Gravidute prin FIV (19)
Raspunsuri - Pagina 19
amzulica spune:
Petricia - pai ai facut beta in ziua 12 dupa calculele mele. Eu in ziua 12 aveam 125 valoarea lui beta - deci este OK - 1 bebe. Haide ma ...
Pai eu am avut 2 blastocisti si am multumit lui Dumnezeu ca s-a prins si unul. Daca nu se prindea nici unul? Hai sa nu-l maniem pe Dumnezeu.
Sarcina usoara in continuare.
Cami 11+
miki01 spune:
Petricia, hai nu te mai panica asa din orice!
Miha2004, si eu am doctorul in CO si pana la 01.09 cand am programare, parca mai am o vesnicie! In privinta contractiilor, incearca sa eviti pozitiile care intaresc burtica si la mine tot prin sapt 18-20 au inceput, numai ca in partea superioara a burtii.
Miki 27+
amzulica spune:
Petricia - inimioara batand se vede dupa 6 sapt. - eu am fost la primul eco la 6,5 sapt. si aveam sacul embrionar de 17 mm, bebe avea 6,2 mm (adica CRL da?) si activitate cardiaca. Dar erau 6 sapt. si 5 zile. Stai linistita - e bine.
Cami 11+
smoly spune:
Petricia si eu am facut prima eco la 5 sapt si 5 zile si am primit aceleasi informatii ca si tine.Nu s-a vazut decat sacul embrionar si vezicula vitelina(cea care hraneste embrionul pana se formeaza placenta).Eu in z12 am avut B-hcg 118,72,si la fel ca si tine 3 embrioni transferati.Tot 1 s-a prins.Asa ca stai linistita ca oricum nu avea ce sa vada la eco din cauza ca e prea mica sarcina.
Cristina 6+
PETRICIA spune:
amzulica , sunt foarte speriata sa nu se intample ceva, ma rog in fiecare zi sa fie bine, ii multumesc lui DD tot timpul, sunt fericita ca s-a prins un bebel, problema este ca sunt foarte speriata, ma asteptam sa fie toti si sti de ce? pentru ca un doctor mi-a spus ca in momentul in care se elimina unul am scurgeri rosiatice, eu neavand nimic am crezut ca sunt toti de aceea a fost socul mare,ma rog sa ramana cu mine pana la 40 de saptamani si sa fie sanatos. te pupic si multumesc pentru sustinerea morala
PETRICIA spune:
Fetelor am facut ieri un beta HCG si eate de 6909 , este super bine, in 7.08 am avut 123,19 deci se dub;eaza la 2 zile
Ennni spune:
Fetelor voi ati luat careva medrol in timpul tratamentului pentru FIV sau dupa ET? Eu in ziua 8 dupa ET am facut o hiperstimulare ovariana aproape de severa si dr. mi-a recomandat medrol 16 mg pe care l-am luat 10 zile. Am citit despre medrol ca e interzis in sarcina i-am si zis dr.-ului acest lucru dar a zis sa nu-mi fac griji. Ce parere aveti?
(de ulta vreme vroiam sa va intreb si am tot uitat)
Eni 11+
Asa crestem noi
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Eni&year=2009&month=3&day=9&babycount=2
flori76 spune:
Salutare burtici dragi!
Noi suntem bine,crestem si dam din picioruse si o incantam pe mami zilnic.
Saptamana trecuta am stat in spital 3 zile si am facut perfuzii cu gynipral,pentru ca dr meu a considerat ca iar nu am colul foarte in regula.Continuu acasa cu gynipral pastile(4/zi ),cu care deja m-am obisnuit,nu-mi mai da stari de rau si tremurat deloc.
Petricia:zic si eu ca si celelalte fete,incearca sa te linistesti si sa te bucuri ca ai un bb in burtica.Eu in Z14 am avut b-HCG 125.
LucaLuca:iti admir forta si perseverenta si-ti doresc din tot sufletul ca data viitoare sa fie bine pana la capat.Doamne ajuta!
Julia???Pe unde esti,mamico?Hai intra macar sa ne spui ca e totul ok cu tine si cu bb
Va pupic acum,ma duc sa fac ceva usor de papa si apoi sa fac un dus.O zi buna va doresc.
------------------
Flori 21+
miki01 spune:
Flori76, ma bucur ca acum esti bine!
Ennni, eu am luat medrol de la ET pana la test, cate o jumatate / zi dimineata.
Miki 27+