT, la dr. Iosup si toate masuratorile sunt in regula. Mai mult, se pare ca vom avea o fetita !!! Deocamdata are 56 mm / 55 gr. si e f.f. activa.
Mi-am luat si sange pentru DT si urmeaza sa am rezultatul in 2 saptamani.
In rest...eu tot rau, si parca suport din ce in ce mai greu... sper sa nu mai dureze mult starile astea.

Andrada, bine ca ai trecut cu bine peste cerclaj, lasa ca de sex avem timp si dupa aceea.

Gigelica, Ennni, bine ati venit si sa aveti sarcini super usoare ! Ennni, si eu am aceeasi greata permanenta, slabiciune si gust rau in gura. Ce sa facem, mergem mai departe.

Va pe toate !


pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Acum m-am intors de la eco, totul e perfect, bb f. activ, nu statea o clipa locului sa-l masoare si are 87 gr. Acum pot sa plec in Grecia pe deplin linistita!
Am primit ieri rezultatul la dublul test si totul e ok, risc scazut de sindrom Down 1: 1908 si trisomia 18 - 1: 5944. Aveam un pic emotii, datorita faptului ca eu am pornit in sarcina cu b hcg mare - pt. sarcina gemelara si unul s-a oprit in evolutie la 6 sapt. si 3 zile si inca e acolo, nu s-a resorbit.
Cat despre sexul dupa cerclaj, inca nu am incercat si nu sunt inconstienta sa-mi asum riscuri inutile ... insa, in cazul meu, nu vad nici un motiv pentru care nu as incerca. Niciunul din cei 2 medici cu care am discutat, nu mi-a interzis in totalitate, ci doar mi-au recomandat mai multa prudenta! In plus, sarcina mea e mica, nu se cunoaste inca, nu ma apasa sau preseaza nimic, nu am dureri sau stari de rau ...
Flori multumesc si felicitari pentru miscarile lui bb!
Monica-Elena mersi de urari si sa stii ca astept pozele cu Mihnea ...
Andrada ma bucur ca ai trecut cu bine peste cerclaj si ca nu ai avut parte de incidente legate de "cazare".
Rami felicitari pentru fetita!
Gigelica, Enni bine ati venit si sarcini usoare!


13+
Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Azi venim si noi la raport... am fost la echo si fetitele erau bine, aveau 7.38 respectiv 7.4 cm, iar una din ele se chinuia sa-si bage manuta in gura. Sunt etajate pt moment, iar colul este de 4.5 cm, asa ca dr mi-a zis ca e ok sa ma duc inca la servici 6 ore pe zi , insa m-a certat ca ma imbrac inca cu pantaloni care sunt un picut cam ficsi pe mine... mi-a zis sa ma imbrac cu lucruri un pic mai largute.

Cami vacanta placuta, te asteptam cu impresii

Andrada, Rami tare mi-e dor de o intalneala cu voi

De Mirela nu mai stie nimeni nimicuta??

13+

http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png

Mergi la inceput