Gravidute prin FIV (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Rami scuze pt intarziere dar eu nu intru zilnic la gravidute. Nu are importanta ce antibiotic am luat eu (daca vrei totusi eu ii spun- trimite un PM. Tb sa caut) dar am luat in doua reprize - la 6 saptamani si la 15 cf. antibiograma. Pe antibiograma ar tb sa apara un S la cele permise in sarcina. Dar cel mai bine mergi la medic. Sau suna-l pe dr. tau si citeste-i antibiograma.

Va pup si ma bucur ca sunteti bine.
De Marush nu stiti nimic?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Catalina, intre timp am inceput sa iau Zinnat de 500 mg - 2/zi. Din pacate dr. mea e in concediu, dar m-am interesat prin alte parti. Sper sa fie ok...

Am semnat si eu petitia, sa speram ca se va si face ceva... ei nu sunt in stare acum nici macar sa acorde niste medicamente compensat !

pozici

rami 12+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Stie cineva ....poti avea contact sexual la 3 saptamani de la embriotransfer?[:-/]

Mergi la inceput

Patricia - in general la "sarcinile pretioase" se recomanda : NU SEX pe toata perioada sarcinii.

Andrada, Julia, Flori, Carmendu

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Petricia - mie mi-e frica sa ma gandesc ... mai bine stai linistita. De sex avem parte o viata intreaga.

Cami 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Catalina, cum te simti, te-ai recuperat de tot? Mai da-ne cate o veste din cand in cand despre tine, ma bucur cand te vad. Marush a fost in spital, sta acasa in pat, n-a intrat de mult. Noi suntem bine, crestem. De Lucaluca stii ceva, ce mai face?

Julia 22+

Mergi la inceput

Julia , fizic sunt ok....cred. Inca mai sangerez dar nu abundent.
Din pacate Marush este din nou in spital dar sunt sigura ca totul va fi ok.
LucaLuca este bine -fizic si se pregateste pt o noua incercare.

Va pup si multam ca va ganditi si la noi :).

Ajuta-le si tu pe cele care viseaza sa fie mame.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Catalina, Lucaluca,
Marush, sa te faci bine, sper ca nu e grav de te-au internat iarasi in spital. Te asteptam acasa sa ne dai de veste!(neaparat buna)

Julia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

dragele mele, am si eu o problema si as vrea sa ma sfatuiesc cu voi... mesajul l-am pus si la clubul gravudutelor care stau in pat...
FETELOR, la mine a intervenit o pb si vreau s-o discut si cu voi... in ultimele ore a fost un subiect de mare controversa la mine in casa si simt nevoia unei alte opinii. Sotul meu ar dori sa plece sambata viitoare pt. 9 zile cu masina, pana in elvetia (a fost invitat la o confrinta internationala destul de importanta, care va dura de fapt 2 zile din cele 9; 4 zile face pe drm; inca 3 zile vrea sa faca pauze de cumpraturi etc in austria si italia).Dupa cum stiti, situatia mea nu este inca f. complicata (nu am contractii si nici dureri - uneori simt o presiune in partea de jos si parca simt bbii lovind in col...). Eu am mari rezerve sa accept plecarea lui... mi-e frica sa nu mi se agraveze situatia, in plus m-as stresa groaznic pt el, stiindu-l pe un drum asa lung.
as avea posibilitatea sa stau cu mama 9 zile, dar si aici am rezerve.
voi ce ati face in locul meu? eu incep deja sa am atacuri de panica...

manu 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Manumanu draga mea eu te inteleg perfect pt ca si sotul meu trebuie sa plece uneori pt cateva zile si de fiecare data intru in panica mai ales ca raman singura acasa si imi sun dr pt diverse lucruri minore care atunci cand sunt singura mi se par grave. Am inceput sa ma obisnuiesc mai ales ca nu pleaca de placere ci pt ca trebuie, din pacate nu putem sa-i tinem in pat cu noi pana nastem desi eu asta as vrea. Eu zic ca daca ramai cu mama ta e ok, singura nu iti recomand

Mihaela 18+

Mergi la inceput