Gravidute prin FIV (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

PETRICIA, utrogestanul si acidul folic sunt sigur OK, nu stiu aspenterul daca mai e bine sa-l iei... eu stiu ca am luat aspenter exact pana am aflat rezultatul, dupa aceea am incetat si am continuat doar cu utro si ac. folic. Poate intrebi dr de familie? aspenterul are efect anticoagulant si era important pt a preveni eventuala formare a cheagurilor de sange care ar fi impiedicat prinderea embrionilor. Atat stiu...

manu 21+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Fetelor ieri m-am speriat putin. Noaptea cand am mers la baie am avut o mica pata maronie pe hartia igienica. Dimineata la fel. Nu cantitate mare, sa zic asa cat 2-3 picaturi dar totusi. Mi-am facut programare la eco si dr. m-a primit dupa amiaza. Acum sunt mai linistita, dr. a zis ca totul este ok. Bebelusii erau foarte activi, dadeau din manute si piciorute de parca erau la concurs. Mi-a venit sa rad cand i-am vazut, erau tare simpatici. Mi-a verificat si colul, cica e luuuuuuuung si bine inchis. In concluzie nimic alarmant. Dar totusi de unde petele. Utrogestanul nu l-am intrerupt inca, deci nu e de acolo. Dr. a spus ca e posibil sa fie de la embrionul nr. 3, care dupa transfer s-a prins si el, insa la circa 5-6 saptamani s-a vazut la eco ca este oprit in evolutie. Voi ce parere aveti?
pupici tuturor

Eni 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Si inca ceva. Ieri la eco aveam 9 sapt. si 6 zile fix. Dupa ce i-a masurat, dr. a spus ca bebicii sunt dezvoltati ca pentru 10 sapt. si 4 zile. Unul este de 32,9 mm iar celalalt 34,7 mm. Mi s-a parut curioasa treaba, dar dr. zice ca asta nu e o problema, din contra, cu cat sunt mai mari cu atat riscul sa se intample ceva rau scade.

AndradaP. intr-adevar am o schema de intrerupere a utrogestanului, nu-l voi intrerupe brusc, am intrebat doar ca am citit tot felul de chestii, dar mersi mult oricum, apreciez raspunsul.

Fetelor, daca aveti timp si posibilitate, azi la ora 13.00 pe National Geographic Channel va fi un documentar super cu dezvoltarea bebelusului in uter, de la conceptie pana la nastere. E super, eu am mai vazut documentarul. Nu-l pierdeti daca e posibil. Partea I de la ora 13.00, partea a II-a de la ora 18.00. Stiu ca va anunt cam tarziu, dar nici eu n-am stiut decat acum ca m-am uitat pe net la programul de pe acest canal.

Eni 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

ASPENTER SAU THROMBO-ASS SE I-A PE TOT PARCURSUL SARCINII - 9 LUNI(se opreste inainte de nastere cu 10 zile mai ales daca e prin cezariana). Eu am luat toata sarcina ptr ca aveam probleme de coagulare(sindromul antifosfolipidic), iar la inceput dupa ET ajuta la nidarea si implantarea embrionului.

Atentie a nu se face confuzie cu aspirina care are 500 mg. Aspenterul are de la 50, 75. 100.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Petricia, in ce saptamana esti? Stai linistita pentru ca asa cum zice si Kittyke tratamentul pe care il ai se ia pana cel putin la 12 saptamani. Si eu am avut acelasi tratament ca si al tau (am facut cu Dracea),utrogestanul am inceput sa il reduc dupa saptamana 12, aspenterul si acidul folic le-am sistat prin saptamana 14-15. Pana in septembrie cand se intorc doctorii din concediu poti sa continui linistita tratamentul pe care il ai.

Mirela 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Sa vedeti ce am facut....., m-am invoit de la servici, m-am suit in masina si m-am oprit direct la Giulesti, am luat legatura cu doamna doctor printr-o asistenta si mi-a transmis sa oresc aspenterul sa iau doar Acid foloc si utrogestant. Sunt in saptamana 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Carmendu , Mirela multumesc pentru urari si eu imi doresc sa umplu cosuletele cu bebici sanatosi

Andrada te asteptam cu vesti bune , ieri ai fost la echo totul e ok??

kittyke 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Fetelor a fost facuta petitia online pt sustinerea reproducerii asistate. Hai sa ne punem si noi semnaturica
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

14+

http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragele mele gravidute, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

FEtelor mi-am facut treaba AM SEMNAT (dar am si comentat un pic ) ca ma enerveaza totdeauna chestia asta ca nu este in stare tara asta sa ajute cuplurile cu probleme de fertilitate financiar .Rusine !!
Sper sa ajute la ceva petitia asta si chiar sa aiba un rezultat pozitiv !!!!

kittyke 27 +

Mergi la inceput