Gravidute prin FIV (19)
Raspunsuri - Pagina 15
Mirela_1 spune:
Petricia, adaugi 2 saptamani la data punctiei. Daca in 26 iulie a fost ET-ul, presupun ca punctia a fost in 23 iulie, deci acum esti in 5 saptamani si 2 zile si ai data nasterii 15 aprilie 2009 (aproximativ bineinteles). Vezi ca pe prima pagina este un link care se numeste "calculator sarcina FIV": introduci data punctiei tale la "retrieval/ovulation" apesi pe "calculate" si iti da o serie de date.
Mirela 21+
PETRICIA spune:
Tuculucu, prima zi de ciclu la mine a fost in data de 29 iunie 2008, calculul se face de atunci???????????? adica am 6 saptamani si 6 zile???????? Nu se calculeaza dei ziua embriotransferului care a fost in 26 iulie???? Sunt in ceata total va rog ajutati-ma
ella_72 spune:
PETRICIA la data ET-ului ai deja 2(doua) saptamani.
Daca ET-ul a fost in 26 iulie , acum ai 5 saptamani ( de fapt, maine vei implini 5 saptamani ).Iti spun sigur ca asa se calculeaza .Mie asa mi-a calculat Prof.M.
Succes !
Ella 37+
miki01 spune:
Petricia, au dreptate fetele Mirela si Ella, la data punctiei mai adaugi 2 saptamani.
Miki 27+
amzulica spune:
Fetelor, am fost la un control lunea trecuta si mi s-a prelevat si proba de secretie vaginala care apare mai abundenta uneori, galbuie dar nu miroase si nici nu ma jeneaza. S-a descoperit ca am rel. frecv. mobiluncus si mi s-a prescris 6 ovule cu polygynax. Desi in prospect scrie ca nu este indicat in sarcina si alaptare vad pe net ca sunt fete care au folosit si au fost OK. A folosit vreuna dintre voi? Stie cineva ceva despre aceste ovule? Cand ma uit la ele cat sunt de mari ma ingrozesc parca sunt gloante ... :-)
Cami 11+
smoly spune:
Petricia stai linistita, nu inseamna ca dc nu ai greturi nu e ok cu bebe.Uite eu de ex in ziua cand am implinit 6 saptamani au inceput niste senzatii de voma f nasoale,in special dimineata.Mai bine as voma decat sa stau asa cu stomacul in gat,e f aiurea senzatia .Dar cu toate astea ma bucur de greturile mele,de cand mi le doream...Asa ca nu zi hop pana nu sari parleazul,acusica o sa vina si la tine.
Cristina 5+
smoly spune:
Luca stiam ca esti o luptatoare,ai sa vezi ca urmatorul fiv va fi cel norocos.Multa bafta si DD sa fie alaturi de tine!
Cristina 6+
kittyke spune:
Lucaluca in sfarsit auzim si de tine ma bucur ca te-ai revenit (un pic)am citit povestea ta si simt ca esti iar o optimista.
Ma bucur si iti doresc multa sanatate si sa fii iar asa de vesela cum ai fost inaintea si in timpul sarcinii.
Esti tanara si foarte de treaba , pana la primavara macar te odihnesti si cu trup si cu suflet
Multa bafta si tin pumnii pentru tine !!
Catalina iti doresc si tie multa putere si optimism ca sa poti sa iei de la capat!!
E foarte greu dar daca vrem ceva cu adevarat (noi femeile) o sa le obtinem !!!
Multa bafta si tin pumnii si pentru tine !!
kittyke 27 +
kittyke spune:
Petrica stai linistita si sa ai rabdare altfel o sa innebunesti pana la sfarsitul sarcinii .
Stiu ca e foarte greu psihic dar nu face bine la bebe!!!
Amzulica sa le folosesti linistit bombele , si eu am primit pentru 5 zile si cand am vazut chiar am ras de ele dar ce am avut a trecut asa ca .....la treaba !!
kittyke 27 +