Gravidute prin FIV (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

amzulica tu iei utrogestan? Pe cale vaginala sau orala?
Ca daca iei pe cale vaginala ma intreb cum ti-ai dat seama ca e secretie vaginala si n-ai pus pe seama utrogestanului. Eu iau 6/zi utrogestan pe cale vaginala si sigur ca tot timpul mi-e plin acolo de ceva alb si gros fara miros dar eu pun pe seama utrogestanului. Ti s-a prelevat proba ca ai zis tu, sau asa a vrut dr.? Acum m-ai pus pe ganduri.

Eni 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Enni - am oroare de pus ceva in pas... in general. Asa ca de la sangerarea pe care am avut-o in ziua 20 de la ET am refuzat categoric sa mai pun utrogestanul vaginal. Il inghit pur si simplu chiar daca uneori asta inseamna somn dupa (sunt in concediu). Deci, nu era mare scofala de secretie, aveam si zile intregi fara ... dar la controlul de 11 sapt. (asa a picat la mine) doamna dr. a vrut sa bage valvele (brrr.) sa se uite si la col si atunci a vazut secretia cam galbuie, consistenta (adica usor grosutza) si mi-a prelevat proba. Mi-a iesit la analiza flora de grad 3 mobiluncus. Am inteles ca la gradul 2 este candida and so on ... secretii obisnuita pt. o femeie gravida deoarece scade imunitatea organismului in sarcina. Si asa am primit ghiulelele de pus vaginal - si ma conformez desi ... parca sunt virgina, umblu cu mare grija, sa nu deranjez ceva pe acolo.
Ce ma sperie pe mine cel mai tare este hematomul pe care il am de 40/7 mm - stau numai in pat si abia stept dublu test de miercuri sa vad cum mai stau. Pana atunci: 6 utrogestan, 3 no-spa, vit. E, acid folic si cate un gravibinon (cand am). Doamne ajuta sa scap de hematomul asta

Cami 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Fetelor am revenit acasica!
Suntem bine, cu toate ca drumul iarasi ne-a dat peste cap am plecat cu branula acasa si mi-am facut singura perfuzica:nospa, scobutil , gynipral.
De data asta sper sa stau acasa mai mult nu 2 zile ca data trecuta! In total am facut 2 luni de stat in spital!
Va pupam (din pat) si suntem cu ochii pe voi!!

23+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

MARUSH, bine ai revenit! Ma bucur enorm ca sunteti bine, tu si puiutii tai!!! Vad ca si tu ai "pereche", ca si mine!!!

Fetelor mamici de gemenuti, voi cum ii simtiti pe pui? La mine sunt f. activi, mai ales noaptea... deja deosebesc vreo 4 "categorii" de miscari, mi se pare ca ii simt si cand se "rostogolesc" sau isi schimba pozitia... e o senzatie diferita de loviturile mai tari sau mai usoare pe care mi le "aplica" in diferite locuri!

manu 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Marush bine ai venit acasa si sa speram ca nu te mai intorci pana nu nasti !!!!!
Ai grija de tine , cred ca era foarte greu.... eu am stat o saptamana dar am crezut ca nu se termina niciodata

Manumanu si eu simt bebeii foarte bine cand stau in partea stanga sau dreapta si revin pe spate parca se rostogolesc bebeii in mine asa imi place de ei

Fetelor Andrada , Carmendu unde sunteti ati disparut sper ca totul e ok!!!!

kittyke 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Fetelor, voi ati facut analize de sange si in trim II sau doar in trim I?

Marush, sa-ti fie bine de-acum incolo. Dar de ce te-au tinaut atat in spital?

Mirela 21+

Mergi la inceput

Mirela eu am facut si acum in trimestrul II.

kittyke 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Kittyke, poti sa-mi zici ce analize ai facut? La cate saptamani? Mie mi-a dat dr de familie de facut dar doar cateva, mi se par cam putine.

Mirela 21+

Mergi la inceput

Mirela ginecologul meu m-a trimis sa fac :

- Hemoleucograma
- Biochimie
- Coagulgrama
- Sumar urina
- Sediment urinar
- Urocultura

Cam atat.... eu am anemie si colesterolul marit un pic , restul e ok.
Am inteles ca glicemia e un pericol in perioada asta a sarcinii dar din fericire stau bine cu zaharul

kittyke 27 +

Mergi la inceput

Aum 2 saptamani am facut adica in saptamana 25.
BAfta la analize !!!

kittyke 27 +

Mergi la inceput