Gravidute prin FIV (19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna dimineata fetelor ,

Carmendu ma bucur ca esti bine, sa ai grija de tine si de bebe Victor si o sa scoatem noi cumva pana la capat !!

Enni
in timpul sarcini o sa simti multe schimbari in tine dar daca esti nelinistita mai bine te duci la doctor sa te calmezi

Andrada unde esti ?? Stie cineva ceva despre Andrada unde a disparut sau daca e totul ok cu ea???

Si eu am fost ieri la un control mi-a suplimentat tratamentul cu mai multe no-spa, vit.C, Magne B6 ( cateodata imi amorteste mana ), fier etc. utrogestan in continuare ( nu scap odata) si am facut si micoza deasupra dar mi-a zis doctorul ca greul abia incepe .......off numai caldurile astea ar disparea odata ca simt ca ma termina .....

kittyke 28 +

Mergi la inceput

Si acum un pic de off topic....

Stie cineva ca la Giulesti cam cat e "tariful" pentru o cezariana sau nastere naturala ??
Am inceput sa ma intereseze si acest lucru cea ce ma "bucura" :)

kittyke 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

carmendu - multumesc pentru sustinere.
M-am interesat de medicamentele mentionate de tine : ginevac este un vaccin pentru infectiile de la nivelul uterului, vaginului, etc. iar prolutan este pentru probleme de CM, atunci cand nu vine sau este deregrat etc. Nici unul nu este pentru a mentine o sarcina ci pentru a ramane gravida.
Nu exista un inlocuitor, mai incerc in Italia si Elvetia (in Ungaria nu se mai importa de 1 an ca si la noi si nici ei nu au un inlocuitor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Fetelor eu sunt bine, m-am ingrasat ca o vacuta, 5 kg , nu stiu de ce , dar este enorm de mult, m-am lasat si de fumat, bag si hormaonii aia in mine( utrogestant), plus tratamentul care l-am facut inainte ....asta este imi venea sa ma apuc iar de fumat cand am vazut cat m-am facut, im rest sunt ok merg pe 3 septembrie la ecograf iar. Pupici toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Flori,"Noi suntem bine,crestem si dam din picioruse si o incantam pe mami zilnic", la fel de bine suntem si noi, multumesc de intrebare, sa cresteti mari si sa te mai ingrasi un pic ca nu-ar strica. De fapt atat de bine suntem ca permanent plecam undeva, ori suntem plini de musafiri. Eu m-am ingrasat deja 12 kg! Nu ma deranjeaza, chiar ma bucur ca eram foarte slaba, sper sa si raman cu cateva kile in plus dupa sarcina.
Marush ma bucur ca te simti mai bine si te-au lasat acasa.
Gianina, si eu am avut dureri de burta ca la CM pana in saptamana 8, luam cate un no-spa si trecea cat de cat. Mi-a zis medicul ca e hiperstimulare, ceea ce e posibil si la cazul tau daca au gasit chisturi, stai in pat cat mai mult, bea lichide multe, cu medicamente nici eu nu pot ajuta, permanent citim ca e o problema de a achizitiona Gravibinonul. Nu mai plange ca nu-ti face nici un bun, ai incredere ca totul va fi bine pana la urma. La inceputul sarcini multe dintre noi am avut probleme si s-au rezolvat.
Carmendu, rabdare cat mai multa in pat, nu mai ai asa de mult.
Weekend placut la tota lumea, numai cu vesti bune!

Julia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Am uitat sa-mi schimb semnatura, avansam ca melcul, cat de departe mi se pare decembrie!

Julia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Buna fetelor

Durerea mea de spate pe cat de brusc a aparut la fel de brusc a si disparut. Adica azi noapte cand ma intorceam de pe o parte pe alta parca mai simteam ceva, insa dimineata cand m-am trezit n-am mai simtit nimic. Nu stiu ce sa fi fost. Nu a fost asociata cu nici o alta durere nici de burtica nici de picioare sau altceva. Burtica nu m-a durut niciodata de cand sunt , insa in partea stanga a burticii de vreo 2 zile asa, simt un fel de fluturaturi, nu stiu cum sa va explic, nu e durere nici crampe, ceva asemanator cu senzatia pe care o ai cand ti se zbate ochiul. Si asta nu tot timpul ci doar din cand in cand. Voi ce credeti ce ar putea fi? Am vrut sa merg azi la dr. asa pentru linistea mea, ca prea ma impacientez din orice (asa sunteti si voi, sau numai eu sunt "sarita"?) insa nu ma poate primi pana miercuri. M-am hotarat sa astept pana miercuri deci, ca nu pare a fi nimic grav.
tuturor

Eni 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Kittyke, de ce ti-a dat no-spa in plus? Preventiv pentru contractii?

Ennni, ma bucur ca esti bine! Si eu am simti prin w13-14 ceva fluturasi in partea de jos.

Julia, in sfarsit nu ma simt in inferioritate cu kg prea multe.

Miki 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetelor,citind cate kg ati luat voi,tind sa cred ca eu am luat destul de putin(+1kg azi-dimineata),dar daca ma gandesc ca am scapat de greturi prin sapt 18-19....

Julia:ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine.Plimbati-va,foarte bine faceti,ca la vara,cu bb...nu ne mai plimbam noi asa mult,clar!

Carmen:imi pare rau ca trebuie sa stai in pat.Stiu cum e,ca am avut si eu perioade din astea.Dar stii cum e,suportam orice,numai bb-ii sa ne fie sanatosi si sa se nasca la termen.

Gianina:nu mai plange,sunt convinsa ca o sa fie bine,nu se poate altfel.Asa cum spuneau si fetele,toate de aici am trecut prin clipe mai putin placute,insa DD a fost alaturi de noi si ne rugam sa fie si in continuare.Te pup si bafta multa!

Ramy:m-au cutremurat vestile tale Sper din toata inima ca nu-i decat o alarma falsa.Te pup si te imbratisez.

Kitty:nici eu nu cred ca scap de utrogest pana nasc...Daca pana acum 2 sapt luam 2/zi,de la ultimul control am trecut iar la 4/zi..Asta e!M-am obisnuit cu el...

Petricia:sigur ca te-ai ingrasat si pentru ca te-ai lasat de fumat.Eu m-am lasat acum 1 an si jumatate,inainte de a incepe tratamentul FIV si m-am ingrasat 3,5Kg.Nu mi s-a parut mult...Oricum,sa nu te mai apuci!Gandeste-te la bb atunci cand te tenteaza ideea de a aprinde o tigara

Enni:oare fluturasii sa fie bb?Asa devreme??

Cami?Ce faci?Tot in concediu?

Va pupic,ma duc putin sa stau intinsa.Ma tot dau cu ulei pe burtica si ma enerveaza ca-s lipicioasa si parca mi-e si cald....Oricum,pare mai bun decat crema,sper sa fie eficient...

------------------
Flori 21+

Mergi la inceput

Miki01 ieri cand am fost la control m-a pus doctorita pe masa si s-a intarit burtica intr-un loc destul de tare , cand a vazut a zis ca nu e bine sa se intareasca ca astea sunt contractii ( eu pana acum am crezut ca bebe schimba pozitia sau se rostogoleste ) si mi-a dublat doza de nos-pa (6/zi) si mi-a zis ca daca tot o sa am contractii din astea o sa schimba tratamentul cu Gynipral ( ar fi bine sa scap ca nu prea as vrea sa iau).
Sincer m-am speriat un pic dar eu avand gemeni mi-a zis sa ma clarific deja ca o sarcina cu un bebe dar la 8 luni ( 2kg si ceva cele doua bebici) asa ca trebuie sa am mare grija

Flori ma bucur ca esti bine ...chiar am intrebat ieri de utrogestan pana cand trebuie sa iau si mi-a zis ca pana la 34 de saptamani (daca ajung pana acolo) ...ups m-am mirat si am intrebat ca de fapt de ce trebuie sa iau atatea timp utro si mi-a zis ca trebuie pentru placenta si ca nu afecteaza pe bebe deloc sa stau linistita ...ma rog incerc

kittyke 28 +

Mergi la inceput