Gravidute prin FIV (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Carmendu sa ne spui si noua ce a fost la control, sa speram ca totul va fi bine!!!
Eventual sa intrebi de cerclaj daca colul e deschis un pic poate ar fi bine sa-ti faca cerclaj....ma gandesc si eu

MAny bani multa bafta si te asteptam inapoi !!!

kittyke 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

FEETLOR sunt disperata, nu ma pot linisti, am fost ieri la eco transvaginala, din trei embriono mai este decat unul , imi este frica , nu stiu cum sa ma linistesc, se poate sa nu se vada toti?? pe 23 iulie a fost punctia si pe 26 iulie a fost embriotransferul.
Imi este frica de moarte ma rog sa ramana cel care este acum, toata noaptea am visat ca s-a dus si cel mic, nu stiu ca sa mai fac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Petricia, linisteste-te! De unde stii ca erau prinsi toti 3? Ti-a confirmat dr. ca sunt tripleti? Ce valoarea ai avut la BHCG (scuze daca ai mai scris despre asta..)? Daca ai pus 3 embrioni nu inseamna ca s-au prins toti trei obligatoriu. Se poate prinde doar unul.

Miki 27+

Mergi la inceput

In data de 07.08.2008, am facut beta HCG-ul si era de 123,19...este bine sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Petricia, draga mea, dupa valoare cred ca un embrionas s-a prins de la inceput. Stai linistita si bucura-te pentru cel mic si drag. Si eu am pus 2 embrionasi si s-a prins 1.

Miki 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Petricia bucura-te ca ai reusit sa ramai gravida dupa aceasta valoare sigur ca s-a prins un singur bebe si e mai bine sa se prinde 1 decat 3 crede-ma ........

La echograf nu ti-au explicat ??? Nu te stresa ca nu face bine la bebe!!!!!!

kittyke 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Petricia la sarcina gemelara betahcgul era 460 in ziua 14. La 126 sigur e doar un embrion.

Mergi la inceput

Miki multmesc pentru incurajare, sper din tot sufletul sa fie bine, sper sa nu-mi mai fie frica , sper sa fie bine, multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Petricia draga mea eu am avut BHCG-ul 637 si am un singur BB din 3, stai linistita si spune-ne daca avea activitate cardiaca, ce dimensiuni avea, cand ai DPN-ul, cand mai mergi la eco etc. Stai linistita o sa fie bine
Eu am sunat ieri sa ma programez pt urmatorul control medicul meu se intoarce din concediu pe 1 sept si am aflat ca abia pe 6 pot merge si mi se pare prea tarziu asa ca nu stiu ce sa fac m-as duce la un alt eco asa doar ca sa vad ca e totul bine pana atunci mai ales ca mi se cam intareste burtica jos cand stau in anumite pozitii si BB misca cam rar, odata la 3 zile.
Va pup pe toate

Mihaela 19+

Mergi la inceput

La ecograf aseara doctora mi-a spus asa:
-cavitate cu un sac ovulator cu 11mm, in interiorul sacului se evidentiaza o vezicula vitelina de 3mm....atat. Punctia a fost in data de 23.07.2008, embrtiotransferul in data de 26.07.2008....nu stiu daca este bine ....cand am auzit ca este unul care nu se vede nici el prea bine nu am mai auzit nimic, de bataile inimii nu mi-a spus nimic, trebuiau sa existe????

Mergi la inceput