Gravidute prin FIV (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Gianina34 - no-spa la cea mai mica durere, nu doar la dureri mari. Uterul la durere se contracta si nu trebuie sa se intample asa ceva. Mie mi s-a spus sa iau 3 no-spa/zi la nevoie - dar daca durerile exista poti lua un no-spa la 4 ore, eu am luat si cate 4 no-spa/zi. Deci - nu trebuie sa "inghiti" nici o durere.
Capul sus - burta inainte deci.

Cami 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor am fost si eu azi la DT la Iosup si ecografic stam bine, bebe are 5,44 cm, 56 g, translucenta nucala 0,9 mm, restul organelor toate dezvoltate normal. Era asa haios ca ducea manuta la cap, la gurita, apoi dintr-un salt s-a intors de pe spate cu fata la noi. Foarte emotionant, nu pot sa cred ca se intampla asa ceva in burtica mea. Deja al doilea medic care imi spune ca e baiat ... Amzulica cel batran este foarte fericit. In privinta decolarii si a hematomului mi-a spus Iosup ca nu e vorba de asa ceva si ca de fapt este un vas de sange mai dilatat prin care mi-a aratat pe monitor ca circula sangele. Ce nu mai inteleg eu deloc este lungimea colului - acum o sapt. la Giulesti era de 2,19 cm si acum este de 3,72 cm - ah si s-a legat si de placenta mea care cica in loc de 12 mm are 37 ... am vazut ca are el ce are cu placentele nu?
Ramy - peste o sapt. astept si eu rezultatul la DT de la Bios - personal cred ca daca ecografic stam bine toate testele astea sunt niste fitze pe care nu le pot intelege. De exemplu mie doctorita mi-a zis ca la triplu test sa fac doar sangele nu si ecografia - eu le voi face pe ambele.
Cunosc o multime de persoane carora DT le-a iesit naspa si la TT a iesit ok.
Imi doresc din tot sufletul sa ramanem optimiste. Doamne ajuta fetelor.

Cami 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Da, Amzulica, si eu imi spun acelasi lucru....daca eco a fost ok, ar trebui sa stau mai linistita, si totusi... dar asta e situatia, voi vedea pe parcurs ce e de facut.

Fetelor, stiti cumva unde pot face o ecografie cu masuratori pentru TT in jurul datei de 1 sept ? Am sunat la o multime de clinici si nicaieri nu am gasit un loc, fie medicii sunt in concediu, fie sunt deja facute programari... Deja nu mai am nici o pretentie de un medic anume, oricine, numai sa fie un eco performant, sa fiu sigura pe masuratori... Aveti idee unde pot gasi un loc asa, mai din scurt ?

Amzulica, am intrebat si eu la Medlife daca pot face TT numai din sange, dar mi-au zis ca obligatoriu imi trebuie si eco, altfel nu mi-l pot face... Nu stiu incotro s-o mai apuc. Eu am o programare la eco, dar e abia in sapt. 17 si as vrea mai repede cu 2 saptamani, mai ales in situatia mea.

pozici

rami 13+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Buna dimineata tuturor

Azi dimineata m-am trezit cu o durere de spate de nu mai stiu ce sa fac. Oare e cazul sa merg la medic sau sa mai stau putin sa vad ce se intampla? Dureri de genul acesta aveam inainte sa fiu dupa o curatenie generala in casa de exemplu. Insa acum va dati seama ca nu e cazul, chiar nu fac absolut nici cel mai mic efort inca de la ET. Deci nu stiu de unde a aparut. Voi ati patit careva asa ceva? Ce ma sfatuiti sa fac?

In rest nimic nou, in continuare gust rau in gura, greata, stari de voma.

Eni 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Enni, in ce zona a spatelui te doare? Eu am avut dureri in zona coccisului multa vreme, dar nu de la efort ci pt ca itnepeneam noaptea sau din cauza suportului pe care stateam... nu stiu cum sa explic, dar pt ca aveam (si am) tendinta de a sta pe scaun cat mai pe spate, se apasa osul coccigian si doare. Acum de cand stau in pat culmea ca ma doare mai putin, dar tot mai simt cand ma ridic de la masa sau daca ma intind pe ceva mai tare.

manu 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Gianina34, are dreptate Amzilica, pana dispar de tot durerile no-spa se ia la cea mai mica durere. Eu seara luam preventiv pt eventualele contractii din timpul noptii, pe care nu le simtim de obicei. Uterul tb sa fie super relaxat in perioada asta.

Ennnni, si eu am dureri de spate, dar au aparut mai tarziu (W14-15). Poate fi de la pozitia de dormit.

Pupici pe burtici,

Miki 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

manumanu si miki01 mersi de raspunsuri. pai cam in zona coccisului ma doare, dar totusi mai sus putin, cand ma ridic din pat sau la anumite miscari cand stau in picioare. Daca si maine ma doare tot asa m-am hotarat sa merg la dr. sa vad care e treaba.

Eni 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Multumesc mult fetelor.

Acum am o alta problema:
cand am zis si eu ca astazi fac eco si ma linistesc ca este fixat unde trebuie si totul e OK a aparut altceva. Bebele este in regula , avem 4 saptamani si 3 zile. Chistul urias de 6.2/3.7 cm este nesemnificativ pe langa hematomul urias care l-a gasit. Asa ca diagnosticul este de avort iminent. Mi s-a dat o gramada de medicamente (apropos - am de luat cate 6 utrogestal la 6h!!!) insa nu gasesc GRAVIBINON (nu se mai importa de 1 an si stocurile s-au sfarsit). Am nevoie de 10 fiole dar macar 4 mi-ar fi absolut necesare.
Va rog mult sa ma ajutati, poate aveti sau poate gasiti undeva. Telefonul meu este:0721277049.

Astazi cand ar fi trebuit sa fie cea mai fericita zi din viata mea, am plans aproape toata ziua.

Tare este greu si tare am nevoie de ajutor.

Va multumesc mult,

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

enni - si eu am avut dureri de spate. dar mai tarziu. du-te la dr.
petricia - cum esti?
flori- 600 gr!!!! eu am luat 3 sau 5 kg. nu stiu cum sa calculez, ca dupa ce am avut problemele alea, am slabit 2 kg. deci cum sa calculez?

26+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

gianina - bai tata, ce au medicii astia de prescriu medicamente care nu se mai fac si pe care nu ai de unde sa le iei!!!
e greu sa faci rost de ele. intra pe la alte subiecte sau deschide tu un subiect nou si vezi daca mai au fetele.
suna-ti dr si intreaba-l de ginevac sau proluton depot (asta se face in turcia)

26+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput