Gravidute prin FIV (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Multumesc pentru primirea facuta!
Manumanutu ai facut triplu test?

Mirela eu am facut cerclaj preventiv, si am avut contractii inainte si dupa...acum sunt bine, mereu ma stabilizez cu perfuzii si de data asta le-am facut acasa!
Deja sunt pe tablete dar stau in pat cumintica!

23+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Marush, nu am facut triplu test... dr a zis ca nu e relevant la gemeni,pt ca parametrii sunt facuti pt sarcina unica. Nu am facut nici alte analize in trim. II. Sa vedem ce va zice in trim. III...
Deocamdata am mici probleme cu balonarea, mai nou am gaze din aproape orice si ma dispera, mai ales noaptea, ca ma sperii ... nu imi da contractii, numai mici crampe intestinale care ma deranjeaza destul de tare.

manu 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Marush, si mie mi-a zis dr ca nu este relevant triplul test la gemeni. Zice ca nu se stie de la care din ei vin valorile, asa ca nu m-a lasat sa-l fac. Se pare ca da rezultate false char si la sarcina normala, daramite la gemelara

14+

http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dimineata, burticute dragi!

Mirela_1, mie mi-a recomandat in sapt 28-29 analizele de trim II si anume: Hemoleucograma, Urocultura, secretie vaginala, culturi de col, sumar de urina.

Marush, bine ai revenit cu bine!

Miki 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Fetelor, azi am facut eco morfofetala la Pop, concluzia: bebe este bine. Bebe s-a intors deja cu capul in jos si nu a putut spune nimic de col, din care cauza sunt un pic ingrijorata. As fi vrut sa ma asigur ca e colul inchis. I-am zis si eu lui Pop ca un TT mi-a iesit cu risc si mi-a spus ca TT e o prostie, mai ales pentru gravide de peste 35 ani. Am avut aceeasi surpriza cu CD-ul, ca si celelalte fete, a inregistrat doar niste imagini 2D - 15 secunde cu totul. Dar nu-i bai pt ca eu m-am dus pentru ochiul lui asa ca important e ca mi-a zis ca-i bebe bine. Mai am o programare la Herghelegiu in sapt 32 asa ca poate o sa primesc atunci un filmulet cu bebe.

Kittyke, Miki_01, multumesc de raspuns, mie inca nu mi-a zis nimic ginecologul de analize; doar dr de familie m-a chemat sa-mi faca o hemoleucograma, calciu, sideremie si cam atat (urocultura si sedimentul de urina le-am facut deja).

Marush, ma bucur ca esti bine acum. Scuza-ma ca insist poti sa-mi descrii si mie contractiile pentru care faceai perfuzii? Mie mi se mai intareste burtica fara sa doara (dr a zis ca-s contractii BH si nu dauneaza) iar alteori ma doare burta ca la CM cateva ore in sir chiar dar fara sa se intareasca (iarasi dr mi-a zis ca astea nu-s contractii).

Andrada, tu ce mai faci?

Mirela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Mirela_1 si la mine se intareste uneori burta, cel mai mult cand stau rezemata pe spate (nu intinsa, doar rezemata) si cu preponderenta seara. Au aparut cam in W18-20, sunt nedureroase si incerc cat de repede pot sa-mi schimb pozitia (sa ma ridic in picioare) stau cu mana pe burtica si revine relativ repede la normal.

Miki 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Mirela,contractiile eu le simt ca dureri asemanatoare menstruatiei, adica dureri difuze sub burta si dureri de spate!Burtica mi se intareste cand acestea sunt destul de puternice, ............burtica se verifica numai in pozitie orizontala si cu burtica in sus!
Dar chiar daca nu mi s-a intarit burta dr. a considerat ca sunt contractii si acele dureri.

23+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

kittyke - sa traiti! raspund la apel. suntem bine. stam in pat. colul scurt si un pic deschis. maine avem eco si control si o sa vedem ce ne spune. deocamdata nu mai iau gynipral. vedem maine. vineri si sambata am avut niste dureri cumplite de burtik si de spate cu coccis cu tot. ligamantele, fir-ar ele sa fie!

marush - bine ai revenit. multa sanatate. mi-era dor de tine.

lucaluca - multumim ca ai intrat sa ne mai spui cate ceva despre tine. iti doresc multa sanatate si puterea sa-ti revii si sa o iei de la capat. mult succes in primavara. te asteptam printre noi .

[b]catalina-

26+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Carmendu - off ma bucur ca sunteti bine deja m-am ingrijorat oare de ce nu mai esti pe forum
Ai grija de tine si vorbeste cu bebe Victor sa nu te sperie ,sa fie baiat cuminte :)
Apropo de colul scurt ...si eu am fost la un echograf de 4D joia trecuta ( nu prea am vazut nimic ca bebeii sunt prea inghesuiti si nu au aratat aproape nimic) am aflat ca de la 4 cm s-a scurtat colul la 2.8 cm intr-o luna si m-am speriat dar dr. a zis ca e normal ca intre timp sa se scurteze colul....ma rog sper sa fie asa

Mirela ma bucur ca bebe e bine , sa ai grija de tine !!

kittyke 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Am intrat sa pup toate burticile, sa va spun ca ma simt mai bine acum dupa ce am fost cu setul de analize genetice si cele uzuale la doctor si ne-a dat ok ptr. FIV 2. Asa ca sunt fericita, parca nu mai trece timpul pana in octombrie cand va avea loc ET. Sper sa mai prind cate una dintre voi pe acest forum sa-mi impartasiti din experienta voastra. Eu va citesc zilnic si ma bucur cand aflu ca sunt analize bine si BB cuminti.
Va pup

Mergi la inceput