Mamici norocoase de sept - oct 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

nushu ti-am spus ca eu o sa fac comanda dupa 15 august de pe mykids
si da, au dreptate cei de la lr - iti intra microbul in sange. mie tare mi-e ca nu mai vin restul de colete daca in loc de cel de pe 10 a venit cel de pe 19. si cel de pe 18 ??? am noroc ca in asta de pe 19 imi luasem 2 camasi de noapte pt alaptat si 2 doudou-uri superhaioase pt bb. abia astept sa le spal si sa le pun langa celelalte lucrusoare

35+

AMR 31 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

tzitziri nici eu nu le-am numarat
eu sunt curioasa cum e la testul no-stress ca am inteles ca acolo se masoara miscarile lui bb. si dc bb doarme ? ce iese ? ca nu misca ? ca e stresat ????

35+

AMR 31 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata!Ce fac fetele?Noi suntem k,saptamana asta mergem la dr sa vedem ce mai face bb-lina.
In legatura cu site-ul ce sa va zic?Eu am fost direct la ei la depozit si mi-am cumparat de acolo cam tot patut,saltea tip sandwich,masuta de infasat ,cadita cu suport si sunt super k.Nu pot sa va zic nimic legat de trimis in alte orase decat fce mi-au spus ei ca au comenzi si cam peste tot.
teomaria ma bucur ca sunteti bine ,de acum incolo deja totul e mai simplu.
tziztzi,fresh,nusha

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
citat din mesajul lui teomaria

'neata, burtici!!!!!
Mii de scuze pentru lipsa,dar am stat in spital 2S...mi-e greu sa recuperez (am pierdut vreo 10 capitole),dar mi-a fost tare dor de voi si ma tot intrebam ce mai faceti.Am apucat sa citesc doar cap. acesta si-am vazut ca nu s-a intamplat nimic neplacut(sper), ba chiar a aparut un bebelus (felicitari, Claudia!).
Multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea.
Noi ar fi trebuit sa venim azi acasa , dar dr. mi-a dat drumul de ieri dupa ce i-am zis ca e ziua mea, asa incat am putut sarbatori(cat de cat, mai mult in pat)in sanul familiei...dar a fost bine si asa decat in spital.
Pe scurt am sa va spun si ce-am facut in spital...din cauza contractiilor, col scurtat la jumatate (de la3cm),si deschis la 1cm in cavitatea uterina, repaus strict la pat (n-aveam voie decat la baie si la masa),perfuzii cu gynipral , fiole dexametazon pentru maturarea plamanilor bebelinei(in caz de nastere prematura), injectii cu no-spa si scobutil la greu.Bebelina e bine , creste frumos , in grafic (la eco arata cu 1S mai mare), placenta nu mai e jos inserata , ci posterioara fundica (am mai scapat de-un stres)...Speram sa ajungem cu bine macar pana la 37S si sa nu mai ajungem in spital decat spre sfarsitul lunii.

Pup dulce toate fetele si sper sa fie numai vesti bune pana la final!!
Daca nu mai ajung in spital , am sa incerc sa mai dau de veste macar o data pe saptamana.
Incerc sa pun si eu vreo 2 poze pe contul comun mai recente (de la nunta cumnatei mele...a 2a zi m-am internat)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">33+ cu ANA
www.mamanandco.fr/calendrier/signature-10542.png" target="_blank">uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Teomaria, ma bucur tare mult ca te-au externat si ca sunteti mai bine si tu si bb. Te inteleg perfect prin ce treci fiindca si eu am urmat si urmez acelasi tratament ca tine. Sa dea Domnu sa ajungem cu bine macar la 37 s. Ai grija de tine si menajeaza-te ca e spre binele lui bb.

Irina, imi cer scuze daca te-am descurajat cu listuta mea, insa si eu am preluat mai multe liste si am facut una cu tot ce am gasit in celelalte , tocmai pt a fii cat mai completa. Cat despre pompa de san, cat am stat in spital am vazut ca majoritatea mamicilor foloseau chiar daca aveau sau nu sanii mari. Daca aveti de unde imprumuta, nu cred ca strica sa o aveti cu voi, pt orice eventualitate.

33+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 44 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
citat din mesajul lui freshanana

tzitziri nici eu nu le-am numarat
eu sunt curioasa cum e la testul no-stress ca am inteles ca acolo se masoara miscarile lui bb. si dc bb doarme ? ce iese ? ca nu misca ? ca e stresat ????

35+

AMR 31 zile !!!

puiutz
poze

Mie nu mi-a zis dr pana acum de testul asta..dar am citit si eu pe aici...si ma stresez eu intr-adevar ca daca ne prinde in perioada de calm ce facem?...ei, totusi banuiesc ca nu o sa fim singurele care simt mai putin desi bebeii sunt ok.Acum or fi avand si ei interpretari si interpretari..
Eu stiu ca la testul antistres nu masoara atat miscarile lui bebe cat corelarea dintre ritmul lui cardiac in momentul miscarii si miscarea in sine..adica atunci cand misca ii masoara ritmul cardiac si vede daca e in anumite limite....

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Buna dimi tuturor!
Eu astazi sunt harnica de dimineata...am fost deja la piata si acum coc ardei pt o tocanita cu rosii si ceapa!
Simodina
Teomaria sa dea DD sa mai stea bebelina n burtica pana la 38s!
Nushu, al meu de cele mai multe ori misca de-mi salta burtica in toate partile..intocmai ca Luca al Evei..dar are si o zi-doua pe saptamana cand e tare puturos si atunci bineinteles ca eu ma panichez!Mie dr mi-a zis ca e ceva in neregula cand nu misca 6 ore!
Al meu si cand sughite imi salta burta

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

tzitziri inseamna ca-s la fel copilasii astia ai nostri! si al meu e tot asa ...am numarat intr-o zi miscarile dar m-am oprit pe la 27 parca ca "isi facuse norma"

eu am intrebat si dr si a zis sa nu mai stau sa-i numar miscarile sa-mi folosesc altfel timpulsi are dreptate, dar te pui cu nebuna??

alyma bucur ca ti-a placut dr, daca nasti cu ea numai bine am si eu o parere la cald de la tine

29+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

ei uite nu stiam asta cu rimul inimii tzitziri
m-ai lamurit cu o kestie
eu ma gdesc cu groaza ca tb sa ma apuc sa imi fac "geamantanul" de spital. mai am de spalat haine pt mn, pt bb am spalat tot
mai am de luat vata, tifon si pampers si servetele umede. si cam atat. in rest totul e in casa

eu la primul bb am avut o pompa de muls de la nuk cred. nu m-am impacat deloc bn cu ea. dar m-a invatat o asistenta cum sa ma mulg si nu am mai avut nevoie de ea. si am pus laptele la flori ca am inteles ca le face bine. si florile au murit !!!! copilul a supravietuit.

35+

AMR 31 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bitza stai asa ca eu acum m-am trezit....eu am abia 29s mplinite deci bebe are vreo `.3 max 1.5kg...deci nu se compara cu bebeloii de 2-3 kile

poate o sa faca si al meu asa mai tarziu

clau_geo

29+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

nushu pai de ce nu s-ar ingrasa si al tau ? il tii la regim ?

35+

AMR 31 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput