Gravidute prin FIV (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Multumesc Mirela, dar sti cum este toate fetele in jurul meu se mira ca numi este rau, asta ma nelinisteste, maine ma duc la eco, stiti....s-o vedea ceva ?? oare se vede cati bebei sunt?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Petricia - nu-ti mai face probleme. Eu sunt in sapt. 12 si nu am avut nici cea mai mica stare de greata, voma, durere de cap, etc. Nimic. Si la fel ca si tine ma intrebam daca sunt gravida cu adevarat sau visez. Apoi pana la eco mi se parea o eternitate (si erau totusi din 2 in 2 sapt.). Acum stau mai linistita, urmeaza miercurea viitoare DT si tot asa. Paranoia am in continuare ... dar ma calmez gandindu-ma la Dumnezeu. Fa si tu la fel ca mine - trebuie sa fie bine, nu ne-a dat Dumnezeu degeaba ... La eco sigur ca se vede - daca ai 6 sapt. are si activitate cardiaca si ii si vezi mititel de aprox. 6 mm.
Iti doresc sarcina usoara.

Cami 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Mirela_1, mare dreptate ai! Optimismul ajuta f mult!

Petricia, ce simptome poti sa ai la 5 sapt (nu ai doar 3, ai deja 5 sa stii)? Eu nu am avut simptome pana in sapt 8-9, cand timp de 2-3 sapt de 3-4 ori pe saptamana am avut greturi urmate de varsaturi. Asta a fost tot. De ce tb sa te ingtijorezi de lipsa simptomelor. Nu seamana nici macar o sarcina cu alta, la aceeasi femeie, asa ca stai linistita, bucura-te cat mai mult de perioada asta, va veni si greul, nu dispera.

Pup toate buticile,

Miki 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Dragele mele, ma bucur ca cele mai multe dintre voi sunteti bine si copilasii cresc frumos.

Eu sunt bine, atat cat mai poate fi "bine" in context, dar pe topicul asta ma voi intoarce abia dupa ce voi veti naste:), pentru ca urmatorul fiv il voi face abia in primavara (am povestit in amanunt pe topicul FIV).

Sanatate multa va doresc, voua si bebelusilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Lucaluca, ma bucur ca aud de tine. Sa dea DD ca la anu sa implinesti si tu visul tau de a deveni mamica.

Julia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Luca Luca, esti o mare luptatoare si Doamne Doamne te va ajuta sa-ti implinesti visul.

Miki 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Petricia, vezi ce zic si fetele, nu toata lumea are simptome. Dar nu zi hop ca s-ar putea sa vina si la tine greturile mai tarziu. Eu la inceput aveam vagi greturi la cateva zile (eram speriata ca si tine), au inceput mai serios dupa 6-7 saptamani. S-au diminuat/oprit pe la 16 saptamani si acum parca ma incearca din nou. Luca, am citit si eu la FIV, multa putere si credinta in continuare. E foarte bine ca faci investigatii mai amanuntite, bafta multa.
Miki01, asa-i, optimismul ajuta mult, e mai greu insa sa ne mentinem in starea asta.

Mirela 21+

Mergi la inceput

Ajutor, spuneti-mi si mie va rog din suflet, daca in data de 26.07.2008 a fost embriotransferul, cate saptamani de sarcina am??????????????

Va multumesc mult

Mergi la inceput

Miki ..., cum am 5 saptamani?????????
Pe data de 26 iulie a fost embriotransferul, nu de atunci se calculeaza????? Ajuta-ma si pe mine cu informatii te rog mult .
Petricia

Forumul desprecopii.com © desprecopii.com - marca inregistrata

Pagina s-a incarcat in 0,39 secunde. (c)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

saluti fete dragi!!!

cum rezistati cu caldura asta? eu ma topesc pe picioare, ma omoara. si acum nu sunt la oradea unde e si mai cald, sunt la satu mare la parintii mei. aici stau la casa dar nu mai e racoare nici in casa. e ingrozitor...stau si transpir pur si simplu...dar cred ca toate treceti prin asta.

cu constipatia nu am rezolvat mare branza, mersi fetelor care mi-au raspuns, dar am ajuns la concluzia ca musli cu lapte sau iaurt ma ajuta cel mai mult. e rau pt ca am crapme in fiecare zi si de la crampe trec la contractii. asta este...sper sa fie bine inca vreo luna jumate, ca asa a zis doctorul, ca daca ajungem pana in 20 septembrie e foarte bine.

Luca luca si Catalina: va pup si ma bucur ca sunteti mai bine. multa bafta pe viitor!!!

Petricia: sa nu te agiti. eu sunt insarcinata cu gemeni si nu am avut greturi deloc. am varsat de vreo 3 ori dar mie imi era rau de la fiere. am descoperit alimentele de la care mi se facea rau, am renuntat o perioada la ele si nu am avut nimic. eu nu am fost panicata si nici nu m-am agitat foarte tare cu toate testele si ecografiile posibile si imposibile. nu merita sa traiti tot in stres ca faceti rau bebicilor. bucurati-va de tot ceea ce inseamna sarcina!
Nr. de saptamani il socotesti de la prima zi a ultimului ciclu. faci calculul si vezi in care saptamana esti. dupa calculul meu, daca ai avut ciclul cu 14 zile inainte de ET esti in saptamana 5 si 4 zile, duminica ai intra in sapt. 6. calculeaza si tu!

va pup si va urez zile racoroase!

31+

si

Mergi la inceput