Gravidute prin FIV (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Petricia - pai ai facut beta in ziua 12 dupa calculele mele. Eu in ziua 12 aveam 125 valoarea lui beta - deci este OK - 1 bebe. Haide ma ...
Pai eu am avut 2 blastocisti si am multumit lui Dumnezeu ca s-a prins si unul. Daca nu se prindea nici unul? Hai sa nu-l maniem pe Dumnezeu.
Sarcina usoara in continuare.

Cami 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Petricia, hai nu te mai panica asa din orice!

Miha2004, si eu am doctorul in CO si pana la 01.09 cand am programare, parca mai am o vesnicie! In privinta contractiilor, incearca sa eviti pozitiile care intaresc burtica si la mine tot prin sapt 18-20 au inceput, numai ca in partea superioara a burtii.

Miki 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Petricia - inimioara batand se vede dupa 6 sapt. - eu am fost la primul eco la 6,5 sapt. si aveam sacul embrionar de 17 mm, bebe avea 6,2 mm (adica CRL da?) si activitate cardiaca. Dar erau 6 sapt. si 5 zile. Stai linistita - e bine.

Cami 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Petricia si eu am facut prima eco la 5 sapt si 5 zile si am primit aceleasi informatii ca si tine.Nu s-a vazut decat sacul embrionar si vezicula vitelina(cea care hraneste embrionul pana se formeaza placenta).Eu in z12 am avut B-hcg 118,72,si la fel ca si tine 3 embrioni transferati.Tot 1 s-a prins.Asa ca stai linistita ca oricum nu avea ce sa vada la eco din cauza ca e prea mica sarcina.

Cristina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

amzulica , sunt foarte speriata sa nu se intample ceva, ma rog in fiecare zi sa fie bine, ii multumesc lui DD tot timpul, sunt fericita ca s-a prins un bebel, problema este ca sunt foarte speriata, ma asteptam sa fie toti si sti de ce? pentru ca un doctor mi-a spus ca in momentul in care se elimina unul am scurgeri rosiatice, eu neavand nimic am crezut ca sunt toti de aceea a fost socul mare,ma rog sa ramana cu mine pana la 40 de saptamani si sa fie sanatos. te pupic si multumesc pentru sustinerea morala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Fetelor am facut ieri un beta HCG si eate de 6909 , este super bine, in 7.08 am avut 123,19 deci se dub;eaza la 2 zile

Mergi la inceput

Petricia, gata acum trebuie sa te linistesti! Totul este in regula.

Miki 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Fetelor voi ati luat careva medrol in timpul tratamentului pentru FIV sau dupa ET? Eu in ziua 8 dupa ET am facut o hiperstimulare ovariana aproape de severa si dr. mi-a recomandat medrol 16 mg pe care l-am luat 10 zile. Am citit despre medrol ca e interzis in sarcina i-am si zis dr.-ului acest lucru dar a zis sa nu-mi fac griji. Ce parere aveti?
(de ulta vreme vroiam sa va intreb si am tot uitat)

Eni 11+

Asa crestem noi
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Eni&year=2009&month=3&day=9&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Salutare burtici dragi!

Noi suntem bine,crestem si dam din picioruse si o incantam pe mami zilnic.
Saptamana trecuta am stat in spital 3 zile si am facut perfuzii cu gynipral,pentru ca dr meu a considerat ca iar nu am colul foarte in regula.Continuu acasa cu gynipral pastile(4/zi ),cu care deja m-am obisnuit,nu-mi mai da stari de rau si tremurat deloc.

Petricia:zic si eu ca si celelalte fete,incearca sa te linistesti si sa te bucuri ca ai un bb in burtica.Eu in Z14 am avut b-HCG 125.

LucaLuca:iti admir forta si perseverenta si-ti doresc din tot sufletul ca data viitoare sa fie bine pana la capat.Doamne ajuta!

Julia???Pe unde esti,mamico?Hai intra macar sa ne spui ca e totul ok cu tine si cu bb

Va pupic acum,ma duc sa fac ceva usor de papa si apoi sa fac un dus.O zi buna va doresc.

------------------
Flori 21+

Mergi la inceput

Flori76, ma bucur ca acum esti bine!

Ennni, eu am luat medrol de la ET pana la test, cate o jumatate / zi dimineata.

Miki 27+

Mergi la inceput