Mamici norocoase de sept - oct 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

banu, garga: eu sunt la prima nashtere, am fost la Iosup la eco la morfofetale si l-am verificat si la altii( herghe si Pop), nu s-a inselat in cazul meu asa ca am de gand sa-l "folosesc" in continuare, eventual si la urmatoarea sarcina
300: stiu prin ce treci, si eu am avut nevoie de un credit si nu puteam sa-l fac ipotecar, am uzat de toate tertitupurile existente...
sfatul meu": apeleaza la o firma care se ocupa de intermedieri financiare, cauta o soc care se cheama "kiwi" nu-i dau numele sa nu se considere reclama, ia legatura cu ei, iti vor obtine cel mai bun credit care se poate conform veniturilor tale, iar comisionul si-l iau de la banca, nu de la voi. mult succes si nu te stresa daca stii ca te enervezi usor, lasa-i sa-si faca treaba, sunt sigura ca vei avea rezultate bune cu ei,
eva: cumparam teren de fotbal pentru bebelini cu tersasa afara unde sa bem noi ceva ca nu mai pot deja, azi ne-am jucat cu buricul, el il dadea afara, eu il bagam inauntru sper totusi sa se dea pe golf apropo, ce faceti cu buricul? eu mor daca il vad afara.....ma gandeam la nishte feshe cu leucoplast, ceva...... preferam linia nigra, care la mine lipseste....

am fost in Auchan, am obosit rapid si nu mi-a placut nimic pentru bebe, ptr casa de-abia am reusit sa gasesc cate ceva........preconizez o vizita intr-un Carrefour mare, macar pentru chestii de maternitate, restul de pe bimbomark......

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui andy.p

Eva n-am auzit de carticica ,eu o am pe cea a dr.spock.Mi-a venit si mie coletul de la chicbb ...dar e la posta inca ,astept sa vad lucrusoarele.Spor la cumparaturi!

Laura, am vazut si cartea lui dr Spock dar nu era chiar despre nou nascut, adica ce fac cu bebe in ziua 1 cand ajung acasa cu el de la maternitate (poate lesini de ras dar eu ma gandesc ce fac eu cu piciul cand el e asa de mic si neajutorat si eu asa de incepatoare), cum il schimb (imagini clare si in ordine cronologica ca pentru prosti, eu nu stiu sa schimb BB, imi trebuie totul explicat cu ilustratii, mura in gura), imagini cu pozitii de alaptat, sfaturi multe si pertinente, asa ca am luat aceasta carticica mai asa pentru incepatori ca mine!

Felicic, fotbalist il fac! Nici un dubiu! Poate basketballer, dar cu golful...cred ca se urca pe pereti de plictiseala! Draga mea, buricul meu a iesit (eu am un buric minuscul de fel) si acum e iesit in afara, mai putin cand stau pe spate si intra la loc, si colac peste pupaza am si linea nigra, BONUS!!! nu e f pronuntata, e maronie si de la buric in jos mai mult, in sus nu prea, deci...sa nu aud ca mai comentezi!!!

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 49 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Felicic, multumesc pentru sfat. Exact asta am facut, insa mie mi s-a intamplat ca in filmele cu prosti, daca se poate intarzia din ceva, atunci eu primesc perioada maxima. Cel mai tare m-am luptat cu o neprofesionista in ale cadastrului, care, dupa ce cami-a luat o gramada de bani, ma tine in sah de pe 3 mai. Incep sa am ganduri de razbunare. Vineri trebuia sa ia tata dosarul, dar el i-a cerut chitantele pe ce i-am platit si l-a mai chemat luni o data.

Oricum, si banca la care am ajuns vrea sa aiba o adeverinta de la alta banca cum ca nu sunt datornica acolo, de aia am intrebat daca stiti cumva de vreo politica nouaa bcr-ului sa raspunda la solicitari de genul in 30 de zile, ca eu nasc si credit nu mai fac :)) N-o sa rezist si va voi tine la curent oricum.

30+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Linie neagra am si eu deprins apt. 27-28,trece dupa ce nastem.

Ma alatur plictiselii comune, azi trebuia sa ma vad cu vara-mea si ramasese sa ma sune ea cand termina treburile. Numa' ca neuronul meu blond si gravid a uitat ca tinea o cartela de backup in mobil, asa ca nu m-a putut suna nimeni in afara de barbatu-meu, ca e un numar pe care nu-l stie mai nimeni M-a, a;escu scumparaturi facute si maine poate merg la expozitia de cristale de la Muzeul de geologie.

Oare burtica lu' Fresh ce-o mai face? Vad ca se tine de cuvnt si sta in pat...

Eva nu-mi dau seama la ce banda te referi... e vreuna cu desene animate? Mare diferenta de pret oricum!

30+ fara nume

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui 300
Eva nu-mi dau seama la ce banda te referi... e vreuna cu desene animate? Mare diferenta de pret oricum!

30+ fara nume

Uite asta e banda la care ma refer: http://www.c h i c b e b e.ro/categories/445-accesoriidecoratiuni/
(stergi spatiile!
33+ LUCA

AMR 49 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

fetele!
Felicitari pentru schimbarea semnaturilor Eva, Anca, Monica, Tzitziri! (si noua )
Monica si Laura si noi suntem cam in aceeasi situatie cu prietenii, dar eu sincer nici n-am chef sa vad pe nimeni, cel putin nu in postura de musafir, iar la noi se cam autoinvita lumea de cand ne-am mutat la curte..
Banu si garga nu va mai faceti atatea probleme ca va fi totul bine, nici eu nu am bagajul de spital gata si la nastere prefer sa ma gandesc cat mai putin, ca indiferent daca ma gandesc sau nu, tot acolo ajung, mai mult sau mai putin stresata. Si pana in saptamana 30 nici bebelina mea nu misca regulat, avea zile si zile, si acum are, dar misca mai puternic.
Felicic eu am si linea nigra si buricul deja se benocleaza afara...
300 multa bafta cu creditul!
Eva eu cateva sfaturi din-alea pt incepatoare ca noi am gasit si in "what to expect when you're expecting" la final si mi-am luat si cartea dr. spock care mi se pare pana acum foarte utila si de bun simt. Plus ce voi mai invata in maternitate, sper sa fiu suficient de pregatita cand vine bebelina, ca la cursuri n-am mai apucat sa ajung. Asta pt ca nu vreau sa apelez la maica-mea care a crescut si creste in continuare copii mici, cu asta se ocupa.

34+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Andreea_and, merci pt felicitari!

"What to Expect When You Are Expecting" e super pentru sarcina, e fff putin despre cresterea copilului, pentru cresterea copilului eu am "What to Expect the First Year", in engleza, aceiasi autori, am luat de pe Amazone, dar vroiam ceva simplisim cu imagini si sfaturi clare, asa ca am luat si cartea aceasta!

33+ LUCA

AMR 49 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eva, eu zic sa stai linistita in ceea ce priveste ingrijirea bblushului, mai ales ca o sa mergi la polizu, acolo unde mamele stau impreuna cu ccc copiii, imediat dupa nastere (nu chiar imediat, in 2-3 ore). este o experienta de viata, noi cind am venit acasa, dupa 2 zile de spitalizare, parca imi cunosteam copilu' de o viata. cunostintele vin odata cu nasterea 300 intreba de banda, ca te-ai cam incurcat cu ronii astia:), ai vrut sa spui, 45 nu 450. m-am speriat si eu

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Gargaritza, o sa fiu nasa onorificaUite ce am gasit eu de semnificatia numelui:
Prenume feminine folosite mai rar la noi, Ariadna sau Ariana reproduc numele grecesc Ariadne, atestat la Hesiod si Homer. Cunoscut personaj al mitologiei grecesti, Ariadna este fiica Pasifaei si a lui lui Minos, regele Cretei; indragostita de Tezeu, folosind un fir de lana – celebrul `fir al Ariadnei` - il ajuta sa iasa din Labirintul in care era inchis Minotaurul dupa uciderea monstrului; parasita insa de Tezeu in insula Naxos, Ariadna devine sotia iui Dionysos. Numele era considerat ca un derivat al cuvantului `agnas` - `pur, sacru, sfant` (tot de aici si prenumele Agnes), avand in Creta, varianta `adnos`. La noi, numele este luat direct din mitologie sau din diferite creatii artistice inspirate de legenda eroinei cretane.

Bitza,hm...deja?Chiar trebuie?Vorba ceea..daca incepe una o sa incepem toate rand pe rand...deja?

Mami de Alexa, ce fac nasele?Sa stiu daca ma bag..ca asa la Gargaritza a fost usor

Andreea_and, si noua si voua

31+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva pentru prima zi acasa, mai ales daca nu ai pe nimeni in familie/grup de prieteni care sa aiba copil mic, eu iti recomand sa chemi o asistenta de la neonatologie, evident daca iti si permiti dpdv financiar. Te poate invata sa faci baiata (pe indelete nu ca la spital) iti mai arata una alta si te ajuta sa treci mai usor peste acest hop. Noi am avut o asistenta care a venit 1 saptamana si ne-a ajutat la baia de seara. A fost cel mai util lucru facut imediat dupa nastere. Era tanara, draguta, deschisa la minte si ne-am inteles excelent. In prima zi cel putin a fost mana cereasca: a venit la doua ore dupa ce ajunsesem eu de la spital, copilul ragnea de foame (eu nu aveam strop de lapte in tzatze) si la mine in familie/grup de prieteni nimeni cu copil mic deci eram in copac. Ea m-a invatat sa il pun la san, sa il ragai, sa ii pregatesc formula, sa ma mulg eu ca sa desfund canalele in fine una peste alta si-a meritat toti dar toti banii. Sigur cartile iti pot fi de mare folos dar parca altceva este sa vezi pe viu. Atat de bine ne-a invatat ca acum, cand prietenii nostri fac si ei copii putem sa ii ajutam la randul nostru sa treaca de acest hop al primei zile. Nu spun ca nu se poate fara ajutor dar daca poti de ce nu. A da si noi am "recrutat-o" din spital.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput